Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas nekalba, 13-oji tema

tinka 4u.gif
Atsakyti
dar ir kaip tinka! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2013 02 27, 22:09)
jei neturesiu kokiu nors skubiu darbu, planuoju ja per pora sav. issiversti. bet mano veikla tokia, kad skubus darbai gali nukrist bet kada.
tai. kai issiversiu, pasakysiu cia, kas noresit, atsiusiu vertima wink.gif

o tada mainais jus man pasakysit, ar jei neturetumet vertimo, pirktumet tokia knyga knygyne - bus tarsi apklausa, padedanti man apsisprest, ar bandyt brautis leidyklon su pasiulymu sia knyga isleist.

tinka?

tinka smile.gif
Atsakyti
sakykite o ar davete vaikams kokiu maisto papildu ar kazko panasaus, kad greiciau pradetu kalbeti? ax.gif Kai buvome PPT pas neurologe, tai kazka minejo, kad yra kazkokie vaistukai, kurie padeda deguoni labiau isisavinti ir pernesti smegenims, taip suaktyvindami ju veikla.
Atsakyti
Mums PPT spichologe rekomendavo Eqazen Eye Q, bet tada dar ju Lt is viso nebuvo. siunciau is UK, ir dabar apsimoka is UK siustis, nes pas mus kainos ju blink.gif tai ten tiesiog smegenis maitina, nes yra omega 3-6 rugss, dabar sunui tiesiog dudou linu semenu kapsules, kur yra omega 3-6-9 rugstys, nes nebenoriu su zuvu taukais duoti, enaisku ko ten dabar yra po visu radiaciju nutekejimu ir katastrofu.
Poveikis....padejo maziau pavargti nuo sociumo, susikaupti, taigi, smegenis maitina, del kalbos nieko negaliu pasakyti
Atsakyti
nieko neduodu 4u.gif zuvu taukais net ir be radiaciju nepasitikiu, o visa kita...

nelabai tikiu, kad tai turi koki nors ryshi su kalba. as nieko "tokio' vaikysteje negeriau, o kalbejau laisvai nuo metuku...
Atsakyti
Mes Equazen geriam apie mėnesį. Dukrai poveikis daugiau nei akivaizdus, sūnui nepastebėjau beveik jokio poveikio... (dukrai 3,5 metų, mišrus raidos sutrikimas) Per šį mėnesį iki minimumo sumažėjo isterijos su kritimais ant žemės, kas anksčiau kartodavosi vos ne kasdien, nereaguoja audringai, jei kas vyksta ne pagal jos norus, pradėjo kartoti sakomus žodžius ( anksčiau "kalbėdavo" tik kai pati norėdavo), kantresnė, pusvalandį nesunkiai išsėdi darydama užduotėles. Šiandien buvom pas savo gydytoją 5-10 minučių, per tiek laiko pastebėjo kad dukra pasikeitusi į gerą pusę ax.gif
Anksčiau jokių žuvų taukų negėrė, nes išbandėm turbūt visus žuvų taukus, kuriuos galima nusipirkti Lietuvoj vaistinėse - visus išspjaudavo ir daugiau neįsiūlydavom, o šitie patiko cool.gif
perskaičiau, ką parašiau ir nežinau ar spausti "atsakyti", nes skamba kaip reklama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2013 02 28, 11:29)
nieko neduodu 4u.gif zuvu taukais net ir be radiaciju nepasitikiu, o visa kita...

nelabai tikiu, kad tai turi koki nors ryshi su kalba. as nieko "tokio' vaikysteje negeriau, o kalbejau laisvai nuo metuku...

Turi rysi su smegenu maitinimu, o ne su kalba ar kalbejimo ankstumu 4u.gif mano sunus kalba, tik netaisyklingai, taisyklingumui nepadejo, bet islaikyti demesi, susikaupti, nepervargti nuo buvimo sociume, kas svarbu ir kalbos vystymui, darbui su logopedu, tai omega rugstys padeda, ir man su atmintim padeda ir as geriu semenu alieju ir valgau semenis 4u.gif
Atsakyti
kad pas mus kaip ir nera problemu nei su sociumu, nei su sugebejimu susikaupt, nei su atmintim - su niekuo va tokiu va, kam isivaizduociau reiktu papildomos mitybos...
ir kalba aciu die ta, kuri atsiranda, taisyklinga, tfu tfu - laikai teisingai vartojami, linksniai beveik visur tinkami...
Atsakyti
Alchemie, gal patarsit, kurioj UK vaistinėj perkat?
Atsakyti
Uzsakinejau directchemist.com atrodo, bet draugai veze, t.y. Jie savo adresu uzsakydavo ir man atvezdavo. Manau, per tarpininkes tikrai galiam suorganizuoti, bet sakau, geriau paziureti dar ir ne gyvulines kilmes, t.y. Linu aliejaus pagrindu ir pan. Nes maniskis gere pirmoje klaseje, kadangi jis is viso zuvies nevalgo papildus gere kapsulemis, bet jos dideles, nors ir minkstos. Mazesniems vaikams buna skysti arba guminukai, tai as dukrai pirkau is JAV guminukus su omega 3-6-9 rugstimis, ypac po visu nelaimiu su Japonija ir Kanada, kai zuvis neaisku is kur ir taukai neiaksu kokie.
Gamintojai is JAV ir siunciausi per JAV tarpininkes is Iherb, iveskite tiesiog i paieska omega 3-6-9 kids ar children ir ismes pasirinkima, paziurekit pagal kainas ir sudeti, ar ner zuvies. Tiesa ziurekite dar ir kieki, nes pvz. EYE Q reikia pradzioje gerti po 6 kapsules, kad organizme pasisotintu turkstama medziGa, tada poveikis po kokiu 6 savaiciu ima jaustis...bet del kalbos sakau, tiesiog, kad tai bendrai vaikui padeda 4u.gif
Atsakyti
ačiū.
Atsakyti