Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain

QUOTE(Elvita @ 2013 01 31, 11:08)
drinks_cheers.gif skaiciau rusaiciu forume, tai susizavejimo nesukele  schmoll.gif
Mergaites, o Kristeje jau yra pavasaro/vasaros kolekcija? Noriu naujojo tuso  smile.gif

Taip, jau yra, juodas ir violetinis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kotri_: 31 sausio 2013 - 13:38
QUOTE(kotri_ @ 2013 01 31, 13:38)
Taip, jau yra, juodas ir violetinis 4u.gif

Liuks thumbup.gif Gal kaina uzmatei?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 01 31, 15:20)
Liuks  thumbup.gif Gal kaina uzmatei?

109lt
Atsakyti
QUOTE(BabyGirl @ 2013 01 31, 17:43)

Aciu, ryt leksiu pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2013 01 31, 12:38)

Esu tokį turėjus ir sunaudojus. O ką? Kokių turit klausimų?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 01 31, 18:12)
Esu tokį turėjus ir sunaudojus. O ką? Kokių turit klausimų?

Kaip manot, ar vertas savo kainos produktas? Kaip dengiasi, laikosi? Kiek renkuos, vis akys krypsta į šį.
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2013 01 31, 18:52)
Kaip manot, ar vertas savo kainos produktas? Kaip dengiasi, laikosi? Kiek renkuos, vis akys krypsta į šį.

Aš turėjau testerinę pakuotę-be dėžutės, tai kaina man jo patiko. Nėra nepakeičiamas-blizgučiai gan nemaži. Dengiasi ir laikosi gerai smile.gif
Atsakyti
jau atsirado vasaros kolekcijos nuotraukos:

http://kosmetista.ru...ions/35290.html

labai graži bronzinė pudra wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 23 vasario 2013 - 12:34
Mane sudomino naujoji makiazo baze, butinai isbandysiu smile.gif
Atsakyti
Kiek supratau is Kristes konsultanciu, vasaros kolekcijos pas mus lyg ir nebus verysad.gif Ir dar kazkurios Chanel ar tai Dior.
Atsakyti
Mergaites, kokia kremine pudryte dabar pasirinkote vietos PARURE AQUA g.gif
Ar sita naujoji Parure de Lumiere Light Diffusing Fluid Foundation - Moisture Infusion - SPF25 panasi i ja? Man riebesne, sunkesne lyg pasirode g.gif Gal naudojate kas nors? 4u.gif
Atsakyti
Aš tas pudrytes abi turiu. Mano sausa oda, tai man labiau drekinanti pasirodė Aqua. Tiesa mano naujoji Parure pudryte su pompa. Man jos siek tiek panasios.ta kremo indelyje Parure de lumiere yra tirstesne, skirta sausai odai, tik man pasirodė labai nepatogus jos naudojimas, tai nepirkau.
Atsakyti