Įkraunama...
Įkraunama...

Dyzelinis ar benzininis/dujinis

su tuo stovėjimu vienos bėdos, geriau jau kai važiuoja pastoviai, su savom mašinom irgi pastebiu, atrodo, kas čia tokio, kad pastovi, bet pradeda list kazkokios nesamones pastoviai. doh.gif
Atsakyti
Tai va kad... as viena ziema labai mazai su astra vazinejau, stovedavo po dvi savaites nejudinama, ir ka- pradejo visokios nesamones darytis, net stogas prakiuro ties rago tvirtinimu doh.gif Jei buciau is karto zinojusi kad ana clio bent kelis menesius stovejo- nebuciau vaziavusi net ziuret, o cia kai suzinojau jau velu buvo, jau buvau uzsikabliavusi ant jos biggrin.gif
Darbine irgi vienais metais, man isejus atostogu, niekam nedave lauzyti- ir tai buvo vasara, bet man grizus po menesio vis tiek teko remontuoti, nors palikau tvarkinga ir niekas ja nevazinejo- oro slangeles kazkur buvo prakiurusios ir dar kazkas, dabar jau nebeatsimenu... doh.gif naujai masinai nieko neatsitiktu nuo to pastovejimo trumpalaikio, bet su senutemis reikia vaziuoti, kad jos neturetu laiko senti dar labiau smile.gif
Kaimynas turi roveri, ziema nevazineja- masina statoma ant plytu kad amortikai neprisaltu, tai pavasari o boze boze, kai jau prasideda tas masinos prikelinejimas... doh.gif Ir vis vaiksto aplinkui ja, net jei ir nevaziuoja, su skudureliu ir kibiriuku... doh.gif O vaziuoja tai tik i soda savaitgaliais doh.gif ir vis manes klausineja ziema- o kaip tavo masina taip uzsiveda, sakau- as su ja vaziuoju, tai ji ir uzsiveda lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 01 gegužės 2015 - 21:49
Esu nusiziurejus dyzelini (cdti) automobili, '11 m., pravaziavusi virs 160 000 km. Lietuvoje registruota ir priziureta oficialiame atstove. Kaip manot verta butu pirkti, nes ji man jau 3 men. akyse ir sirdyje doh.gif . Neturejau pries tai dyzelines masinos. Ir kaip priziuret dyzeline masina, kad veliau per "kisene negaut" ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 16 gegužės 2015 - 12:38
Jei akyse ir sirdyje, ir vis ramybes ner kaip ikrito- tada reikia pirkti smile.gif O priziureti kaip ir visus automobilius- kad visi "mazgai" veiktu taip kaip priklauso, nepilti paciu pigiausiu tepalu ir "levo" dyzelino smile.gif
Atsakyti
na, jei sau žiūrėčiau, tokių metų mašiną, norėčiau mažesne rida, per keturis metus tiek numint jau yra nemažai.
Atsakyti
Skaitėt apie dyzelius, kad brangs, nes didžiausi teršėjai ir pan. ax.gif
Atsakyti
Kaip apsispręsti ar verta dėti į mašiną dujas? Nes per metus pravažiuoju tik apie 10000km g.gif
Atsakyti
Mano manymu tai neverta...

Atsakyti
Del 10000 km tikrai neverta, neatsipirks...
Atsakyti
QUOTE(lolanta @ 2015 06 08, 08:05)
Kaip apsispręsti ar verta dėti į mašiną dujas? Nes per metus pravažiuoju tik apie 10000km g.gif

Nedėčiau.
Atsakyti
Aš manau,kad dujos tinkamos tik virtuvéje!
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2015 05 16, 12:32)
Esu nusiziurejus dyzelini (cdti) automobili, '11 m., pravaziavusi virs 160 000 km. Lietuvoje registruota ir priziureta oficialiame atstove. Kaip manot verta butu pirkti, nes ji man jau 3 men. akyse ir sirdyje  doh.gif . Neturejau pries tai dyzelines masinos. Ir kaip priziuret dyzeline masina, kad veliau per "kisene negaut"  ax.gif .

Greičiausiai neiškentėt ir jau važiuojat naująja. Jei dar ne, siūlau pabandyti tų pat metų paieškoti iš privataus pardvėjo. Būtų pigiau.

QUOTE(džu @ 2015 05 16, 20:08)
na, jei sau žiūrėčiau, tokių metų mašiną, norėčiau mažesne rida, per keturis metus tiek numint jau yra nemažai.

Tai pigiau ta mašina ir kainuos, nes toli nuvažiavus jau. Nieko baisaus nematau didelėj ridoj, jei ji ne per Kauno miesto duobes tuos kilometrus prisuko biggrin.gif

QUOTE(lolanta @ 2015 06 08, 08:05)

Apsispręsti padeda skaičiai. suskaičiuokit, kokios yra benzino ir būtų dujų sąnaudos 10000 km. Palyginat skirtumą ir pridedat prie dujų sąnaudų įrangos kainą.

Dujos
Atsakyti