Įkraunama...
Įkraunama...

KAUNAS - 4

Viska Jus zinot ir viska gerai suprantat, sudeliosiu taskus ant I jei kas sugalvos nama i 80kv statyti.

Tai yra didziausias plotas, kuri sudaro visu patalpu suma iskaitant su isores sienom, siltinimo bei apdailos sluoksniu!

1+1 variantas ir man patinka, tokia panasi mintis ir yra, is pradziu gyvenamas plotas, paskui prisijungia garazas / sandeliukas.

Tik man didziausias klausimas del katilines is tikro koki plota jai numatyti??
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 01 17, 20:33)

o jeigu reikia su išorės sienom max 80m2 tada visai pravalas.
iš tų "z-ininkų" yra dar toks

sitas projektas pas mane jau issaugotas seniau, man jis irgi visai nieko!
Atsakyti
kristinka atvaziuok pas mane, parodysiu ka reiskia gyventi mazam namuke biggrin.gif Nors pas mane dabar 42 metrai, bet su dviem vaikais net ir i 80 nenoreciau blush2.gif Tiesiog dabar yra taip, kad gyvenam praktiskai dviese su mergaite ir man vietos juodai truksta, nors patalpos gerai isplanuotos doh.gif jau geriau statytis truputi didesni su bendra virtuves ir svetaines (be salu ir pan) zona, vienu dideliu vaiku kambariu ir daryti ji dvieju aukstu, kad vaikams butu erdves zaist ir augt ir nedideliu miegamuoju, bet irgi su paaukstinimu, kur lova palubej, o apacioj drabuzine, dar kazkas smile.gif Galima ir is 80 kv. isspaust, bet tada daryciau gerokai aukstesnes lubas ir jas isnaudociau. Arbadar iseitis statytis koki karkasini pigesnem medziagom jeigu labai ekonomisko reikia, pataupyciau gerokai ant vidaus irangos rolleyes.gif
O kodel jus sumastet apie antra nama? Kazkaip praleidau g.gif Pirmaji parduodat?
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 01 17, 22:09)
Viska Jus zinot ir viska gerai suprantat, sudeliosiu taskus ant I jei kas sugalvos nama i 80kv statyti.

Tai yra didziausias plotas, kuri sudaro visu patalpu suma iskaitant su isores sienom, siltinimo bei apdailos sluoksniu!

1+1 variantas ir man patinka, tokia panasi mintis ir yra, is pradziu gyvenamas plotas, paskui prisijungia garazas / sandeliukas.

Tik man didziausias klausimas del katilines is tikro koki plota jai numatyti??
Papildyta:
sitas projektas pas mane jau issaugotas seniau, man jis irgi visai nieko!

nu tada pravalas lotuliukas.gif
Ar tikrai išorės sienos įeina į kvadratūrą? esat tikra? klausiu, nes pačiam aktualu. ir kaip terasos, logiškai mąstant, jei virš jos stogas pratemptas, ką irgi skaičiuojasi??

tai jeigu taip ir yra, naudingo ploto lieka ~65m2 - tai kokia dar katilinė??
arba dujinis katiliukas virtuvėje, arba židinys su ortakiais, arba elektra (nuo elektrinių radiatorių iki ŠS). Kiek tokiam namui reikės - smulkmena, jei sienas/langus padaryt šiltais.

aj dar: jei soduose namas, kaip su elektros įvadu? gal šildymas elektra atpuola iš karto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 17 sausio 2013 - 22:59
Kristinka, o sklypa jau turi? g.gif

As jau trecius metus gyvenu name, bet kazkaip is statybu temu negaliu pasitraukti... rolleyes.gif Senatveje noreciau mazuliuko namuko.Todel dabar svarbu neatitrukt.Kad zinoti ar daug taupyti reikes. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 01 17, 22:48)

aj dar: jei soduose namas, kaip su elektros įvadu? gal šildymas elektra atpuola iš karto?

Aš soduos statausi, pas mane įvadas 12kW. Šildymui elektra užteks.
Atsakyti

Nebutinai .pas kaimynus (gyvena jau kokie 6-7 metai) ivadas 5kw, sildosi SS.Kol kas bent jau musu SB ivado galia tik teorine.Naudojam kiek reikia.
Aisku, noretusi, kad LESTO leistu issipirkti papildomu kw, bet kol kas to nera.

Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2013 01 17, 23:08)
Nebutinai .pas kaimynus (gyvena jau kokie 6-7 metai) ivadas 5kw, sildosi SS.Kol kas bent jau musu SB ivado galia tik teorine.Naudojam kiek reikia.
Aisku, noretusi, kad LESTO leistu issipirkti papildomu kw, bet kol kas to nera.

tai Jums gerai. pas mus jeigu arbatinį įjungi, įtampa krenta iki 170-180V

gerai jeigu viskas gerai, tik šiaip pasidalinau asmenine patirtimi
Atsakyti
nu tada pravalas lotuliukas.gif
Ar tikrai išorės sienos įeina į kvadratūrą? esat tikra? klausiu, nes pačiam aktualu. ir kaip terasos, logiškai mąstant, jei virš jos stogas pratemptas, ką irgi skaičiuojasi??

tai jeigu taip ir yra, naudingo ploto lieka ~65m2 - tai kokia dar katilinė??
arba dujinis katiliukas virtuvėje, arba židinys su ortakiais, arba elektra (nuo elektrinių radiatorių iki ŠS). Kiek tokiam namui reikės - smulkmena, jei sienas/langus padaryt šiltais.

esu tikra, juk su architektais dirbu, STR parasyta kad tai II nesudetingas statinys, kurio didziausias plotas... o pgal skaiciavimus didziausias plotas atitinka savoka uzstatymo ar kaip jis vadinamas...

terasos nesiskaito, juk gali parodyti tik kolona ir stoga, dvieju ar daugiau sienu terasa neturi.

pas su el viskas ok iki 10kV duoda, tik buna kartais kad nebuna tas man nepatinka..
Papildyta:
QUOTE(Caca* @ 2013 01 17, 23:02)
Kristinka, o sklypa jau turi? g.gif

Turiu, kitaip neprojektuociau biggrin.gif ir megaisciau laiko, be sklypo projektavimas = 0.
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2013 01 17, 21:52)
KJKG rodo mums aktualia tema - apie skrandzio mazinimo operacija, sveika gyvenimo buda. O tada galetume tulike palyginti...smile.gif

O tai ką radži nebeieško daugiau ar nerodo šiandien?
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2013 01 17, 23:23)
O tai ką radži nebeieško daugiau ar nerodo šiandien?

taigi jau issirinko!
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 01 17, 23:22)
esu tikra, juk su architektais dirbu, STR parasyta kad tai II nesudetingas statinys, kurio didziausias plotas... o pgal skaiciavimus didziausias plotas atitinka savoka uzstatymo ar kaip jis vadinamas...

terasos nesiskaito, juk gali parodyti tik kolona ir stoga, dvieju ar daugiau sienu terasa neturi.

pas su el viskas ok iki 10kV duoda, tik buna kartais kad nebuna tas man nepatinka..
Papildyta:
Turiu, kitaip neprojektuociau biggrin.gif ir megaisciau laiko, be sklypo projektavimas = 0.

gerai būtų pasitikslinti, nes į užstatymo plotą teresa įeina, o didžiausias plotas gali būti vidaus kvadratūra. kai eina kalba apie tokias kvadratūras, tai gana ženklus skirtumas.
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 01 18, 00:39)
taigi jau issirinko!

Tai liūdės dabar AD verysad.gif
Atsakyti