Įkraunama...
Įkraunama...

Dyzelinis ar benzininis/dujinis

QUOTE(džu @ 2015 04 30, 14:16)
Kas liečia kitus remontus, jei nebilda, nereiškia, kad viskas ok, o lemputės irgi ne visada dega, o kartais jei jos dega, irgi nėra taip jau blogai  biggrin.gif 

Tai taip iš lempos, neturint ką su savimi daryti, vežti į autoservisą remontuoti? biggrin.gif Man įdomu, tie, kurie taip siūlo savo pačių ir šeimos sveikata tiek daug rūpinasi ar tik mašinos? ax.gif
Net baugu kartais kokie visi SM idealūs biggrin.gif Gaila, kad realiame gyvenime tokių netenka sutikt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(džu @ 2015 04 30, 14:16)
na, aš tai nekeičiu tip top viską, ko reikia, pvz valytuvų, bet kada jų darbas suprastėja, tai tikrai jaučiasi, metai jau yra ta riba, ir tai, jeigu žiemą nekankini ir nebraukai per sušalusį stiklą.
Kas liečia kitus remontus, jei nebilda, nereiškia, kad viskas ok, o lemputės irgi ne visada dega, o kartais jei jos dega, irgi nėra taip jau blogai  biggrin.gif 
aš irgi nekeičiu pagal rekomendacijas, žiūriu pagal darbą ir būklę.
Dėl lempučių visiška tiesa. Pvz, pas mane dega pranešimas patikrinti tepalo lygį, o jis tvarkoje - tiesiog būdinga auto bėda yra už tą žinutę atsakingų daviklių gedimai.
Atsakyti
aš kai pirkau 7 bmw pardavėjas pasakė, jeigu pakaboj ir yra kas blogai, vistiek nepajusi, nebilda niekas, ir jis, gyvatė, buvo visai teisus biggrin.gif niekas nebildėjo, bet pakabai totali visiška šikna buvo, pardon už žodyną, teko paklot gražaus pinigo, ir visai ne dėl to, jog ausų nedrasko gailūs pakabos garsai, nes tuos aš galėčiau pakęst iš bėdos biggrin.gif o dėl saugumo,dėl vairavimo malonumo.
o vat kai mano taburečių pakabos pareina, girdisi labai aiškiai.
Atsakyti
QUOTE(džu @ 2015 04 30, 13:16)
man tai įdomu, kaip chebra dyzelnius automobilius renkasi, jei jau sakom, kad čia dalinamės info, tai pasidalinkim  smile.gif

Kaip ir bet kokią kitą mašiną. Žiūrim bendrą būklę, galima ir į atstovo servisą kreiptis. Vilniuje toks patikrinimas apie 200 Lt. kainuoja, Panevežyje apie 100 Lt. Prisijungs dilerinį kompą, pažiūrės klaidas, variklio darbą, pagalves ir t.t. Jeigu mašina apynaujė, tai ir kokia rida buvo paskutinio aptarnavimo atstovo servise metu pasakys, kokioje šalyje jis bebūtų. Važiuoklę išsamiai patikrins. Tačiau apie kėbulą nieko nepasko jeigu akivaizdžiai nesimato tūkumų. Nenori atsakomybės imtis.
Pravartu pasidomėti konkretaus variklio modeliu, nes pasitaiko ir nevykusių, arba brangiai išlaikomų motorų. Daug maž pas visus gamintojus yra koks nors populiarus ir kantrus dyzelis, tai jį ir verta rinktis. Būna, kad tas pats variklis gali būti komplektuojamas su Bosch arba Siemens arba Delphi kuro aparatūra. Galima pasidomti kurį variantą verta rinkti, kurio neverta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 30 balandžio 2015 - 15:26
QUOTE(Dešimtukas @ 2015 04 30, 09:40)
denaxa,
Kelintų metų Jūsų Clio? Ar tvarkėt galino tilto torsioninę pakabą, jei taip, tai kur?

2000m. Pas ja paprasta pakaba gale, niekuo beveik nesiskiria nuo astros- balkis, spyruokles, amortizatoriai ir sailenblokai. Nera ka tvarkyti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2015 04 30, 13:57)
Jei kas nors remontuoja bele remontuoti, tai ne mano problemos lotuliukas.gif Jei nedeginėja jokios įsp. lemputės, nėra jokių neaiškių garsų, ūžesių, viskas puikiai regis veikia, tai ką ten remontuoti? lotuliukas.gif

Ka reikejo savo laiku remontuoti- paprastai paaiskeja sugedus ir sustojus kelyje... isluzusiu ratu ar dar kokia detale, trukusiu kokiu dirzu, istekejus ausinimo skysciui ar pan... matau nemazai tokiu pavyzdziu gatvese, man dar stoveti nera teke, tik viena karta sprogo padanga, tai pastovejau tik tiek kol pasikeiciau smile.gif Daug pigiau ir paprasciau laiku pastebeti ir pakeisti susidevejusia detale ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2015 04 30, 14:26)
Tai taip iš lempos, neturint ką su savimi daryti, vežti į autoservisą remontuoti? biggrin.gif Man įdomu, tie, kurie taip siūlo savo pačių ir šeimos sveikata tiek daug rūpinasi ar tik mašinos? ax.gif

