Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain

QUOTE(Ameera @ 2014 05 20, 16:31)
Šis tik nuplaunamas įdegis, blizgesiui yra aliejus po deginimosi, bet irgi neduoda ypatingo žėrėjimo, vos vos pastebimas tik.

Ameera, gal bandėte ši nuplaunama idegi? 4u.gif idomu ar vertas savo kainos
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2014 05 20, 16:31)
Šis tik nuplaunamas įdegis, blizgesiui yra aliejus po deginimosi, bet irgi neduoda ypatingo žėrėjimo, vos vos pastebimas tik.

O tai ką realiai su juo daryt? Turbūt drabužius tepa... Ar netepa?
Atsakyti
Bandžiau minimaliai, bet man jis per daug orandžinį atspalvį meta. Daug labiau patiko jų purškiamas įdegis, natūraliau atrodo ir atkalus principą purškimo galima tik tonu pasitamsinti, galima ir labai ruda patapti smile.gif
Noa - teptis ir atrodyt rudai kaip morkai biggrin.gif Netepa rūbų, Guerlain dėl to gana saugūs, purškiamą iš flakonėlio priemonę net nuotakos pirkdavo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2014 05 20, 19:06)
Bandžiau minimaliai, bet man jis per daug orandžinį atspalvį meta. Daug labiau patiko jų purškiamas įdegis, natūraliau atrodo ir atkalus principą purškimo galima tik tonu pasitamsinti, galima ir labai ruda patapti smile.gif
Noa - teptis ir atrodyt rudai kaip morkai biggrin.gif Netepa rūbų, Guerlain dėl to gana saugūs, purškiamą iš flakonėlio priemonę net nuotakos pirkdavo wink.gif

Man čia iš mistikos srities. Kaip gali nusiplaut, o rūbų netept? Kita vertus, Guerlainas negalėtų nesąmonių išleisti...
Bet nepirksiu, kad išmėginčiau biggrin.gif

Ei! Žinau, kam čia! Štai kam:

user posted image
bigsmile.gif
Atsakyti
Uždžiūna ir netepa, nusiplauna su dušo žele smile.gif
lotuliukas.gif Atspalvis, tiesą sakant, labai panašus, tik be to metalinio spindesio. thumbup.gif
Atsakyti
O matėt, escentual atsirado šitas bronzeris, Terra tropica:
http://www.escentual...rlainmakeup089/

Niekaip nesuprantu, ko jie čia leidžia po bronzerį kas trys savaitės, o negali visų išleisti vienu metu!
Kita vertus, nežinau, kaip tada išsirinkt reiktų!
Žo, man ramu, aš aną, Sun Celebration nusipirkau biggrin.gif Šitos nesulaukus biggrin.gif Tai ta tai labai faina, esu patenkinta. Baltaodėms vidury žiemos - gal ne, bet kai dabar vidurys vasaros ir baltaodžių nebėr - tai pats tas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2014 03 21, 15:50)
O US yra jau? Lendu paieskosiu  biggrin.gif

o BB kremas neuzkemsa poru ?
Atsakyti
QUOTE(mik @ 2014 07 15, 21:39)
o BB kremas neuzkemsa poru ?

O ką reiškia - užkemša/neužkemša? Nu skylės vietoje porų nešviečia, betgi paskui vakare vis viena nusivalai!
Mėlyną aš naudoju, man labai patinka. Dengia irgi neblogai.
Atsakyti
Kas išbandėt, kokie įspūdžiai ?
user posted image
user posted image
Atsakyti
Tik tik išleido, kažin ar kas jau spėjo išbandyt. Kaina kompaktinės įspūdinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2015 01 21, 16:11)
Tik tik išleido, kažin ar kas jau spėjo išbandyt. Kaina kompaktinės įspūdinga smile.gif

ax.gif Gal jau spėjo kuri išbandyti... Mane ta kompaktinė labiausiai ir domina. Žiūriu, kad jau "Lights" spalva feelunique.com išpirkta g.gif
Atsakyti
2015 m. vasaros meteoritai "Rainbow Pearls". Pasirodys jau gegužę biggrin.gif

user posted image
user posted image

Dar vaizdų iš 2015 m. vasaros kolekcijos:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Alice-: 28 balandžio 2015 - 14:20