Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

As dar del gymbuku turiu klausima. O jei as turiu 50 gymbuku tai mziausiai uz 100 dol. turiu ir siusti ar galima uz maziau ir tada ir dengsis tik puse sumos. Na tarkime 60 dol, tai mokesiu 30?
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2013 01 16, 15:03)
As dar del gymbuku turiu klausima. O jei as turiu 50 gymbuku tai mziausiai uz 100 dol. turiu ir siusti ar galima uz maziau ir tada ir dengsis tik puse sumos. Na tarkime 60 dol, tai mokesiu 30?

a tai neturit kam pasiūlyt? biggrin.gif Manau eilė norinčių atsirastų biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(Stepė @ 2013 01 16, 14:05)
a tai neturit kam pasiūlyt? biggrin.gif Manau eilė norinčių atsirastų biggrin.gif.

As paimciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2013 01 16, 14:03)

Gymbukai dalinami tik po 25, 50, 75, 100 ir t.t. 30 niekaip netiks 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės ar neturit timberland dar kokį papildomai koduką?
Atsakyti
QUOTE(VaidasJ @ 2013 01 16, 13:49)
Uzsukau padekot Taurei  4u.gif
Gaila, kad ne uz prekiu pristatyma, o uz tai, kaip issprende problema su nesaziningais pardavejais JAv.
Eilini karta isitikinau, kad Taure & co yra superinis kolektyvas, kuriuo galima pasitiket.
Siunciu bucki per Atlanta ir tikiuosi, kad jis pasieks adresate smile.gif

o tai vistik meškeres gavot ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
Aciu atsakiusioms, lendu ziuret, ka gymboree siulo, bet kad kainos tai sakyciau pakele, o tiek pripirkau su nuolaida, kad sunkiai randu ka imti sad.gif reikia triusikeliu, sakykite koki dydi imate 2 m 14 kg sverianciai merginai
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2013 01 16, 14:14)
Aciu atsakiusioms, lendu ziuret, ka gymboree siulo, bet kad kainos tai sakyciau pakele, o tiek pripirkau su nuolaida, kad sunkiai randu ka imti sad.gif reikia triusikeliu, sakykite koki dydi imate 2 m 14 kg sverianciai merginai

Kainos jau seniai labai uzkeltos.
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2013 01 16, 15:14)

o kai baigsis gymbukų akcija tai kainos pasidarys mažos mažulytės biggrin.gif. vo tada gal ir aš ką pirksiu biggrin.gif

mano 3 metų 13 kg krenta iš 2-3 trūsų biggrin.gif.
Atsakyti
Laba diena,

Na va, pagaliau ir mane pasiekė siuntinukas smile.gif

Džinsiukai is AE labai fainuciai wub.gif emiau 6 long su 175 ir 101-102klubais, tai man kaip tiki, nors jie tamprūs, tai gal ir į mazesni ilisciau g.gif, tik ilgio galetu but ir trumpesni biggrin.gif, va tokius emiau http://www.ae.com/we...questid=1825489

Marskinukus emiau M dydzio, nebespejau pasikeisti i S, tai apacia visa kabo http://www.ae.com/we...9384#sizefitTab

Kolumbijos batukai, kokie fainuciai, lengvuciai, tik nesusikalbu su savi mazium doh.gif sako kad spaudzia, nors man atrodo, kad geri, nes pirstai kaip ir uzkisu. Emiau 10dydi su 16cm peda. http://www.6pm.com/c.....zfcTest=mat:1

Ir dar gavau Old Navy striukyte, plonesne nei issivaizdavau biggrin.gif , bet labai grazi, tik uzsakius buvau 5T ir patvirtinima gavau, kad 5Tnupirkta, o gavau 4T unsure.gif nezinau ar kitai ziemai bus gera.

Ačiū visai komandai: Taurei, Aneritai ir Smilgai už pristatymą į namus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmuciukas5: 16 sausio 2013 - 14:24
QUOTE(kriisti @ 2013 01 16, 16:03)

Mh, nu reik būtent Krepšio už apytiksliai 50 dol ar kiek daugiau, bet ne mažiau nei centu (iš kurių 25 bus gymbucks'ais apmokėti) arba už 100 dol (kuriuos 50 padengs gymbucks).. gaunasi 50 proc. nuokaina nuo raudonų kainų mirksiukas.gif
Ai, ir dar ta akcija gi ne vieną dieną būna.. Išsirink už pusę sumos, po kelių dienų gal pamatysi papildymą ar tai, ko labai norisi..

Nu, arba gal Gerdulka priima ir tokius užsakymus.. už 30 gymbuckų, o likusius kažkam perleidi.. niekad taip nebandžiau.. Bet jaučiu, Gerdulka Tavęs nepaglostys už tokius prašymus mirksiukas.gif

Kristi, o maniau, kad išsirinkia tą vienpalvį hobo rudą.. Tai sudėtingai tada rinkaisi, kad vat įdomu buvo, kuo viskas baigėsi.. Dėl kokybės tai tikiu, o dar smagiau, kad pačiai viskas patinka smile.gif

Aš vakar irgi pagaliau rankinėlę nukoviau.. jau taip kaina graži buvo, dar komanda pritaikė kažkokią slaptą nuokainą.. jaučiuos kaip trirublis.. bigsmile.gif
Nu, rimtai, ne juokas po trijų mėnesių paieškų išsirinkti rankinuką.. ir dar už patinkančius pinigus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2013 01 16, 16:22)
Mh, nu reik būtent Krepšio už apytiksliai 50 dol ar kiek daugiau, bet ne mažiau nei centu (iš kurių 25 bus gymbucks'ais apmokėti) arba už 100 dol (kuriuos 50 padengs gymbucks).. gaunasi 50 proc. nuokaina nuo raudonų kainų  mirksiukas.gif
Ai, ir dar ta akcija gi ne vieną dieną būna.. Išsirink už pusę sumos, po kelių dienų gal pamatysi papildymą ar tai, ko labai norisi..

Nu, arba gal Gerdulka priima ir tokius užsakymus.. už 30 gymbuckų, o likusius kažkam perleidi.. niekad taip nebandžiau.. Bet jaučiu, Gerdulka Tavęs nepaglostys už tokius prašymus  mirksiukas.gif

Kristi, o maniau, kad išsirinkia tą vienpalvį hobo rudą.. Tai sudėtingai tada rinkaisi, kad vat įdomu buvo, kuo viskas baigėsi.. Dėl kokybės tai tikiu, o dar smagiau, kad pačiai viskas patinka smile.gif

Aš vakar irgi pagaliau rankinėlę nukoviau.. jau taip kaina graži buvo, dar komanda pritaikė kažkokią slaptą nuokainą.. jaučiuos kaip trirublis..  bigsmile.gif
Nu, rimtai, ne juokas po trijų mėnesių paieškų išsirinkti rankinuką.. ir dar už patinkančius pinigus smile.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti