Įkraunama...
Įkraunama...

Estee Lauder

QUOTE(lairam @ 2008 03 12, 14:43)

Papildyta:
As nuo 25 juo mozinuos smile.gif Man patinka  thumbup.gif  Dabar antra pakuote pradejau

pabandžiau Idealisto mėginuką ir visai man jis patiko, bet kad darytų odai kažkokį ypatingą poveikį - nepastebėjau. Tiesiog - tuo momentu, kai užsitepi - oda pasidaro neįtikėtinai švelni. MB sako "kaip nulakuota". Bet kad tas švelnumas po kiek laiko praeina - ir viskas... Nors dar pastebėjau, kad gal dar kiek mažina poras... Kažkaip pagalvojau - tikriausiai iki galo jo poveikis atsiskleistų naudojant kartu su tos pat linijos drėkinančiu kremu. Bet ar yra toks? Ar visos serumą naudojate vieną? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hasiukas @ 2008 03 12, 15:55)
pabandžiau Idealisto mėginuką ir visai man jis patiko, bet kad darytų odai kažkokį ypatingą poveikį - nepastebėjau. Tiesiog - tuo momentu, kai užsitepi - oda pasidaro neįtikėtinai švelni. MB sako "kaip nulakuota". Bet kad tas švelnumas po kiek laiko praeina - ir viskas... Nors dar pastebėjau, kad gal dar kiek mažina poras... Kažkaip pagalvojau - tikriausiai iki galo jo poveikis atsiskleistų naudojant kartu su tos pat linijos drėkinančiu kremu. Bet ar yra toks?  Ar visos serumą naudojate vieną?  g.gif

As viena seruma naudoju. Mano oda labai poreta ir dar misri. Vienur labai riebi, kitur pleiskanoja. Vis spuogiukai bando kilti. Gal sutapimas, o gal ir ne, bet po Idealisto oda svelnesne ir raudonumai visokie dingo
Atsakyti
kokie būtų atsiliepimai apie šitą pudrą user posted image

pabandžiau Kristianoj pasiteplioti, žiūriu iki vakaro tikrai veidas atlaikė, neblizga, nesiriebaluoja rolleyes.gif

Jau beveik galvoju kad reik pirkti ax.gif
Atsakyti
ar gali būti taip kad europje ir USA pudros numerciaj skiriasi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2008 03 20, 15:27)
ar gali būti taip kad europje ir USA pudros numerciaj skiriasi? ax.gif

Man atrodo jie yra kitokie. Tie numeriai kurie yra USA, tokių nėra Lietuvoj.
Nors aš galiu ir klysti. Neesu ekspertė.
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2008 03 20, 17:12)
Man atrodo jie yra kitokie. Tie numeriai kurie yra USA, tokių nėra Lietuvoj.
Nors aš galiu ir klysti. Neesu ekspertė.

nu ir man taip atrodo. Čia nusižiūrėjau Nr. 02 o kur internete randu visai kiti numeriai schmoll.gif
Atsakyti
Man tai nepamainomas lupu blizgis Blue Fantasy thumbup.gif Nuostabiai maskuoja lupu raudony, jas paputlina, esu labai patenkinta, ir jau koky 3 karta uzsisakinesiu thumbup.gif
Atsakyti
tusas nelabai,o kvepalai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2008 03 18, 21:06)
kokie būtų atsiliepimai apie šitą pudrą user posted image

pabandžiau Kristianoj pasiteplioti, žiūriu iki vakaro tikrai veidas atlaikė, neblizga, nesiriebaluoja  rolleyes.gif

Jau beveik galvoju kad reik pirkti ax.gif

Turiu sia pudra,esu ja patenkinta! mirksiukas.gif Tolygiai pasidengia,skirta misriai odai ! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2008 03 12, 14:08)
As viena seruma naudoju. Mano oda labai poreta ir dar misri. Vienur labai riebi, kitur pleiskanoja. Vis spuogiukai bando kilti. Gal sutapimas, o gal ir ne, bet po Idealisto oda svelnesne ir raudonumai visokie dingo

drinks_cheers.gif mano oda linkus i raudonuma, nes jautri. Idealist padejo sumazinti raudonuma. Naudoju ji su DayWear kremu. O siaip pakaitomis naudoju Clarins ir Estee Lauder kosmetika.
Atsakyti
Pradėjau naudoti Idealistą, žiūrėsiu, koks poveikis bus mano raustančiai porėtai odai.
Atsakyti
As turiu Estee Lauder seselius is keturiu spalvo, jie labai man patinka tepasi super.
Dar noreciau kokiu nors nusipirkti.
Atsakyti