Kam i servisa? Galima garaze ant duobes uzsivaryti ir pasiziureti, paprastai matosi jei kas negerai ax.gif As dar kai keiciu padangas servise, masina buna ant keltuvo- pasinaudoju proga ir apsiziuriu palindus po apacia, arba kai kazka viena remontuoja, as apsiziuriu kitka... kitos galimybes, deja, neturiu, nes nera garazo... o masinos profilaktine diagnostine apziura servise tekainuoja tik 20lt, jei vaziuot specialiai tam ax.gif
Tiesa, savo sveikata nesirupinu taip kaip masinu, tam nelieka laiko smile.gif bet masina turi man tarnauti gerai, o jei nesirupinsi- to gerumo ir nebus smile.gif

Papildyta:
QUOTE(džu @ 2015 04 30, 15:01)
o dėl saugumo,dėl vairavimo malonumo.

Va va drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 30 balandžio 2015 - 17:01
Žinokit specialiai dėl jūsų net vyrą iškamantinėjau. Sakau ar mes buvusioms mašinoms keitėm kada valytuvus? Tai sako pirmai savo mašinai, kuri nebuvo tobula toli gražu, nes pigi ir rinktis dar nemokėjom, tai sako keitėm. Po to antrai savo mašinai keitėm kartą, nes ilgai ji pas mus. Tada dar sekančiai, kuri buvo pas mus apie 4 metus nekeitėm schmoll.gif Ir dabartinei per metus nekeitėm schmoll.gif
Taigi sakau, nežinau kas ten pas jus taip darosi su tais valytuvais smile.gif

denaxa, vat ta 20 lt apžiūra pasinaudotume prieš kokią rimtą kelionę pvz., o ne šiaip.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 04 30, 20:31)

denaxa, vat ta 20 lt apžiūra pasinaudotume prieš kokią rimtą kelionę pvz., o ne šiaip.

Tai as ir naudojuosi pries keliones, tiksliau- pries atostogas, karta per metus iseidavo smile.gif O dabar kai neimu atostogu ir niekur nevaziuoju- apsiziuriu taip pati kai proga pasitaiko- ratu keitimo metu ar pan...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 04 30, 19:31)
Žinokit specialiai dėl jūsų net vyrą iškamantinėjau. Sakau ar mes buvusioms mašinoms keitėm kada valytuvus? Tai sako pirmai savo mašinai, kuri nebuvo tobula toli gražu, nes pigi ir rinktis dar nemokėjom, tai sako keitėm. Po to antrai savo mašinai keitėm kartą, nes ilgai ji pas mus. Tada dar sekančiai, kuri buvo pas mus apie 4 metus nekeitėm schmoll.gif Ir dabartinei per metus nekeitėm schmoll.gif
Taigi sakau, nežinau kas ten pas jus taip darosi su tais valytuvais smile.gif

Kuo pasireiškia jūsų vis taip babrėžiamas mokėjimas rinktis mašinas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 30 balandžio 2015 - 20:26
QUOTE(Dešimtukas @ 2015 04 30, 21:24)
Kuo pasireiškia jūsų vis taip pabrėžiamas mokėjimas rinktis mašinas?
Papildyta:

Jau apkalbėta tai temoje berods Padėkite išsirinkti automobilį. Rasite ten viską, jei domina, aš ten rašiau
Atsakyti
..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 30 balandžio 2015 - 20:43
šiaip galima daug ko nekeisti labai ilgai smile.gif jeigu tik netrukdo.
kas liečia valytuvus, tai visi kiti turbūt klysta
http://www.delfi.lt/...a.d?id=63685232
http://auto.howstuff...blades-last.htm

čia ant smūgio, galima ir daugiau paieškoti.
Atsakyti
QUOTE(džu @ 2015 05 01, 10:53)
šiaip galima daug ko nekeisti labai ilgai smile.gif  jeigu tik netrukdo.
kas liečia valytuvus, tai visi kiti turbūt klysta
http://www.delfi.lt/...a.d?id=63685232
http://auto.howstuff...blades-last.htm

čia ant smūgio, galima ir daugiau paieškoti.

Suprantate, man nerūpi jūsų brukama teorija, jei jos man nereikia praktikoje. Mane netgi nustebino toks dalykas, nes net neatkreipiu dėmesio į jį. Tenkina ir nekeistų darbas.
Čia jau jūsų problema, kad jūs manimi arbe netikite, arba nežinau. Man nuo to neskaudau, aš nuoširdžiai pasidalinau savo patirtimi ir tiek, o jūs užsiciklinote smile.gif Kaip sau norite. Daugiau dėl valytuvų nebediskutuosiu, nes paprasčiausiai neturiu apie ką smile.gif
Atsakyti