Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain

Tema apmirusi, bet turiu vilties, kad kas nors turi ir gali pakomentuoti

Guerlain Terracotta Joli Teint Glow

Ypač domina 00 ir 01 atspalviai, ar jie gerai žiūrisi vietoj bronzanto ant šviesios odos ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2016 06 23, 13:58)
Guerlain Terracotta Joli Teint Glow

Buvau pirkusi aklai 00, galvojau, mano tikrai šviesiai odai bus kaip tik; ir ne, ne kaip tik - per šviesus buvo, net sunkiai bronzantu pavadintum. Galbūt porcelianinės odos savininkėms būtų pats tas, bet man norėjosi ryškesnio efekto, t.y. - jausti, kad bronzantą naudojau biggrin.gif Tiesa, glow efektą gražiai suteikdavo, kuris vis dėlto išsilaikydavo labai trumpai biggrin.gif Siūlau, jei yra noras pirkti, prieš perkant pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2016 06 23, 14:06)
Buvau pirkusi aklai 00, galvojau, mano tikrai šviesiai odai bus kaip tik; ir ne, ne kaip tik - per šviesus buvo, net sunkiai bronzantu pavadintum. Galbūt porcelianinės odos savininkėms būtų pats tas, bet man norėjosi ryškesnio efekto, t.y. - jausti, kad bronzantą naudojau biggrin.gif Tiesa, glow efektą gražiai suteikdavo, kuris vis dėlto išsilaikydavo labai trumpai biggrin.gif Siūlau, jei yra noras pirkti, prieš perkant pabandyti mirksiukas.gif

Dėkui labai, tamstos komentaras padėjo išsklaidyti abejones 4u.gif , juolab jog dar radau baltaveidžių rusaičių video ir foto, tad supratau, kad čia labiau kaip highlighteris- persikėlis toks biggrin.gif o man šiek tiek ko kito reikėjo smile.gif
Atsakyti