Man oda riebi-jautri, daug laiko būnu kartšame-drėgname klimate, tad štai kokias Estee Lauder priemones sau pritaikiau.
Pirmoji šio gamintojo priemonė, kurią išbandžiau buvo Perfectionist anti-wrinkle serumas. Artėjo 30-metis ir man atrodė, kad pats laikas pradėti naudoti anti-aging serumą, nors raukšlyčių tik mimikos šiek tiek "prasikalė"... Išbaigiau tą buteliuką, bet pakartoti minties nekilo. Nežinau, nepajutau, kad jis man kokį poveikį padarė..
Dabar paakiams vakarais naudoju
Advanced Night Repair Eye recovery complex jau gerus metus, vis nesibaigia, o taip norisi ką nors nauja išbandyti

Dėl poveikio - raukšlelių nėra

Tiesą pasakius, man nelabai patinka, kad tokiu burbuliuku kaskart tenka į buteliuką mirkyti, kad kremo pasemti.. dozatorius būtų ir patogiau, ir higieniškiau.
Buvau įsigijusi paakių kremą
Hydra Complete Multi-Level Moisture Eye Gel cream, bet kai tik pasitepdavau, iškart akys imdavo perštėti ir ašaroti, tad teko padovanoti kažkam, kam ši priemonė jokių nemalonumų nekėlė.
Sunaudojau buteliuką
Advanced Night repair protective recovery serum, užteko vėl gi geriems metams, tepdavau negailėdama vakarais. Esu patenkinta ir pirkčiau dar kartą.
Bandžiau rytais tepliotis
Idealist Pore Minimizing skin refinisher, bet ko tai jis man nelabai eina. Kartais jausdavausi taip, tarsi jis man poras užkemša ta savo balsva mase ir tiek.. nors kvapas labai mielas, citrusinis ir pasitepus oda tokia aksominė... Reiks kažkaip pribaigti tą buteliuką, 2/3 likę...
Jau du kartus pirkau
DayWear Plus Multi-protection anti-oxidant lotion SPF 15 ir dar pirksiu, nes tikrai be priekaištų.
Mėgstu
DayWear Plus Multi Protection anti-oxidant moisturizer sheer release formula SPF 15, nes pudros teko atsisakyti, o toks drėkinantis kremukas su spalvyte, tai labai gera išeitis. Ir veido odą palygina, ir švytėjimo savotiško priduoda, ir apsaugo.. Net žiemą tepiojuosi, kai norisi blyškumą paslėpti

Buvau gavusi mėginuką Pure color long lasting lipstick - maloni faktūra, švari spalva tokia be jokių blizgučių, bet lūpdažių nemėgstu, man mielesni blizgiai. Pure color gloss - superiniai, palyginus su Lancome Juicy tubes, kurie lipnūs labai ir plaukai kimba... Turėjau mėginuką šešėlių Pure color, kadangi labai tiko spalva (tokia smokey eye), tai išbaigiau akimirksniu. Vėl gi lyginant su Lancome šešėliais, man Estee Lauder labiau patiko.
Na, o dėl tušo.. naudoju Projectionist. Jis nesulipina blakstienų ir neaplipina kilogramais dažo, labai natūraliai atrodo. Tiesiog gražios blakstienos ir tiek