QUOTE(gineituke @ 2013 03 28, 00:04)
Lenkijoj tu centru daug kur yra, bet man paminejo kaip geresnius Varsuvoj ir Krokuvoj. Varsuvoj tikrai neblogas centras. Kainas jie nurodo vieno ciklo (tai yra 15 dienu po 2 val.) 1800 Zl. Kaip supratau reiketu 3 tokiu ciklu su 1-2 men pertraukom. Sunku butu istrukti, kai seima didele. O dar darbas... Hm, bet ziuresim, kol kas iki vasaros lauksim.
Smagu, kad pajudejo reikalai ir kontaktas uzmegztas.
Maniskis savo logopede tai labai myli. Eina i uzsiemimus, kaip i svente. Aisku, ne visada viska nori daryti, bet vis tiek jam labai patinka. Pradejo lankyti lapkricio pradzioj, tai jau 5 men. bus su pertraukom. Tikrai rezultatas akivaizdus. Neseniai pradejo daug sneketi, tiesiog plepa istisai. Gaila, tartis dar stipriai slubuoja.
Dabar labai laukiu ir jaudinuosi, kada maziukas prasnekes
. Po triju savaiciu darbo rezultatas toks: ismoko sakyti ,,op" , kai sokineja, ,,tu-tu" ant traukinio, ,,ati" aciu, dar dazniau sako ,,ne". Viena vertus, rezultatas yra, kita vertus jau 2 su puse metu, o tik tiek
. Man nerima kelia, kad daznai isvis nekreipia demesio, kai kvieciu. Klausa tikrinom, viskas gerai.
Smagu, kad pajudejo reikalai ir kontaktas uzmegztas.
Maniskis savo logopede tai labai myli. Eina i uzsiemimus, kaip i svente. Aisku, ne visada viska nori daryti, bet vis tiek jam labai patinka. Pradejo lankyti lapkricio pradzioj, tai jau 5 men. bus su pertraukom. Tikrai rezultatas akivaizdus. Neseniai pradejo daug sneketi, tiesiog plepa istisai. Gaila, tartis dar stipriai slubuoja.
Dabar labai laukiu ir jaudinuosi, kada maziukas prasnekes

Pas mane irgi taip buna,ypac jeigu sakau kad kazka negalima daryt, o jeigu sakau einam i lauka,arba einam valgyt tai kuo puikiausiai girdi

Papildyta:
mamytes, jeigu nepaslaptis kiek kainuoja uzsiemimai pas logopeda? Mum tikriausiai irgi reikes mokamai lankyt.