sveiki,reik labai katino mums BEN ns kat turetu bent 3 kartoj.turiu 2 kates turincias sidabro ,viena su savu kergsim kita noreciau su svetimu idomumo deliai,tad jai kas zinot kokios info apie reproduktoriu turincio sidabro butu gerai ,taip pat ieskom baltos spalvos turincio tevelio .as nagus karpau kas 5 dienas nezinau kaip jums iseina nekarpyt

ps akvariumas tai super,masciau paukstuka nusipirkt ,kad seile varvint kates galetu ,dabar akvariumo uzsimaniau dar.
Papildyta:
QUOTE(Inguliux @ 2013 04 07, 19:47)
Akivaizdu, jog Cruze nėščia

Speneliai ryyyškiai rožiniai

Atsikraustė gražuolė į mano miegamąjį, dėl ko aišku labai nuliūdo Robbie...
Tad jeigu viskas gerai, gegužės viduryje laukiame kačiukų

Abu tėveliai PKDef N/N, kardiomiopatija bus atlikta iki kačiukams išvykstant į naujus namus.
sveikinu su tuo.
Papildyta:
QUOTE(Inguliux @ 2013 04 06, 12:02)
Kalių ir kačių veisimas absoliučiai skiriasi, tad nelyginkime.
Aš manau katė su katinu gali gyventi kartu kurį laiką, jei šis nebando jos kergti ne rujos metu.
absoliuciai nesakykt kat skires, zinoma gali jai jis jos nekergia, tiesiog nemaciau dar tokio kuris neliptu nuolat ant kates,jai jusu katinas lipa ant kates tik morciaus metu ,tai turit dzentelmena
Papildyta:
QUOTE(Inguliux @ 2013 04 06, 12:45)
Eglute25, kur dingo žodelis DestinyBengals jūsų citatoj?
Hmm tokios katės kaip Cruze aš ieškojau visoje Europoje, deja neradau. Teko gabentis iš Amerikos, minėto veislyno. Toje pačioje Amerikoje, Kanadoje ieškojau visur.
Bet Jūs geriau žinot
as geriau nezinau , as nebeperku jau tiek kaciu, kiek pirkau ir mane 24 nelabai te domina,o kad pirkot is usa tai ne naujiena jie ir pries 6 metus buvo pirkti is ten,niekad nesakiau kad jusu kate negera! ji superine, salto tono del to manau ir ieskojot tiek ilgai , nes jie nelabai populerus,ir ne eiliniai rinkai skirti ,o butent tiems kas iesko tokiu tonu .Na bet lietuvos tai nedziugins nes veisimui jus nepardavinest? tai vel bus tik BEN N 24 tipiniai.nuosirdziai sveikinu kad

man paciai labai ydomu kokiu groziu gims.