Įkraunama...
Įkraunama...

Bengaliukai, mažieji leopardukai

Sveikos visos!! Ypac IDI. Heraklis sugrizta:)) persikraustem i naujus namus ,todel padareme pertraukele maza:))
Idi pasakykite ar reikia maudyti bengalus? mums jau 3 metukai o daktaras sako - ne nereikia. Mums taip norisi ji ismaudyti.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kleopatryte: 15 rugsėjo 2013 - 02:27
Labai džiugu smile.gif Maudyti jų tikrai nereikia smile.gif Kuo mažiau juos maudai tuo geriau, jie patys sėkmingai išsišvarina. Pasakokit kaip jums sekasi?
Atsakyti
QUOTE(IDI @ 2013 09 15, 20:11)
Labai džiugu smile.gif Maudyti jų tikrai nereikia smile.gif Kuo mažiau juos maudai tuo geriau, jie patys sėkmingai išsišvarina. Pasakokit kaip jums sekasi?

Mes persikraustem i nauja busta.Viskas buvo ok kol duru nebuvo ir musu bengakas vaiksciojo kur norejo:)) Bet atsirado durys ir musiskis pradejo zymeti ...visur visur sad.gif(((( dabar berots apsiramino. Bet meistru darbas , triuksmas , svetimi zmones ji trikde... tad jis zymejo vietas:)) O siaip paziurejau musiskis blankus palyginus su rodomais bengalais:((( nors pirkom su dokumentais is veislyno:)) Bet neziurint i tai , tai nuostabus draugas:))) bent jau man:)) nes prie vyro nelabai miega:)))))
nemoku nuotrauku idet smile.gif)
Atsakyti
Atsiūskit man į el.p. įdėsiu, pasidžiaugti koks užaugo smile.gif O dėl blankumo nenusiminkit, dauguma bengalų pradeda blukti 2-3 metų ( namo Leo išvis be rašto, ypač kai stresuoju tiesiog ryžas pasidaro biggrin.gif) kastracija, laukiniai genai ir t.t. kailis prablunka, žinoma ne visų, mano Baggy ryškus ir dabar. svarbiausia kad sveikas ir geras draugas smile.gif Dokumentai garantuoja kad Jūs turit bengalą ir svarbiausia kad bengalo charakteris, o jų charakterio bruožai tikrai išskirtiniai, aš kuo toliau su jais gyvenu tuo daugiau atrandu įdomybių ( pavyzdžiui mano Leo kai ką nors rodai galvos nesukinėja tik akis varto ir sukinėja biggrin.gif nekatiniška visai smile.gif ir t.t.
Atsakyti
Čia dvi katytės, kurios dar pas mane, bet jau neužilgo išvyks į savo naujus namus Norvegijoje ir Vokietijoje. Šiandien sukako 4 mėnesiukai smile.gif

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
wub.gif Inguliux, jau nebegaliu atsižiūrėt, atrodo jei galėčiau tai bengalais apsikraučiau smile.gif pinigų negaila tokiems grožiams, tik sąlygų reikia smile.gif
Atsakyti
Jiems tikrai negali būti abejingas smile.gif Jei viskas gerai, gruodį-sausį atsivešiu dar vieną katytę wub.gif Baisiai nekantrauju smile.gif
Atsakyti
Atkreipiau dėmesį į kojas, taškuotos yahoo.gif pas katytę.
Atsakyti
Taip, jokių dryžių wink.gif
Atsakyti
O čia mano "snieguolė" naujuose namuose Estijoje. Šuniukas irgi iš manęs wub.gif

user posted image
Atsakyti
Koks grožis smile.gif Snieguolė taip prisiglaudus kaip prie mamos.
Atsakyti
Kaip bengaliukai, ar nešalta smile.gif mes tai šildomės taip rolleyes.gif
user posted image

o taip slepiuosi.......
user posted image

arba taip....
user posted image

p.s. gal kas galit rekomenduoti mano panelei kavalierių neprastą :-) būtų gerai iš TICA ax.gif jau po truputį žvalgomės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 27 rugsėjo 2013 - 20:38