Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(Kleckiukas27 @ 2013 02 09, 13:22)
Ačiū labai Kioske už atsakymą ir patarimus  mirksiukas.gif  nesiseka pastoti, tai ieškau priežasčių.. Būtinai pasinaudosiu tavo patarimais ir pašersiu dar papildomai savo vyrioką vitaminais  smile.gif pas mane gimda užlinkus ir dar į kairę pasvirus, tai spermiukų kaip suprantu reik stipruolių kad viską pas mane ten pasiektų..

hmm gal IUI pagelbetu, jei tik tokios problemos sperma transportuotu tiesiai kur reikia, kiausintakiu praeinamumo tyrimas darytas?
Atsakyti
QUOTE(egluciuke32 @ 2013 02 09, 11:11)
Sveikos,gavau patarima isbandyti si naturalu produkta salia visu tu chemiju...paskaitykit koks poveikis vyrams ir moterims smile.gif  4u.gif
http://ekopirk.lt/ek...-naturya-300-g/
yra ir tableciu pavidalas,jei vyras nesportuoja uztenka i diena 2-3 tableciu, o ne 6 kaip raso.kaina visai nesikandzioja
http://www.proteinas...in-800-130-kaps
Maca poveikis vyrams:

1. Maca vyrus veikia kaip afrodiziakas.

2. Stiprina libido.

3. Suteikia daugiau energijos ir jėgų, gerina imunitetą.

4. Pagerina potenciją.

5. Padeda išvengti depresijos arba mažina jos simptomus.

6. Gerina bendrą savijautą

7. Padidina DHEA hormono lygį

8. Padeda sumažinti streso poveikį.

9. Padidina spermatozoidų kiekį (oligospermija), judrių spermatozoidų skaičių bei spermatozoidų gamybos procesą (spermatogenezė).

10. Pagerina bendrą fizinį sportininkų pajėgumą.

11. Atstato hormonų pusiausvyrą

12. Padidina testosterono lygį.

13. Padeda gydyti erekcijos disfunkcijos problemas.

14. Padeda gydyti nevaisingumą.

15. Padeda kovoti su spuogais, kylančiais dėl hormonų pusiausvyros sutrikdymo.

Maca poveikis moterims:

1. Maca moteris veikia kaip afrodiziakas.

2. Stiprina libido.

3. Suteikia daugiau energijos ir jėgų, gerina imunitetą.

4. Padidina seksualinius pojūčius.

5. Padeda išvengti depresijos arba mažina jos simptomus.

6. Gerina bendrą savijautą.

7. Padeda sumažinti menopauzės simptomus.

8. Mažina streso poveikį organizmui.

9. Gali būti naudojama pakaitinėje hormonų terapijoje.

10. Pagerina bendrą fizinį sportininkių pajėgumą.

11. Atstato hormonų pusiausvyrą.

12. Švelnina PMS sindromus.

13. Sureguliuoja mėnesinių ciklą.

14. Mažina nerimą.

15. Padeda kovoti su spuogais, kylančiais dėl hormonų pusiausvyros sutrikdymo.

http://lt.wikipedia....uvinė_pipirnė
nemanau kad reiktu pasitiketi vienu "vaistu", cia reikia kompleso... Man labiau labiau prie sirdies moksliskai yrodyta Tirbulus teresteris zole, ja pirmieji pradejo naudoti tarybinias laikais bulgaru sportininkai ir pasieke geru rezultatu soc lageryje.
Seip vyr. turto gerinimo planas 1) atsisakyti dalyku kurie mazina testosterona: alaus, kavos, rukymo, pirciu, persalimo 2) didinti testosterono kieki: cinku, Tirbulus teresteris, amino rugstys, miegoti nemaziau kaip 8 val (testosteronas gaminasi nakty miego metu ir butinai tamsoje), Maca, sportas, kegelio pratimai smile.gif, riesutai (pvz zemes riesutai) 3)antioksidacine apsauga: vit C, selenas, Vit E (jis apsaugo testosrena nuo virtimo y estrogena), linu semenu aliejus (omega 3)
Atsakyti
QUOTE(kioske @ 2013 02 09, 17:45)
hmm gal IUI pagelbetu, jei tik tokios problemos sperma transportuotu tiesiai kur reikia, kiausintakiu praeinamumo tyrimas darytas?

