Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain

QUOTE(jovita1972 @ 2014 03 04, 15:17)
Escentual tik siuntimas mokamas, o feelunique free.

Nepamenat kiek siuntimas kainuoja? Man su anglų kalba ne kas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gunda @ 2014 03 04, 16:22)
Nepamenat kiek siuntimas kainuoja? Man su anglų kalba ne kas verysad.gif

escentualy lyg 4,95 sv
o feeluniqe jei perki daugiau kaip uz 10 svaru tai siuntimas nemokamas

Atsakyti
Patarkit, kas naudojate Guerlain Terra Ora Sculpting Powder... Ją naudojate tik kontūravimui ar visą veidą padengiate? g.gif
Atsakyti
Escentual - standartinis 4,95 sv
Registruotas - 7,95 sv 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2014 03 04, 15:38)

o feeluniqe jei perki daugiau kaip uz 10 svaru tai siuntimas nemokamas

Nuo kada taip?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 03 04, 22:37)
Nuo kada taip?

Turbūt neseniai tokios taisyklės. Pažiūrėjau tinklapyje - tikra tiesa bigsmile.gif
Atsakyti
Neseniai jie čia taip sugalvojo, nebesiuntinės, sakė, nemokamai beleko. Gerai, kad riba normali dar, mažai ką ten iki 10 svarų rasi. Ypač koks Guerlainas...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 03 04, 23:00)
Neseniai jie čia taip sugalvojo, nebesiuntinės, sakė, nemokamai beleko. Gerai, kad riba normali dar, mažai ką ten iki 10 svarų rasi. Ypač koks Guerlainas...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dar pasisakysiu apie Guerlaino pavasarinius šešėlius:
http://www.escentual...itesblossom002/

user posted image

Aš į juos ilgai žiūrėjau ir galvojau, ar jie man labai tiks, ar nelabai. Nesupratau, šilti jie skaitosi ar šalti. Bet kadangi labai gražūs, nutariau, kad gal labai tiks, ir įsigijau biggrin.gif

http://www.escentual...itesblossom002/

Nu ir kaip... Aš pati esu šiltų spalvų, pavasarinio tipo, blondė, akys žaliai mėlynos. Nu tai taaaaip... Nieko, bet gal šaltai, vasarinio tipo moteriai, kurios krempudros būna visokios rose, o ne ivory, kaip pas mane - būtų gal geriau. Jie nėr visiškai šalti - greičiau neutralūs į šaltumą. Bet jau tikrai ir ne šilti schmoll.gif

Tie šešėliai kuria tokį įdomų "undinės" įvaizdį, pasakyčiau. Iš manęs, dviejų vaikų motinos, undinė stipriai abejotina, bet vis tiek kaip nors įkomponuosiu, nes labai gražūs biggrin.gif

Įdomiausia spalva ta žalia. Ją skaičiau užsieny burnojant, kam skaidri. Ir tikrai, ji skaidri, neužtepa žaliai, kaip guašas. Bet mano akimis žiūrint, čia pliusas, ne minusas, toks mėtinis skaidrus variantas, būtų jis neskaidrus - atrodytų kaimiškai ir babytiškai. O dabar babytiškai nė per kur neatrodo.

Kairė persikinė, bet tokia šaltoka persikinė, kas bijo tradicinių persikinių - tam pats tas.

Apatinė... Tokia rudai violetinė, į šaltumą. Iš tolo primena Dioro rudeninę 2013 paletę, bet sakyčiau, kad tarp abiejų Dioro violetinių būtų tarpinė. bet tikrai nėr toki "pikta", greičiau natūrali. Na, natūraliausia iš slyvinių biggrin.gif

Ir dešinė rusva - irgi šaltoka, su pilku, lyg link kakavinės, primenanti antakių šešėlių spalvas - tos gi visada būna pilkesnės - tik pablizganti.

Kas mėgstat natūralias spalvas į šaltumą, ypač vasarinio tipo moterys, kaip ta jų modelis Vodianova - griebkit negalvodamos, turėtų būti musthave biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 04 kovo 2014 - 23:19
Sveikutes,

vakar buvau Kristej noredama nusipirkti Dior BB kremuka. Bet konsultante patare palaukti kitos savaites, nes turi gauti naujaji patobulinta Guerlain BB krema. Gal kuri girdejusi?
Paziurejau internetinese pardese, nieko neradau g.gif
Atsakyti
Aš girdėjau tik labai giriant senąjį. Tipo, nuostabus žavingas, vienas minusas - kad spalvų mažai, ne visi gali prisitaikyt. Gal naujasis bus daugiau spalvų?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 03 20, 09:27)
Aš girdėjau tik labai giriant senąjį. Tipo, nuostabus žavingas, vienas minusas - kad spalvų mažai, ne visi gali prisitaikyt. Gal naujasis bus daugiau spalvų?

As senaji turiu, bet graziai jis man uzsitepa tik su meteoritu baze. Jei vienas, per sunkus jis man veidui.
Sake ir naujasis bus 2 spalvu, kaip ir senasis light ir medium. Sake jau turi meginukus, tai tipo geresnis nei senasis, lengvesnis, labiau drekinantis. Na, ziuresim, kita savaite turi gauti.
Atsakyti