Įkraunama...
Įkraunama...

Bengaliukai, mažieji leopardukai

IDI, ar kerpat nagus saviškiams?
Baggy toks elegantiškas atrodo lyginant su draugu smile.gif
O jūs juos lauke laisvai paleidžiat? Nors paskutinėje nuotraukoje lyg ir aptvaras matosi?
Atsakyti
Nagų šiemet nekarpiau, o šiaip kiekvieną žiemą karpydavau smile.gif Na bet jie pas mane nieko nedrąsko, tik savo vietoje smile.gif Aptvaras buvo padarytas kai parsivežėm Baggy, nes Leo labai prieraišus jis iš kiemo niekur neina, čia sodyboje, ten pas mus aplink beveik 3 Ha laisvės, gatvė gana toli per sodą reikia pereiti, kaimynai dveji tolokai smile.gif bet bijojau dėl mažojo, tai laikėm aptvare, bet po kokių kelių mėnesių pradėjo Leo drąskytis, rėkti, kad išleistumėm, po truputį pradėjau paleisti su priežiūra, o dabar kai tik atvažiuojam durys atdaros, kada nori tada pareina, aptvare braškes auginu :DDD, gaila įdėto darbo. Namie mes jų nebepaleidžiam, kaip ir minėjau Leo neina niekur, tik iki tvoros, o Baggy ant tvoros ir pas kaimynus, atsibodo gaudyti smile.gif dabar jų laisvė tik sodyboje. Ten jie žiauriai drąsūs, ko nepasakysi apie namus, svetimų žmonių iš pradžių prisibijo.
Dėl elegancijos, tai taip Leo visai kitų kraujų Milwood seniena, neturėjo jis nei senelių nei tėvelių gražiais kailiais ir figūromis smile.gif jis iškart atvažiavo storuliukas ir laabai didelis, 3 mėn atrodė kaip 1 metų katinas smile.gif O Baggy parodoje pasiėmiau bijojau kad neperlūžtų nuo kūdumo ir mažumo smile.gif Dabar jis pas mus irgi manikenas kūdas ilgas ir labai greitas biggrin.gif
Atsakyti
mano princese atrado nauja uzsiemima, atsiradus naujiems gyventojams lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Koks grožis, na žinoma yra ką pažvejoti smile.gif
Atsakyti
Mano Robbie irgi stambus labai, mėgsta pavalgyti smile.gif Reikės kada abu pasverti smile.gif
Cruze irgi storėja smile.gif

Dzemute, labai gražus akvariumas wink.gif
Atsakyti
Robbie matosi kad nemenkas katinėlis, tik jis nestoras smile.gif o gražiai sudėtas.
Atsakyti
sveiki,reik labai katino mums BEN ns kat turetu bent 3 kartoj.turiu 2 kates turincias sidabro ,viena su savu kergsim kita noreciau su svetimu idomumo deliai,tad jai kas zinot kokios info apie reproduktoriu turincio sidabro butu gerai ,taip pat ieskom baltos spalvos turincio tevelio .as nagus karpau kas 5 dienas nezinau kaip jums iseina nekarpyt smile.gif ps akvariumas tai super,masciau paukstuka nusipirkt ,kad seile varvint kates galetu ,dabar akvariumo uzsimaniau dar.
Papildyta:
QUOTE(Inguliux @ 2013 04 07, 19:47)
Akivaizdu, jog Cruze nėščia thumbup.gif wub.gif wub.gif Speneliai ryyyškiai rožiniai bigsmile.gif Atsikraustė gražuolė į mano miegamąjį, dėl ko aišku labai nuliūdo Robbie...
Tad jeigu viskas gerai, gegužės viduryje laukiame kačiukų wub.gif Abu tėveliai PKDef N/N, kardiomiopatija bus atlikta iki kačiukams išvykstant į naujus namus.

sveikinu su tuo.
Papildyta:
QUOTE(Inguliux @ 2013 04 06, 12:02)
Kalių ir kačių veisimas absoliučiai skiriasi, tad nelyginkime.
Aš manau katė su katinu gali gyventi kartu kurį laiką, jei šis nebando jos kergti ne rujos metu.

absoliuciai nesakykt kat skires, zinoma gali jai jis jos nekergia, tiesiog nemaciau dar tokio kuris neliptu nuolat ant kates,jai jusu katinas lipa ant kates tik morciaus metu ,tai turit dzentelmena
Papildyta:
QUOTE(Inguliux @ 2013 04 06, 12:45)
Eglute25, kur dingo žodelis DestinyBengals jūsų citatoj?
Hmm tokios katės kaip Cruze aš ieškojau visoje Europoje, deja neradau. Teko gabentis iš Amerikos, minėto veislyno. Toje pačioje Amerikoje, Kanadoje ieškojau visur.
Bet Jūs geriau žinot rolleyes.gif mirksiukas.gif

as geriau nezinau , as nebeperku jau tiek kaciu, kiek pirkau ir mane 24 nelabai te domina,o kad pirkot is usa tai ne naujiena jie ir pries 6 metus buvo pirkti is ten,niekad nesakiau kad jusu kate negera! ji superine, salto tono del to manau ir ieskojot tiek ilgai , nes jie nelabai populerus,ir ne eiliniai rinkai skirti ,o butent tiems kas iesko tokiu tonu .Na bet lietuvos tai nedziugins nes veisimui jus nepardavinest? tai vel bus tik BEN N 24 tipiniai.nuosirdziai sveikinu kad nestuke.gif man paciai labai ydomu kokiu groziu gims.
Atsakyti
Kokia faina foto pasidalino veislynas smile.gif
King of hearts smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(eglute25 @ 2013 04 09, 17:41)
ji superine, salto tono del to manau ir ieskojot tiek ilgai

Šaltesnis atspalvis buvo tik vienas iš kriterijų wink.gif

IDI, katinuko širdies formos rozetė ir veislyno pavadinimas thumbup.gif
Atsakyti
Čia gi vardas, ne veislyno pavadinimas doh.gif smile.gif
Atsakyti