Gimdos nuotrauka daryta praeitą ciklą - viskas puikiai prateka smile.gif aš taip pat vis pagalvoju apie IUI.. bet gydytoja siūlo stimuliuotis pirmiausia, tik pati abejoju ar verta.. gal geriau iškart prie IUI eit g.gif tik nežinau ar gydytojai taip leidžia neišbandžius stimuliacijų IUI daryt? unsure.gif
taip džiaugiuos, kad yra SM ir galima su protingom mergaitėm pasitart mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleckiukas27 @ 2013 02 10, 21:59)
Gimdos nuotrauka daryta praeitą ciklą - viskas puikiai prateka  smile.gif  aš taip pat vis pagalvoju apie IUI.. bet gydytoja siūlo stimuliuotis pirmiausia, tik pati abejoju ar verta.. gal geriau iškart prie IUI eit  g.gif  tik nežinau ar gydytojai taip leidžia neišbandžius stimuliacijų IUI daryt?  unsure.gif
taip džiaugiuos, kad yra SM ir galima su protingom mergaitėm pasitart  mirksiukas.gif

Tikrai leidzia, nes gi tu moki pinigus, tu ir renkiesi wink.gif mes nusprendem negaist laiko tik stimuliuojant, pradejom nuo IUI, o tuo paciu ir stimuliuoja del didesnes tikimybes, vienu zodziu viskas viename wink.gif

Mergaites, selenas vyru spermiukams kam tiksliai padeda? Kiekiui, morfologijai ar kam?
Atsakyti
QUOTE(Kleckiukas27 @ 2013 02 10, 20:59)
Gimdos nuotrauka daryta praeitą ciklą - viskas puikiai prateka  smile.gif  aš taip pat vis pagalvoju apie IUI.. bet gydytoja siūlo stimuliuotis pirmiausia, tik pati abejoju ar verta.. gal geriau iškart prie IUI eit  g.gif  tik nežinau ar gydytojai taip leidžia neišbandžius stimuliacijų IUI daryt?  unsure.gif
taip džiaugiuos, kad yra SM ir galima su protingom mergaitėm pasitart  mirksiukas.gif

tai zinoma kad daro, mums dare su minimalia stimuliacija su nauju preparatu Femara (kursas kainavo 70 lt), ko tempti guma? tuo labiau kad IUI ne dirbtinis o pagalbinis apvaisinimas... ir dar VLN atsirado naujove- IUI su leto veikimo pompa, vietoje 10-15proc iki 30 proc sekmes tikimybes. Tik ydomu kiek kainuoja...

raso kad selenas viskam.. bet manau daugiau kiekiui didinti, morfologijai ir greiciui L-carnitinas
http://www_sos03_lt/..._spermos_kokybe
Atsakyti
QUOTE(kioske @ 2013 02 10, 21:40)
tai zinoma kad daro, mums dare su minimalia stimuliacija su nauju preparatu Femara (kursas kainavo 70 lt), ko tempti guma? tuo labiau kad IUI ne dirbtinis o pagalbinis apvaisinimas... ir dar  VLN atsirado naujove- IUI su leto veikimo pompa, vietoje 10-15proc iki 30 proc sekmes tikimybes. Tik ydomu kiek kainuoja...

raso kad selenas viskam.. bet manau daugiau kiekiui didinti, morfologijai ir greiciui L-carnitinas
http://www_sos03_lt/..._spermos_kokybe

