Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

QUOTE(saintlina @ 2013 01 17, 22:58)
man iš ankstyvųjų labai patiko Esmeralda. Tik kad jie žemaūgiai.. Du daigus ir tesodinau pernai.

Man pardavėja pernai rekomendavo Esmeraldą laukui , bet pora per netyčią liko šiltnamy , man skonis visai nepatiko , labai kieti , ne tokie ankstyvi buvo ,
krūmas buvo nemažas , bet greit užsibaigė . Lauke augo gerai , bet skoniu tai nesužavėjo. Saintlina ,matyt , moka išreikalauti iš pomidorų , ko ji nori , man kažkaip nesigauna , kaip pas visus . pomidorai2.gif
Atsakyti
Turiu va šitų dryžiukų sėklų, tikslaus pavadinimo nežinau, derlingi ir skonis geras.
user posted image
Gal kas norėtų pamainyti į black cherry keletą sėklyčių? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2013 01 18, 10:50)
Džiugu , kad patiko,

nu kaip gali nepatikt naudingi dalykai thumbup.gif thumbup.gif na su tais mainais ir rašymai lenkų kalba tai man toli šviečia, aš skaityt galiu, suprast suprantu, kalbėt tik kartą teko tad nežinau ar galiu, o vat rašyt tai nimoku lenkiškai. Mes pasieny su rusais gyvenam, bet nei ruso nei lenko nematom, zanavykai gryni, tik lietuviškai kalbam cool.gif

žvengiau iš posakio ' niekad nemaniau, kad kada taip dziaugsiuos svetimos kalbos nemokedama' drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=saintlina,2013 01 18, 11:02]
niekad nemaniau, kad kada taip dziaugsiuos svetimos kalbos nemokedama biggrin.gif biggrin.gif

O jūs nesidžiaukit - galiu pavertėjauti smile.gif Netinka mums ten voko su savo adresu nusiuntimas, pas juos gi mūsų pašto ženkliukai nepraeis. Mes turim pavedimą daryti, o kiek -nustatys individualiai.
Atsakyti
QUOTE(boruze_taskuota @ 2013 01 18, 11:21)
Gal kas norėtų pamainyti į black cherry keletą sėklyčių? 4u.gif

mainyti nenoriu, bet jei netycia esi vilniete, duoti galiu smile.gif

Papildyta:
QUOTE(vasarema @ 2013 01 18, 11:25)
Netinka mums ten voko su savo adresu nusiuntimas, pas juos gi mūsų pašto ženkliukai nepraeis.

nu ir aciu Dievui biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
gaila, ne vilniete, bet ačiū už pasiūlymą sad.gif pamiršau parašyt, kad iš Šilutės, taip pat ir Klp pastoviai būnu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RZK @ 2013 01 18, 11:15)
Saintlina ,matyt , moka išreikalauti iš pomidorų , ko ji nori

matyt, skoniai musu skiriasi, ir tiek smile.gif
Lauke pas mane bet kurie pomidorai puikiai auga ir dera iki rugpjucio, po to viskas nujuoduoja, praktiskai ir paragaut nespejus. Reikalauk nereikalaves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2013 01 18, 10:59)
Madmuziuk, o seklytės iš estų dar pas tave, ar tas lapelis pašto dėžėj nuo tavęs?
g.gif

Kaip pavadinai graziai blush2.gif wub.gif Ne, pas mane guli dar.. Nezinau adreso smile.gif

QUOTE(saintlina @ 2013 01 18, 11:02)
Neiskentei vis delto?
O kas sarase?  bigsmile.gif

Ne... Tie patys pomidorai, baklazanai, zirniai... ridikelius pabandysiu. Agurkeliai Marengue. biggrin.gif
Atsakyti
pagaliau dasivijau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 01 18, 10:35)

Bet pernai ankstyvuosius sėjau vasario 16 d - nei vienas neišgyveno: matyt nemokėjau auginti, šviesos trūko, drėgmės per daug ir mirė  4u.gif  Buvo nekantrūs  4u.gif  Dėl to nežinau, ar šiemetiniai išgyvens tokioj ankstybėj pasėti  4u.gif

numiro???? kokiam amziuj? Dar visai maziukai? Nu vel man galva pradejo skaudeti, as vakar pasejau...
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 01 18, 11:57)
numiro???? kokiam amziuj? Dar visai maziukai? Nu vel man galva pradejo skaudeti, as vakar pasejau...

Ne visų miršta 4u.gif - kitų žiūrėk kokie gražūs, nors ir anksčiausiai pasėti 4u.gif
Aš matyt perlaisčiau juos. Va tokio dydžio buvo, paskui pradėjo lapai raitytis ir išmirė 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 18 sausio 2013 - 12:02
QUOTE(Asese @ 2013 01 18, 12:01)
Ne visų miršta  4u.gif  - kitų žiūrėk kokie gražūs, nors ir anksčiausiai pasėti  4u.gif

o kas pabarstyta ant viršaus???
dar man vat kas įdomu pasidarė čia pažiūrėjus http://novo3433.blog.ru/?page=9 ten sėklos neįterptos į žemę ar aš blogai su savo antralangiais matau blink.gif g.gif
Atsakyti