Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

QUOTE(Asese @ 2013 01 18, 12:01)
Ne visų miršta  4u.gif  - kitų žiūrėk kokie gražūs, nors ir anksčiausiai pasėti  4u.gif
Aš matyt perlaisčiau juos. Va tokio dydžio buvo, paskui pradėjo lapai raitytis ir išmirė  4u.gif

tai cia gal ne laikas kaltas tuomet, ne del to kad anksti paseti g.gif
na del keliu augaliuku gal sirdis nesustotu, bet jei va taip prie masisko sejimo ismirsta, tada jau laaaabai liudna butu...
Papildyta:
QUOTE(Marmaledas @ 2013 01 18, 12:13)
o kas pabarstyta ant viršaus???
dar man vat kas įdomu pasidarė čia pažiūrėjus http://novo3433.blog.ru/?page=9  ten sėklos neįterptos į žemę ar aš blogai su savo antralangiais matau  blink.gif  g.gif

neiterptos, bet gal jas po to zeme uzpila g.gif
susijuokiau, eksperimentui mat paeme 20 rusiu pomidoru, geras eksperimentas biggrin.gif
Atsakyti
dar man vat kas įdomu pasidarė čia pažiūrėjus http://novo3433.blog.ru/?page=9  ten sėklos neįterptos į žemę ar aš blogai su savo antralangiais matau  blink.gif  g.gif

neatkreipiau dėmesio, bet manau užpylė vėliau.Bet vat man patiko kad jis agurkams -paprastą pievų velėna paėmęs ir į ją sodina, padaręs briketus.nes žemė labai derlinga.( o pomidorams- ją permaišęs su 3:2 su durpėmis.Tik gaila pats procesas neaprašytas..Bet ten kiekiai pas jį..nors tik 3 dirba.. doh.gif o derlius kaip pomidorais užsiima tik antri metai- tai aš apstulbau.
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2013 01 18, 12:22)
doh.gif o derlius kaip pomidorais užsiima tik antri metai- tai aš apstulbau.

nu kad man taip.... ax.gif ax.gif ax.gif deja deja verysad.gif eisiu šiemet ir aš iš paupio žemių pasikast, ir suversiu į šiltnamį. Nu bet ten jei tik per varnalėšas eis kast, nes pernai jų trys milijonai ten augo- kuo naikint nebeišmanau jau unsure.gif
Atsakyti
Gal galit patarti kokie pomidorai iš jūsų augintų būtų patys aukščiausi smile.gif Šiltnamis aukštas, norisi kuo didesnius auginti smile.gif
Atsakyti

Spėju vermikulitas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 01 18, 12:01)
Ne visų miršta  4u.gif  - kitų žiūrėk kokie gražūs, nors ir anksčiausiai pasėti  4u.gif
Aš matyt perlaisčiau juos. Va tokio dydžio buvo, paskui pradėjo lapai raitytis ir išmirė  4u.gif

Tarą kitą šiemet pabandyk, tikrai neturėtų pasimiriot 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 18 sausio 2013 - 12:32
nu narstau dar po tuos lenkų pslp, dar nematytų veislių randu, bet reikia liautis- aš stipri, aš stipri, aš labai stipri- atsilaikysiu neklausus apie 'jaučio ragus' ir kitas įdomias veisles cool.gif

apie tarą kalba- planavau į lovelius sėt, bet kažin ar nepersigalvosiu ir nesėsiu iškartį bokalus g.gif kaip sakot, ar gera mintis ar nelabai?
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 01 18, 12:35)

apie tarą kalba- planavau į lovelius sėt, bet kažin ar nepersigalvosiu ir nesėsiu iškartį bokalus g.gif  kaip sakot, ar gera mintis ar nelabai?

Negera mintis biggrin.gif Pomidorai mėgsta persodinimus.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 01 18, 12:37)
Negera mintis

ačiū,umn.gif , laiku paklausiau, škia drinks_cheers.gif
Atsakyti
dėl persodinimų yra ir daugiau nuomonių. Galima iki išsodinimo augint vienoje taroje. Čia kiekvienas savo sėkmingą būdą turėtų išsirinkt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 01 18, 12:40)
dėl persodinimų yra ir daugiau nuomonių. Galima iki išsodinimo augint vienoje taroje.

manau, kad taip, ypac jei pradzioj palikt vietos iki virsaus ir pomidorui augant papildyt zememis..
Bet as persodinu. Man kazkaip labai jau ziauru nuo pat sezono atidarymo visas palanges uzstatyt puslitriais. Geriau po truputi, nezymiai, beveik nepastebimai..is pradziu dezutem, po to daigyklom, o jau veliau didesnes taros simtais butas uzsipildo rolleyes.gif
Atsakyti
Vienam blog'e radau tokią info, kurią šiemet bandysiu. Niekam nesiūlau jungtis, tiesiog yra dar vienas kelias - sėti pomidorų sėklas tiesiai į daržo dirvą kovo mėn tuneliuke. Daigai neištįsta, grūdinasi. Balandžio pabaigoje, gegužės pradžioj reiktų juos perkelt į šiltnamį. Tokiems neturėtų būti baisios pavasarinės šalnos ir vis dar didoki temperatūriniai paros svyravimai, kas leidžia augalui tolygiai užsiimti žiedinių pumpurų formavimu ir tep toliau.
Atsakyti