Na mergaitės atsakėt man į labai svarbų klausimą thumbup.gif ačiū jums labai mirksiukas.gif gal tikrai negaisiu laiko su tom stimuliacijom - ovuliacija pas mane vyksta ir foliai subręsta tinkami natūraliam, visi tyrimai geri tik estradolio šiuo metu mažoka (apie 100 nmol/l), nors su gleivinės storiu niekada neturėjau problemų.
Reiks pašnekint savo vyrioką ir kitą ciklą bandyt prašyt IUI ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

turiu klausimėlį ir tikiuosi, kad sulauksių atsakymo. Gydytoja liepė vyrui pasidaryti spermogramos tyrimą, tačiau savaitgalį išleidau vyrą pasikaitinti pirtelėje.. Gal kuri žinote kada dabar geriausiai eiti tirtis? Kiek laiko turėtų būti praejus po pirties? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolumbijana @ 2013 02 11, 12:54)
Sveikos,

turiu klausimėlį ir tikiuosi, kad sulauksių atsakymo. Gydytoja liepė vyrui pasidaryti spermogramos tyrimą, tačiau savaitgalį išleidau vyrą pasikaitinti pirtelėje.. Gal kuri  žinote kada dabar geriausiai eiti tirtis? Kiek laiko turėtų būti praejus po pirties?  smile.gif

rekomenduoja iki spermogramos 3-5 dienas nesikaitint pirty, neturet lovos reikalu, negert ,nerukyt. Internete ir vaisingumo klinikų puslapiuose labai daug info apie tai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolumbijana @ 2013 02 11, 12:54)
Sveikos,

turiu klausimėlį ir tikiuosi, kad sulauksių atsakymo. Gydytoja liepė vyrui pasidaryti spermogramos tyrimą, tačiau savaitgalį išleidau vyrą pasikaitinti pirtelėje.. Gal kuri  žinote kada dabar geriausiai eiti tirtis? Kiek laiko turėtų būti praejus po pirties?  smile.gif

jeigu jis jau po pirties, tai rizikuojate ismesti pinigelius tyrimui y bala, nes kas zino kaip smarkiai pirtis pakenke.. sperma visiskai atsistato per 3 men.. padare tyrimus sunku juos vertinti, o gal sperma geresne nei kad rodo tyrimas...
Atsakyti
Sveikos mergaitės,
manęs vis neramina toks klausimas. Ištyrėme MB - oligospermija. Kai studijavau šį skyrelį, išskaičiau, kad yra daugybė veiksnių, kurie gali keisti spermos kokybę ir iškreipti rezultatus. (Aš vis tikiuosi, kad taip ir yra, ir kad MB turtas yra nebeviltiškas). O istorija tokia: jis prieš metus labai daug rūkė (>20 cigar./dieną) ir alutį gurkšnojo į savaitę daugiau nei 3 kartus. Prieš 2 mėn. išvis metė rūkyti, bet pirtyse vis apsilanko į savaitę bent kartą, o dar sirgęs buvo temp.apie 40 buvo doh.gif Prieš SP tyrimą 3 dienas sąžiningai jokio alk., jokių pirčių, tik kavą gėrė. Bet jei sperma atsistato tik per 3 mėn, tai ar gali būti, kad tas intensyvus rūkymas iškreipė rezultatus ir galima būtų kažką pataisyti.
Dar viena bėda, tirtis jis nenori, vos įkalbėjau jį pirmą spermatogramą pasidaryti (aišku labai kompleksavo ir stresavo ir išspaudė ne ką). Pas urologą kategoriškai atsisakė eiti. Sako, tau dar maža, kad mane pažeminai, kad mano sperma prasta... doh.gif Nors lėliaus abu labai norim, bet per gydytojus eiti pasiruošusi tik aš verysad.gif Aš nežinau, ką man daryti.
Gal turite kokių minčių, mergaitės?
Atsakyti
QUOTE(dariana @ 2013 02 12, 12:55)
Sveikos mergaitės,
manęs vis neramina toks klausimas.  Ištyrėme MB - oligospermija. Kai studijavau šį skyrelį, išskaičiau, kad yra daugybė veiksnių, kurie gali keisti spermos kokybę ir iškreipti rezultatus. (Aš vis tikiuosi, kad taip ir yra, ir kad MB turtas yra nebeviltiškas). O istorija tokia: jis prieš metus labai daug rūkė (>20 cigar./dieną) ir alutį gurkšnojo į savaitę daugiau nei 3 kartus. Prieš 2 mėn. išvis metė rūkyti, bet pirtyse vis apsilanko į savaitę bent kartą, o dar sirgęs buvo temp.apie 40 buvo  doh.gif Prieš SP tyrimą 3 dienas sąžiningai jokio alk., jokių pirčių, tik kavą gėrė. Bet jei sperma atsistato tik per 3 mėn, tai ar gali būti, kad tas intensyvus rūkymas iškreipė rezultatus ir galima būtų kažką pataisyti.
Dar viena bėda, tirtis jis nenori, vos įkalbėjau jį pirmą spermatogramą pasidaryti (aišku labai kompleksavo ir stresavo ir išspaudė ne ką). Pas urologą kategoriškai atsisakė eiti. Sako, tau dar maža, kad mane pažeminai, kad mano sperma prasta...  doh.gif  Nors lėliaus abu labai norim, bet per gydytojus eiti pasiruošusi tik aš  verysad.gif Aš nežinau, ką man daryti.

