Turiu dienai krema daywear plus tai patinka labai.Reikes isigyti ir didesneje pakuoteje
O sitas Idealist tai gal daugiau probleminei odai
ir ji naudojat vietoj kremo dienai ar nakciai kazkaip nesupratau,nors perskaiciau visa tema
Turiu dienai krema daywear plus tai patinka labai.Reikes isigyti ir didesneje pakuoteje
uztai noretusi ir dar kazka pabandyt, kad butu to pacio gamintojo.Noreciau ir nakciai kremo ir paakiam,kazin kaip cia reiks pasirinkt tarp tokios gausybes.Oda siaip normali nei spuogu,nai raudonumo,nei kapiliaru.Gal ka pasiulytumet
http://shop.nordstro...n=searchresults
tai cia tipo mazinantis poras serumas,naktinis kremas ir veidui dieninis.Ne brandziai dar odai jo? o kaina gal visai padori.
tai cia tipo mazinantis poras serumas,naktinis kremas ir veidui dieninis.Ne brandziai dar odai jo? o kaina gal visai padori.
QUOTE(Cinamonas* @ 2009 09 20, 12:09)
Merginos, o pasitepus Estee Lauder Idealist, po to reikia kremuką tepti prieš tepant pudrytę? Ar Idealista vakare geriau naudoti? 
Po idealisto reikia tepti krema. Ji naudoti reikia ryte, vakare nera prasmes
QUOTE(Tainka @ 2009 10 11, 23:22)
Nes jis sumazina poras, sulygina veida, nu kaip pagrindas jis daugiau 
o jis kaip kremas,kokios konstinencijos? O jo irgi yra keletas ir toj zalioj stiklinej bonkutej ir melynoj purskiamas ,kuom jie skirias? tai normaliai odai kuris cia butu,ar visiem tipam
Papildyta:
QUOTE(addicted @ 2006 05 25, 22:04)
Va sitas kuom skiriasi nuo zalioj bonkutej esancio
Papildyta:
QUOTE(Eveliina @ 2008 08 24, 13:53)
nuo sito
mano problematiska oda,tai labai sunku issirinkti tinkamas priemones, tai sios fyrmos priemonem esu labai patenkinta,naudoju prausikli,tonika,kauke ir paakiu kremuka,tik va tusai kiek teke turet,tai nepatinka
Cuname, man Kristijanoj konsultantė sakė, kad antras buteliukas tai tiesiog naujas dizainas.
QUOTE(Tainka @ 2009 10 11, 23:22)
Nes jis sumazina poras, sulygina veida, nu kaip pagrindas jis daugiau 
Ačiū
QUOTE(Zydre @ 2009 10 14, 20:07)
Cuname, man Kristijanoj konsultantė sakė, kad antras buteliukas tai tiesiog naujas dizainas.
Aisku,gali buti.Buvau pardej ir toj melynoj idealisto nebuvo tik zalioj,matyt kad naujas ipakavimas.Gavau meginuka idealisto,naktinio serumo ir paakiam naktini.isbandysiu ir jei tiks varysiu pirkt.
Merginos, nepykit, jeigu pasikartočiau, nes neskaičiau temos, bet ar kuri turit estee lauder lupu rinkinuka, kur kovai su kruties veziu yra dvieju rusiu, raudonas ir rozinis, lupu dazai, lupu konturo piestukas ir lupu blizgis
Domintų, kiek kainuoja, o kiek žinau tai pardavinėja tik Douglas salonuose
Kaip ramu čia
Na merginos pagelbėkit man
gal galite patarti iš Estee Lauder kokį geresnį maskuoklį
cinamone,va as taves uzklausiu:gal galima smulkiau apie ideal mate pudra? ar nekemsa poru,ar yra spalvu pasirinkimas ir kokia kaina lt?
QUOTE(milky @ 2009 11 01, 19:09)
cinamone,va as taves uzklausiu:gal galima smulkiau apie ideal mate pudra? ar nekemsa poru,ar yra spalvu pasirinkimas ir kokia kaina lt? 
Na pabandysiu atsakyti