Įkraunama...
Įkraunama...

Bengaliukai, mažieji leopardukai

Nerealus kacas, dar ir monstras smile.gif
Atsakyti
kiek cia graziu nuotraukyciu wub.gif
pasirodom ir mes truputi
user posted image
beja, paskutinem savaitem esu susirupinusi, pastebejau, kad mano Dafi laizo polietileninius maiselius visus, ypac prekybcentriu maisus, niekad to nebudavo, o dabar kaip isprotejusi iesko ir vis laizo.Gal kas zinot, kodel, sakau, gal kokiu medziagu truksta jai
Atsakyti
Labai tipiška bengalui nuotraukytė smile.gif Dėžėje smile.gif
Su polietileniniais maišeliais maniškiai labai mėgsta žaisti, bet kodėl laižo hmm

Čia dar keletas iš tos pačios fotosesijos. Su Cruze.

user posted image
user posted image
Atsakyti
Dafi nereali iš snukučio, jau tokia .... man bengalai kaip ir žmonės kiekvienas savo veido, praktiškai gali atpažinti pagal veidą. Išskirtinė veislė.
Atsakyti
QUOTE(IDI @ 2013 08 28, 11:39)
Dafi nereali iš snukučio, jau tokia .... man bengalai kaip ir žmonės kiekvienas savo veido, praktiškai gali atpažinti pagal veidą. Išskirtinė veislė.

aciu 4u.gif man Dafi tokia irgi grazute, jos bruozaai tokie svelnus tai atrodo meili katyte, nors is tikro velniu priedusi lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu jo pagal veiduką charakterio nenuspėsi smile.gif
Atsakyti
Jeigu Jūs nieko prieš, daugiau Cruze foto biggrin.gif

17 mėnesių:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Ir su draugu smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Mergaites, noriu paklausti jusu nuomones, kaip jums sie kaciukai:

http://www.skelbiu.l...i-16474827.html

Kadangi ieskom kaciuko be dokumentu (itakoja ir kaina) tai visai suviliojo ir sie. Kokie butu jusu komentarai?

Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
Pasibaigęs galiojimas, neberodo.
Bengalijos kačiukas be dokumentų tas pats kas dvarniukas smile.gif nebent dėl kailio perkat.
Niekaip nesuprantu kam veisti be dokumentų, jie kainuoja tkrai ne daug ( dokumentai), rašo tipo katė su dokais katinas be, čia tik kvailiai gali taip daryti.
Prieglaudoj tiek kačiukų laukia....nereikia nei pinigų mokėti. Čia mano nuomonė.
Papildyta:
Bengalijos kačiuką siūlyčiau pirkti iki 2 metų, su dokumentais, geriau vyresnį jei nenorit brangiai, jie labai gerai pripranta ir jau būna socializuoti,tikrai žinau pavyzdžių kai žmonės atiduoda pigiai, nes turi priežasčių...Turėsit tikrai bengalą ir gerą draugą smile.gif
Papildyta:
http://www.skelbiu.l...o-16614861.html
Papildyta:
tie be dokumentų dažnai būna apgavystė, mišrūnai, o foto pilnas internetas, prisideda svetimų nuotraukų
Atsakyti
Pasirodom ir mes blush2.gif COCO CHANNELL RAINLAND 7 mėn.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 03 rugsėjo 2013 - 19:04
Fainuolė smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Vis skaitausi ir žiūriu į jūsų katukus. Grožiai wink.gif

Planuotume su vyru po metuku irgi į jūsų būrį įsilieti, tačiau berods turiu alergiją katinukams (einu jau tirtis..)
Sakykite kaip bengaliukai ir alergiški katinukams žmonės? Gal Jūsų tarpe irgi yra kurios alergiškos katėms tačiau su bengaliukais sugyvenate?

Nes skaitau tai visokiu nuomoniu yra dėl alergizavimo jiems wink.gif
Atsakyti