tyrima pagalima padaryti y sterilu indeli ir pristatyti y laboratorija per 30 min laikant siltai (aicku pries tai susitarus). Nustatyta kad geresni rezultatai kai nera streso ir susijaudinimo fazeje (ty su parankinemis priemonemis) ymeskite cia rezultatus, merginos pakomentuos rezultatus
jei jis nuolat ruko ir pirtinasi tai spermograma gal ir atspindi realia situacija, spermos kokybe kokios buna atliekant Namu Darbus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kioske: 12 vasario 2013 - 14:59
QUOTE(dariana @ 2013 02 12, 12:55)
Sveikos mergaitės,
manęs vis neramina toks klausimas.  Ištyrėme MB - oligospermija. Kai studijavau šį skyrelį, išskaičiau, kad yra daugybė veiksnių, kurie gali keisti spermos kokybę ir iškreipti rezultatus. (Aš vis tikiuosi, kad taip ir yra, ir kad MB turtas yra nebeviltiškas). O istorija tokia: jis prieš metus labai daug rūkė (>20 cigar./dieną) ir alutį gurkšnojo į savaitę daugiau nei 3 kartus. Prieš 2 mėn. išvis metė rūkyti, bet pirtyse vis apsilanko į savaitę bent kartą, o dar sirgęs buvo temp.apie 40 buvo  doh.gif Prieš SP tyrimą 3 dienas sąžiningai jokio alk., jokių pirčių, tik kavą gėrė. Bet jei sperma atsistato tik per 3 mėn, tai ar gali būti, kad tas intensyvus rūkymas iškreipė rezultatus ir galima būtų kažką pataisyti.
Dar viena bėda, tirtis jis nenori, vos įkalbėjau jį pirmą spermatogramą pasidaryti (aišku labai kompleksavo ir stresavo ir išspaudė ne ką). Pas urologą kategoriškai atsisakė eiti. Sako, tau dar maža, kad mane pažeminai, kad mano sperma prasta...  doh.gif  Nors lėliaus abu labai norim, bet per gydytojus eiti pasiruošusi tik aš  verysad.gif Aš nežinau, ką man daryti.

Sveika,

Manau palaukt dar koki men ir pakartot spermograma.Is vienos labai sunku ka sprest. Tarp kitko tos pirtys, karstos vonio labai daug itakos turi, reiktu vengt ju, bent jau iki kitos spermogramos.O pasidarius kita, bus aiskesnis vaizdas. O be to ir sveikiem vyram reiktu i metus bent karta nueit pas urologa ir nieko cia tokio ...bet aisku, cia mum moterim taip atrodo, o jiem kitaip doh.gif
Atsakyti