Įkraunama...
Įkraunama...

KAUNAS - 4

QUOTE(mergina05 @ 2013 01 15, 22:14)
pas mane kondikuose yra confort režimas ir automatinis žmogaus nuskanavimo režimas, žodžiu kondikas veikia taip, kad nepūsti į žmogų, nesvarbu, šilto ar šalto oro. Su šaltu oru viskas ok, šiltas, oras man nepatinka, nes turi kažkokį svilinamo oro kvapelį biggrin.gif gerai čia išsireiškiau biggrin.gif

keistai, as kazkaip jokio kvapo nejauciu. Jus filtrus ziurejote? ir ar praputete kondikus su kokiu kompresorium po statybu, t.y ju radiatorius viduje? Nes as kai prapuciau tai dulkiu debesis neblogas isejo. Ir po ziemos sezono dar reikes valyti.

Beje rekupa pamirsau siandien paziureti, rytoj jei nepamirsiu paziuresiu. Bet bent jau garsas buvo normalus tik vamzdi pamirsau paziureti. O jus numuset ta serksna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LokysL: 15 sausio 2013 - 21:36
QUOTE(mergina05 @ 2013 01 15, 21:14)
pas mane kondikuose yra confort režimas ir automatinis žmogaus nuskanavimo režimas, žodžiu kondikas veikia taip, kad nepūsti į žmogų, nesvarbu, šilto ar šalto oro. Su šaltu oru viskas ok, šiltas, oras man nepatinka, nes turi kažkokį svilinamo oro kvapelį biggrin.gif gerai čia išsireiškiau biggrin.gif

neturetu ten nieko svilint, per zema temperatura.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madwifi: 15 sausio 2013 - 21:54
QUOTE(LokysL @ 2013 01 15, 22:13)
na jis kontroliuojamas nes vistiek yra polubinis unitas, tik kiek suprantu tiekimas eina vienu metu i visus kambarius?
O kaip jus savo nama vesinsit vasara?

Vėsinimas per vėdinimą eliminuoja tik šilumos pritekėjimą į vidų vėdinimo metu, uždarius langus ir duris nesant daug vidinių pritekėjimų, viduje jausis maloni gaiva.
Aš esu su mažais poreikiais smile.gif vėsinsiuosi jungdama rekupą naktį, dieną išjungsiu. Kai bus ant Lietuvėlės 30 ir daugiau - pakentėsiu kojas sumerkus į bliūdą biggrin.gif Blogiausiu atveju jei matysiu, kad yra poreikis, po metų kitų, kabinsiu spiltą svetainėj.
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2013 01 15, 22:14)

ir man pasirodė, kad ant šildymo rėžimo kažkoks kaip svilinimo oro kvapas.
Atsakyti
As kuo toliau skaitineju ir duomiuosi tom SS sistemos, tuo labiau suprantu kad viskas ten labai sudetinga ir ne mano galvai ten viska perprasti..
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2013 01 15, 22:01)
ir man pasirodė, kad ant šildymo rėžimo kažkoks kaip  svilinimo oro kvapas.

koks cia modelis taip kaitina, kad net dulkes svyla?
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 01 15, 23:06)
As kuo toliau skaitineju ir duomiuosi tom SS sistemos, tuo labiau suprantu kad viskas ten labai sudetinga ir ne mano galvai ten viska perprasti..

Gal nėra taip sudėtingas informacijos apie veikimo principą yra nemažai. Tik SS pasirinkimas ir pritaikymas savo poreikiams finansiškai sunkus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2013 01 15, 22:55)
Vėsinimas per vėdinimą eliminuoja tik šilumos pritekėjimą į vidų vėdinimo metu, uždarius langus ir duris nesant daug vidinių pritekėjimų, viduje jausis maloni gaiva.
Aš esu su mažais poreikiais smile.gif vėsinsiuosi jungdama rekupą naktį, dieną išjungsiu. Kai bus ant Lietuvėlės 30 ir daugiau  - pakentėsiu kojas sumerkus į bliūdą biggrin.gif Blogiausiu atveju jei matysiu, kad yra poreikis, po metų kitų, kabinsiu spiltą svetainėj.

cia mes kalbam apie viliaus atveji kai vesinimas yra per ZS ir per ortakius ar kalbam apie atveji su oras oras kondiku kuris montuojasi lubose? Jei apie kondikak kuris lubose kur kuris panaudoja tuos pacius ortakius kaip ir vedinimui tai sakot kad neuzteks galios visiems kambariams aptarnauti?

as nesuprantu terminologijos truputi, vieni split vadina isorini ir vidini blokus, kiti kai yra vienas isorinis ir maziausiai du vidiniai, kaip yra is tikruju?

Jau susigaudziau, tas antras variantas tai multislpit sistema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LokysL: 15 sausio 2013 - 22:27
QUOTE(madwifi @ 2013 01 15, 23:18)
koks cia modelis taip kaitina, kad net dulkes svyla?

Tiesa sakant, šildymui mažai naudojau, tik laikas nuo laiko pabandymui/ pažaidimui. Ir pasijausdavo kvapas svilinamo oro Toshiba Suzumi Plus RAS-13SKV2-E
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2013 01 15, 23:24)
Tiesa sakant, šildymui mažai naudojau, tik laikas nuo laiko pabandymui/ pažaidimui. Ir pasijausdavo kvapas svilinamo oro  Toshiba Suzumi Plus RAS-13SKV2-E

panasiai buna su elektriniais radiatoriais, as kai klinikoj pakuriau tai pirma karta buvo kvapas nuo dulkiu, tai as daryciau isvada kad pas jus yra susikaupe dulkiu filtruose arba radiatoriuose.
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2013 01 15, 23:26)
panasiai buna su elektriniais radiatoriais, as kai klinikoj pakuriau tai pirma karta buvo kvapas nuo dulkiu, tai as daryciau isvada kad pas jus yra susikaupe dulkiu filtruose arba radiatoriuose.

Tikriausiai, nes kai vyksta vėsinimas ir oras imamas ir valomas filtrų pagalba, dulkės lieka filtre, gal po to svyla. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2013 01 15, 22:38)
Tikriausiai, nes kai vyksta vėsinimas ir oras imamas ir valomas filtrų pagalba, dulkės lieka filtre, gal po to svyla.  smile.gif

kaip jos gali svilt jei temperatura apie 40C ? gal ten jo sebuklingi kvapu filtrai kvapus skleidzia ? smile.gif
Atsakyti