Įkraunama...
Įkraunama...

Bengaliukai, mažieji leopardukai

QUOTE(Inguliux @ 2013 04 18, 19:25)
Na man buvo paprasta, nes abu katukai valgė RAW pas veisėjus smile.gif Konservai turbūt patinka visoms katėms, tad galima būtų po truputį įmaišyti į juos.

Sumaišiau vakar su konservais kelis mažus gabaliukus, tai išrinko ir sudėjo į savo guolį biggrin.gif lotuliukas.gif nu ir charakteris, mažoji pas mus tik penkta diena, kas dieną vis stebina wub.gif
Atsakyti
O ką ji valgė pas veisėjus, sausą maistą? Kol pilnai adaptuosis naujuose namuose siūlyčiau nieko nekeisti, jei valgo ir kondicija normali, neskubėkit. Jei labai nenoriai ėda, pamaišykit su konservais.
Na o jei vėliau norėsit žaisti su mėsa, tai vėl gi galima bandyti įmaišyti maltą mėsytę iš pradžių, neišrinks smile.gif Bet jei ji išranki bus sunku sudaryti didelę įvairovę šeriant RAW, kas būtina norint subalansuoto maisto. Tad pasvarstykit ar nebus geriau likti prie sauso plius geri konservai, kuriuose nedaug grūdinių kultūrų.
Atsakyti
RAW yra sudėtingas dalykas, reikia laiko ir noro taip maitinti gyvūną, gerai apmąstykit, ar turėsit galimybę taip šerti visada. Sausas ir konservai yra daug papraščiau. Bet čia jūsų pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(IDI @ 2013 04 19, 12:27)
RAW yra sudėtingas dalykas, reikia laiko ir noro taip maitinti gyvūną, gerai apmąstykit, ar turėsit galimybę taip šerti visada. Sausas ir konservai yra daug papraščiau. Bet čia jūsų pasirinkimas.

Valgė pas veisėjus tik sausą ir konservus. Kokį kiekį konservų galiu duoti 3 mėn.
Atsakyti
Yra normos ant koncervų, pirkit mažiems kačiukams.
Atsakyti
mano kate valgo tik sausa maista, nevalgo nei zalios mesos nei virtos nei konservu, ir dziaugiuosi, vargo nera , sausas tinka, sveika, neviduriuoja, tai kam tada tie konservai ar mesos nesuprantu
Atsakyti
Cruze 12 mėnesių smile.gif

user posted image
Atsakyti
Gražuolė
Atsakyti
WowBengals Take That of DottyDakota "Robbie" 9 mėnesiai

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Tikras gruožuolis, pikčiurna biggrin.gif
Atsakyti
kaip jums nepabega lauke, mano tai kai isprotejus lekia
Atsakyti
Nėra kur pabėgti, teritorija aptverta smile.gif Bet pati fotosesija buvo labai trumpa, nes paskui jau reikėjo gaudyti biggrin.gif
Papildyta:
IDI, balsingas jis pas mane smile.gif
Atsakyti