Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 01 18, 14:01)
yra pavadinimas - Merengue F1.

Jei ką sėklos jų domina, tai yra sodui.lt, Alytuj ( kur saintlina rodė Loret(t)o pomidorų sėklas) ir Schetelig'e, prie kasų.

argi galima taip!!!!!!! jau ir tų reikia doh.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 01 18, 14:08)
o kurioj vietoj Alytuje jie yra?  g.gif  Nerandu pagal ju kontaktus,kad ten butu. Tik Vilnius. Arba ne ten ieskau  blush2.gif

Alytuj ta istaiga ar ne jusudarzui vadinasi g.gif
Va jie http://pomidorai.apie.lt/

Bet sitie Vilniuj (jususodui) irgi turi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 18 sausio 2013 - 14:13
Nu bet klausykit, sodui.lt reiks tuoj už reklamą susimokėt biggrin.gif nes vien kiek iš šios temos iš ten sėklų pirkta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 01 18, 14:08)
o kurioj vietoj Alytuje jie yra?  g.gif  Nerandu pagal ju kontaktus,kad ten butu. Tik Vilnius. Arba ne ten ieskau  blush2.gif

Čia pernai buvo, tik dabar nesimato. Gal vėliau atsiras arba reiktų pasiskambint wink.gif Šiaip jie šaunuoliai, tikrai gerai dera, mažai kaprizinasi, tinka konservavimui. Tačiau yra ir skanesnių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 01 18, 14:01)
yra pavadinimas - Merengue F1. Čia tie patys, apie kuriuos kelis paskutinius metus agurkų temoj rašiau.

aha, sitie jau ne naujiena musu gretose biggrin.gif Fainas agurkas, aprobuotas SM thumbup.gif
Pernai su Gaudvile sodinom kovo 9 diena. O kada mes derliu ragavom? Apie motinos diena, berods g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 01 18, 15:12)
Alytuj ta istaiga ar ne jusudarzui vadinasi  g.gif
Va jie http://pomidorai.apie.lt/

Bet sitie Vilniuj (jususodui) irgi turi.

bet tokiu agurku neturi sitie verysad.gif

Siaip is Balticseeds nusiziurejus as AkordF1 arba Atomic F1 g.gif Reiks Alytuje nusipirkti man siu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 01 18, 14:14)
Tačiau yra ir skanesnių  4u.gif

atidžiai klausom blush2.gif
Atsakyti
[quote=Gaudvilė,2013 01 18, 14:01]
yra pavadinimas - Merengue F1. Čia tie patys, apie kuriuos kelis paskutinius metus agurkų temoj rašiau. Berods derėti pradeda sudygus po 38-45dienų biggrin.gif

aš pernai šituos auginau 2 daigus bet mano tai toli gražu ne tokie buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 01 18, 13:53)
Vienam blog'e radau tokią info, kurią šiemet bandysiu. Niekam nesiūlau jungtis, tiesiog yra dar vienas kelias - sėti pomidorų sėklas tiesiai į daržo dirvą kovo mėn tuneliuke. Daigai neištįsta, grūdinasi. Balandžio pabaigoje, gegužės pradžioj reiktų juos perkelt į šiltnamį. Tokiems neturėtų būti baisios pavasarinės šalnos ir vis dar didoki temperatūriniai paros svyravimai, kas leidžia augalui tolygiai užsiimti žiedinių pumpurų formavimu ir tep toliau.

Skaiciau ir as toki bloga (na gal ir kitoki ) Tai supratau kad tuneliukai daromi paciame siltnamyje, kad butu silciau g.gif del sviesos, tai kai sudygstair diena siltesne, tuneliuka nudengia, o nakciai uzdengia
QUOTE(*Aukse* @ 2013 01 18, 15:08)

O tai koks skirtumas, uzsisakyk pas juos per emaila ir atsius tau seklas mirksiukas.gif

As irginegavusi merenginiu agurku pakeliau veja- sake atsius,betgi dabzr jau man irgi zirniu reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
pas mane bandos jausmas hihihi.gif salia aurea, bolzano, uriburi dar ir zirniai, ir agurkai ir ridikeliai isoko hihihi.gif
zirniai "randoni", agurkai "zali" lotuliukas.gif MB sake neleis set siemet agurku isvis, tai uzsisakiau "paturbintu" biski lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Karosė,2013 01 18, 15:22]
[quote=Gaudvilė,2013 01 18, 14:01]
yra pavadinimas - Merengue F1. Čia tie patys, apie kuriuos kelis paskutinius metus agurkų temoj rašiau. Berods derėti pradeda sudygus po 38-45dienų biggrin.gif

aš pernai šituos auginau 2 daigus bet mano tai toli gražu ne tokie buvo g.gif
[/quote]
Man su agurkais siltnamyje irgi nepasiseke, nors veisle irgi gera buvo-Pasalimo , bet tai nusprendziau kad zeme jiem nepatiko, nes pirktas buvo juodzemis ir nedejau mesliuko, galvojau kad zeme bus pailsejusi ir derlinga, nes tokia riebi buvo ir vandens augalu saknu joje radosi ...
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 01 18, 15:27)
O tai koks skirtumas, uzsisakyk pas juos per emaila ir atsius tau seklas  mirksiukas.gif

Kai nedaug reikia, tai neapsimoka siustis. Labai jau auksiniai agurkai gaunasi tada 4u.gif
Zirniu siemet nesodinsiu. Pernai vos ne viena pati juos valgyti turejau ax.gif
Atsakyti