Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Eleina @ 2013 01 16, 14:13)
o tai vistik meškeres gavot ar ne?  biggrin.gif

nu kaip cia pasakyt.... gavom kazkoki popigiaiska sh.... paskui issiuntem atgal
Atsakyti
Tyli upe, tai ersinsi dabar ania, vaizdziai prasome rodyti vaizdziai..... bigsmile.gif

O tai iki kada tie gymbukai galioja? Nes pirma karta tokius gavau, o kainos man tikrai aukstos, manau bus tai pat kai baigisi gymbukai kainas nuleis ir dar jei bus 20 proc nuolaida vis tike dugiau sutaupia nei taip imant g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 16 sausio 2013 - 14:31
QUOTE(dager @ 2013 01 16, 14:49)

victory.gif
Atsakyti
Gal galit paaiskint, ka reiskia atsarginis krepsys siunciant Gymboree uzsakyma? Ar ten turi buti du visiski skirtingi krepsiukai ar kaip? Jei pirmam kazko neliks, imsit viska is antro? Ar tik kazkokia preke pakeisit ir viskas? Nelb aisku ;-)
Atsakyti
QUOTE(gerdulka @ 2013 01 16, 16:28)

Nu ir kas dabar taip juokinga? g.gif bigsmile.gif
Vakar naktį besikalatodama po keturiom koldrom supratau, kad išsiunčiau laišką giminaitei pilną daugtaškių ir poezijos (nu tai ir forume ne kitaip biggrin.gif ). Nenuoseklumai - tik temperaatūros padarinys cool.gif

Kriisti, va toks tat mano rankinukas.. Iš Boscovs.. biggrin.gif Nu, dabar atrodo, kad kaip tik tokio dydžio ir formos tuos tris mėnesius ir ieškojau/norėjau.. sulauksiu, įvertinsiu cool.gif

O komandos merginos tai nerealios bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gamute @ 2013 01 16, 15:38)
Gal galit paaiskint, ka reiskia atsarginis krepsys siunciant Gymboree uzsakyma? Ar ten turi buti du visiski skirtingi krepsiukai ar kaip? Jei pirmam kazko neliks, imsit viska is antro? Ar tik kazkokia preke pakeisit ir viskas? Nelb aisku ;-)

Na taip, nes gerdulkai svarbu, kad susidarytu ta suma kurios jei reikia, jei is pagrindinio krepsio nebus prekiu, ji ims is atsarginio, na taip taupomas laikas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(tyli upė @ 2013 01 16, 15:49)
Nu ir kas dabar taip juokinga?  g.gif  bigsmile.gif
Vakar naktį besikalatodama po keturiom koldrom supratau, kad išsiunčiau laišką giminaitei pilną daugtaškių ir poezijos (nu tai ir forume ne kitaip  biggrin.gif ). Nenuoseklumai - tik temperaatūros padarinys  cool.gif

Kriisti, va toks tat mano rankinukas.. Iš Boscovs.. biggrin.gif  Nu, dabar atrodo, kad kaip tik tokio dydžio ir formos tuos tris mėnesius ir ieškojau/norėjau.. sulauksiu, įvertinsiu  cool.gif

O komandos merginos tai nerealios  bigsmile.gif  4u.gif

Jo jo grazus drinks_cheers.gif , as si ir ziurejau, bet norejau verstos odos ir gavau mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=kriisti,2013 01 16, 15:51]
Na taip, nes gerdulkai svarbu, kad susidarytu ta suma kurios jei reikia, jei is pagrindinio krepsio nebus prekiu, ji ims is atsarginio, na taip taupomas laikas 4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stepė @ 2013 01 16, 14:21)
mano 3 metų 13 kg krenta iš 2-3 trūsų biggrin.gif.

Nu nu g.gif
Mano 3,5 , 12,5 kg. jau ribines 2-3 kelnaites . Matyt g.gif eilinį kartą priklauso nuo kolekcijos.
Atsakyti
QUOTE(Xrusia @ 2013 01 16, 14:02)
Nu nu  g.gif 
Mano 3,5 , 12,5 kg. jau ribines 2-3 kelnaites . Matyt  g.gif eilinį kartą priklauso nuo kolekcijos.

g.gif bet XS jums dar labai didelės būtų, mums jos geros su 17 kg svoriu
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2013 01 16, 15:45)
Sveika,

issirinkau dryzuota, ir esu patenkinta 100 proc nu toks fainas negaliu ir kokubiksa ta versta oda, o vidus  wub.gif  mano tas sokoladinis su bordo dryziais. Draugem jis gyvai grazesnis nuo foto, o man jis ir ten ir gyvai grazus. bigsmile.gif

Jo gal minusiukas mazas, kad nera uztrauktuko virsuje, bet didleis privalumas, kad yra 3 skyriai, visurys su uztrauktuku skyrius ir is sonu tada gaunasi na ir kiti smulkuciai ir sonuose is isores yra. Man sis rankinukas  thumbup.gif

http://www.boscovs.c...emNumber=161995

o kaip jo dydis ? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(DaivaVe @ 2013 01 16, 14:16)
Merginos, o per kiek laiko Landsend atsiuncia prekes Taurei? Uzsisakiau pries siek tiek daugiau nei savaite, bet saskaiteles negavau dar, tai galvoju gal nusimete kur?  blush2.gif

na jau per greitai norit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2013 01 16, 14:22)
Nu, rimtai, ne juokas po trijų mėnesių paieškų išsirinkti rankinuką.. ir dar už patinkančius pinigus smile.gif

Gražuuss Tignanello wub.gif.

QUOTE(VaidasJ @ 2013 01 16, 14:29)
nu kaip cia pasakyt.... gavom kazkoki popigiaiska sh.... paskui issiuntem atgal

...ant kurio žuvys nekibo, o tik SM pacientės bigsmile.gif?
Atsakyti
http://www1.macys.co...A_PARAMETER=BAG

mergaites kokia tikimybe, kad imes si svarkeli i rinka vel? 4u.gif
Atsakyti