Sveikos visos!! Ypac IDI. Heraklis sugrizta:)) persikraustem i naujus namus ,todel padareme pertraukele maza:))
Idi pasakykite ar reikia maudyti bengalus? mums jau 3 metukai o daktaras sako - ne nereikia. Mums taip norisi ji ismaudyti.....
Labai džiugu
Maudyti jų tikrai nereikia
Kuo mažiau juos maudai tuo geriau, jie patys sėkmingai išsišvarina. Pasakokit kaip jums sekasi?

QUOTE(IDI @ 2013 09 15, 20:11)
Labai džiugu
Maudyti jų tikrai nereikia
Kuo mažiau juos maudai tuo geriau, jie patys sėkmingai išsišvarina. Pasakokit kaip jums sekasi?

Mes persikraustem i nauja busta.Viskas buvo ok kol duru nebuvo ir musu bengakas vaiksciojo kur norejo:)) Bet atsirado durys ir musiskis pradejo zymeti ...visur visur

nemoku nuotrauku idet

Atsiūskit man į el.p. įdėsiu, pasidžiaugti koks užaugo
O dėl blankumo nenusiminkit, dauguma bengalų pradeda blukti 2-3 metų ( namo Leo išvis be rašto, ypač kai stresuoju tiesiog ryžas pasidaro
) kastracija, laukiniai genai ir t.t. kailis prablunka, žinoma ne visų, mano Baggy ryškus ir dabar. svarbiausia kad sveikas ir geras draugas
Dokumentai garantuoja kad Jūs turit bengalą ir svarbiausia kad bengalo charakteris, o jų charakterio bruožai tikrai išskirtiniai, aš kuo toliau su jais gyvenu tuo daugiau atrandu įdomybių ( pavyzdžiui mano Leo kai ką nors rodai galvos nesukinėja tik akis varto ir sukinėja
nekatiniška visai
ir t.t.

Čia dvi katytės, kurios dar pas mane, bet jau neužilgo išvyks į savo naujus namus Norvegijoje ir Vokietijoje. Šiandien sukako 4 mėnesiukai 

Jiems tikrai negali būti abejingas
Jei viskas gerai, gruodį-sausį atsivešiu dar vieną katytę
Baisiai nekantrauju

Atkreipiau dėmesį į kojas, taškuotos
pas katytę.

Taip, jokių dryžių

O čia mano "snieguolė" naujuose namuose Estijoje. Šuniukas irgi iš manęs

Koks grožis
Snieguolė taip prisiglaudus kaip prie mamos.