QUOTE(Alchemie @ 2013 03 04, 15:00)
Mikiene, baseinas pades ne kalba pralauzt, o jam atsipalaiduot, ypac hiperiukams gerai nuima emocini kruvi. Aisku kai yra motyvacija, galiam daug padaryti ir su kalba. Pvz. Mokytis savokas, salpia, sausa, aukstai, zemai ir pan.patys ivardinkit savo veiksmus, vaikas daznai veiksme ima kartoti nors gal po baseino, jis nesakys tu zodziu, net nekartos, bet jau bus tares, t.y. Smegenys fiksuos, kad tai buvo.be to, jei jo padidejes raumenu tonusas, kas danai buna hiperiukams, tai baseinas pades raumenukams atsipalaiduoti, tuo paciu ir kalbos padargams atsilaisvinti, kas irgi duotu postumi kalbai
Ai tiesa, Mikiene, as buvau ziauri su komentatoriais vaiko atzvilgiu. Ir pasakysavau, taip blogai, suletejusi kalbos raida, turite vaistu? Galit padeti? Ne, tai ir nekomentuokit
Del bureliu tokiems vaikams
Vilniuje yra menu terapija, Kaune tikrai, atrodo, kad Siauliuose, dar galeciau rekomenduoti Utenoje...o siaip...labai priklauso nuo mokytojo..jei be patirties su tokiais vaikais tai
ir aisku turetu dar ir sirdies tam tureti, nes mane su sunum yra ismete is daugelio bureliu
ziauriai skaudu
Ai tiesa, Mikiene, as buvau ziauri su komentatoriais vaiko atzvilgiu. Ir pasakysavau, taip blogai, suletejusi kalbos raida, turite vaistu? Galit padeti? Ne, tai ir nekomentuokit

Del bureliu tokiems vaikams

Va va tavo pilna tiesa dėl jo aktyvumo.Jis visas įsitempęs,visi raumenys viskas pas jį.Kojų skausmai nuolatiniai,kiek daktarų perėjom,sako dėl per didelio aktyvumo.Reikia poilsio ir t.t. Tikiuosi kad bent baseinas kažką iš dalies mums pakeis.
Pastoviai Mg geriam nes kojas jam nerealiai traukia.Sakiau gal dar ir į Santariškes važiuosim pasirodyt-reik sužinot jų nuomonę ar normalu tokiam vaikui tokie dalykai.
Geriam raminamasias arbatas,nes nervuotas labai-viskas mums krūvon susidėjo

O tie komentatoriai tai gerai,kad mažai su jais besimatom.Tai ir stengiamės rečiau lankytis,kad mažiau girdėtų vaiko kalbą.Tik mama mae vis gąsdina,kad vaiko neperves į vyresnę grupę šįmet nuo rudenio,nes atseit jo labai bloga kalba.Tai nežinau ar tiesa,ar ne,bet nervuojuos tai tikrai,.Nesinori vaiką atiduot į nurašytus kažkokius