Įkraunama...
Įkraunama...

Estee Lauder

QUOTE(lidusia @ 2008 03 18, 21:06)
kokie būtų atsiliepimai apie šitą pudrą user posted image

pabandžiau Kristianoj pasiteplioti, žiūriu iki vakaro tikrai veidas atlaikė, neblizga, nesiriebaluoja  rolleyes.gif

Jau beveik galvoju kad reik pirkti ax.gif

Man sita pudryte nereali! Labai lengva, bet kartu ir pamaskuojanti neblogai, oda ilgai islieka matine. Nusipirkau ir esu laaabai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Gal kuri bandė Idealist Micro-D deep Thermal Refinisher? laukciau atsiliepimu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 05 11, 21:41)
Nutariau pirkti Idealista, bet vis bijau, ar nepalieka jis ant odos pleveles? Ar neriebina veido, nes pas mane riebi T zona, o kitur tai sausas veidas, ir raudonu demeliu issausejusiu yra

Man neriebina, nors turiu jautrią riebią odą.
Atsakyti
Visai nebloga kosmetika ax.gif
Siuo metu naudoju savaiminio idegio krema veidui, tai labai patinka thumbup.gif taip pat naudoju skaistalus, tai irgi thumbup.gif blizgesys lupoms irgi thumbup.gif o tusas akims irgi labai patiko kol neisbandziau YSL ax.gif pastarasis labiau patiko nei Estee Lauder blush2.gif
Atsakyti
YSl auksinukas man pats pačiausias thumbup.gif

Aštuonis metus dažausi EL lūpdažiais thumbup.gif Labai labai kokybiški. Baiginėju dieninį kremą Resilience Lift Extreme, labai geras ir patiko. Taip pat baiginėju makiažo valiklį - losjoną Perfectly Clean ir tokio pat pavadinimo veido plovimo putas - kremą. Noriu šiek tiek pailsėti nuo EL. Dabar bandau Matis liniją.
Atsakyti
QUOTE(Lelinka @ 2008 06 15, 15:44)
Gal kuri bandė Idealist Micro-D deep Thermal Refinisher? laukciau atsiliepimu 4u.gif
user posted image

Thermal Refinisher pirkau jau kelis kartus. Tai yra sildantis pylingas/kauke, giliai isvalantis odos poras. Ypac tinka jei oda linkus i spuogelius ir inkstirus arba linke atsirasti demeliu. Man patinka labai, oda nusveiciu karta i savaite, spalva skaistesne, oda tampa svelni ir poros nepastebimos.
O be to neuzima daug laiko - tik kelias minutes, nereikia ilgai laukt prisitepliojus. Svarbiausia yra labai labai gerai nuplaut panudojus, kad ant veido neliktu likuciu nes gali stipriai suerzint oda.
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2008 06 22, 23:25)
Thermal Refinisher pirkau jau kelis kartus. Tai yra sildantis pylingas/kauke, giliai isvalantis odos poras. Ypac tinka jei oda linkus i spuogelius ir inkstirus arba linke atsirasti demeliu. Man patinka labai, oda nusveiciu karta i savaite, spalva skaistesne, oda tampa svelni ir poros nepastebimos.
O be to neuzima daug laiko - tik kelias minutes, nereikia ilgai laukt prisitepliojus. Svarbiausia yra labai labai gerai nuplaut panudojus, kad ant veido neliktu likuciu nes gali stipriai suerzint oda.

dekui 4u.gif gaila, kad tik dabar perskaiciau ax.gif jau turiu, buvau uzsidejus ir kazkaip per ilgai palaikiau doh.gif buvo oda truputi sureagavusi, bet gerai, kad viskas gerai baigesi smile.gif kita karta busiu protingesne ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelinka @ 2008 06 23, 18:53)
dekui 4u.gif gaila, kad tik dabar perskaiciau ax.gif jau turiu,  buvau uzsidejus ir kazkaip per ilgai palaikiau doh.gif  buvo oda truputi sureagavusi, bet gerai, kad viskas gerai baigesi smile.gif kita karta busiu protingesne ax.gif  biggrin.gif

Laikyt isvis nereikia, svelniai patrint kad gerai oda susiltu ir nuplaut. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2008 06 22, 22:25)

Kaip supratau tinka labiau riebesnei/mišriai odai? unsure.gif Norėčiau pabandyti, bet mano oda daugiau į sausumą. Tai gal rekomenduotumėt ką nors panašaus?
Atsakyti
Gal kuri bandete siuos dvispalvius skaistalus? bigsmile.gif user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image jie dvispalviai - viena puse beveik balta, kita rausva ir spalvos susilieja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apvalute: 24 birželio 2008 - 12:53
Na as naudoju EL tusa Double Wear smile.gif na, ypatingo poveikio nepastebejau, bet taip ilgai laikosi wub.gif vakare net gaila nusivalyt biggrin.gif ir nusiplauna labai graziai, netepa akiu, o nukrenta gabaliukais thumbup.gif labai patogu smile.gif
gal yra bandziusiu si tusa ilgiau? na, jis alkoholio kvapo, tai bijau, kad blakstienos nenukristu g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(za.ja @ 2008 06 24, 13:14)
Kaip supratau tinka labiau riebesnei/mišriai odai?  unsure.gif Norėčiau pabandyti, bet mano oda daugiau į sausumą. Tai gal rekomenduotumėt ką nors panašaus?

siaip sis pylingas tinka visu tipu odai, tik sausa oda po to gal kokiu serumu ar/ir kremu patept gerai. mirksiukas.gif
Jei oda jautri ir linkus sauset gal Advanced Night Repair seruma pabandykit. Man labai patinka, jei oda itin issauseja as ne tik vakare bet ir ryte kartasi pasitepu, ir poru neuzkisa jei oda linkus i spuogelius
Atsakyti