Įkraunama...
Įkraunama...

Estee Lauder

QUOTE(Dasha @ 2009 04 23, 21:07)
Jauciu pradedu uzsikabinti  doh.gif  Siandien pirkau pudra Double Wear Light ir tusha Turbolash Air Effect Motion, plius gavau kosmetina pilna visokiausiu meginuku: makiazo valiklis, serumas, kremas, tusas, lupdazis, vnzo visa apsipatenkinus good.gif Pudr aisbandziau jau parduotuvej istepe - smagi, lengva, maskuoja pakankamai, spalva tiko. good.gif

Beje, dariau testa EL puslapyje issirinkti tinkamiausia pudra- ir butent sia ir pirkta numeriuka pasiule good.gif
Atsakyti
Man oda riebi-jautri, daug laiko būnu kartšame-drėgname klimate, tad štai kokias Estee Lauder priemones sau pritaikiau.

Pirmoji šio gamintojo priemonė, kurią išbandžiau buvo Perfectionist anti-wrinkle serumas. Artėjo 30-metis ir man atrodė, kad pats laikas pradėti naudoti anti-aging serumą, nors raukšlyčių tik mimikos šiek tiek "prasikalė"... Išbaigiau tą buteliuką, bet pakartoti minties nekilo. Nežinau, nepajutau, kad jis man kokį poveikį padarė..

Dabar paakiams vakarais naudoju Advanced Night Repair Eye recovery complex jau gerus metus, vis nesibaigia, o taip norisi ką nors nauja išbandyti smile.gif Dėl poveikio - raukšlelių nėra smile.gif Tiesą pasakius, man nelabai patinka, kad tokiu burbuliuku kaskart tenka į buteliuką mirkyti, kad kremo pasemti.. dozatorius būtų ir patogiau, ir higieniškiau.

Buvau įsigijusi paakių kremą Hydra Complete Multi-Level Moisture Eye Gel cream, bet kai tik pasitepdavau, iškart akys imdavo perštėti ir ašaroti, tad teko padovanoti kažkam, kam ši priemonė jokių nemalonumų nekėlė.

Sunaudojau buteliuką Advanced Night repair protective recovery serum, užteko vėl gi geriems metams, tepdavau negailėdama vakarais. Esu patenkinta ir pirkčiau dar kartą.

Bandžiau rytais tepliotis Idealist Pore Minimizing skin refinisher, bet ko tai jis man nelabai eina. Kartais jausdavausi taip, tarsi jis man poras užkemša ta savo balsva mase ir tiek.. nors kvapas labai mielas, citrusinis ir pasitepus oda tokia aksominė... Reiks kažkaip pribaigti tą buteliuką, 2/3 likę...

Jau du kartus pirkau DayWear Plus Multi-protection anti-oxidant lotion SPF 15 ir dar pirksiu, nes tikrai be priekaištų.

Mėgstu DayWear Plus Multi Protection anti-oxidant moisturizer sheer release formula SPF 15, nes pudros teko atsisakyti, o toks drėkinantis kremukas su spalvyte, tai labai gera išeitis. Ir veido odą palygina, ir švytėjimo savotiško priduoda, ir apsaugo.. Net žiemą tepiojuosi, kai norisi blyškumą paslėpti smile.gif

Buvau gavusi mėginuką Pure color long lasting lipstick - maloni faktūra, švari spalva tokia be jokių blizgučių, bet lūpdažių nemėgstu, man mielesni blizgiai. Pure color gloss - superiniai, palyginus su Lancome Juicy tubes, kurie lipnūs labai ir plaukai kimba... Turėjau mėginuką šešėlių Pure color, kadangi labai tiko spalva (tokia smokey eye), tai išbaigiau akimirksniu. Vėl gi lyginant su Lancome šešėliais, man Estee Lauder labiau patiko.

Na, o dėl tušo.. naudoju Projectionist. Jis nesulipina blakstienų ir neaplipina kilogramais dažo, labai natūraliai atrodo. Tiesiog gražios blakstienos ir tiek smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uzusienos: 02 gegužės 2009 - 16:11
Uzusienos,oho kiek priemoniu isbandzius thumbup.gif
Naudinga info mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2009 05 03, 01:04)
Uzusienos,oho kiek priemoniu isbandzius  thumbup.gif
Naudinga info  mirksiukas.gif

Pati nepastebėjau kaip prisirankiojau šios firmos gaminių. Pirkdama ilgai lyginau pagal poveikį ir kainas su kitų gamintojų produkcija ir kažkaip gavosi, kad tai optimalus pasirinkimas... kaip kažkas sakė, ant veido reikia stengtis tepti geriausia, ką gali sau leisti, o pataupyti galima dekoratyvinės kosmetikos sąskaita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzusienos @ 2009 05 03, 14:52)
Pati nepastebėjau kaip prisirankiojau šios firmos gaminių. Pirkdama ilgai lyginau pagal poveikį ir kainas su kitų gamintojų produkcija ir kažkaip gavosi, kad tai optimalus pasirinkimas... kaip kažkas sakė, ant veido reikia stengtis tepti geriausia, ką gali sau leisti, o pataupyti galima dekoratyvinės kosmetikos sąskaita smile.gif

Man ir Estee Lauder veido ir kuno prieziuros priemones wub.gif
Dekoratyvine nelabai suzaveta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2009 04 23, 23:33)
Beje, dariau testa EL puslapyje issirinkti tinkamiausia pudra- ir butent sia ir pirkta numeriuka pasiule good.gif

tokia?
user posted image
o kokį numeriuką pirkai? kokia tavo odos spalvytė?

gal kuri naudojat tokį EL maskuoklį? ar nesausina paakių?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 05 15, 17:21)
tokia?
user posted image
o kokį numeriuką pirkai? kokia tavo odos spalvytė?

Taip, tokia pudra. Pirkau pirma numeri, nes mano sviesi oda, kitu pfirmu taip pat pirma pirkdavau. Tas pirmas numeris nera LABAI sviesus, man vos vos tamsokas, bet kaip minejau, ji prisitiako prie veido ir tikrai neatrodo, kad reikia sviesesnio atspalvi, be to vasara ateina, truputi padegsiu.
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2009 05 16, 16:43)
Taip, tokia pudra. Pirkau pirma numeri, nes mano sviesi oda, kitu pfirmu taip pat pirma pirkdavau. Tas pirmas numeris nera LABAI sviesus, man vos vos tamsokas, bet kaip minejau, ji prisitiako prie veido ir tikrai neatrodo, kad reikia sviesesnio atspalvi, be to vasara ateina, truputi padegsiu.

Siuo metu testuoju irgi pirma numeri,nera jis labai sviesus,mano odai kaip tik,o antras jau smarkiai tamsesnis,butu tikrai per tamsus.
Atsakyti
Merginos, ar matet, yra naujas Idealist bigsmile.gif Dual-Action Refinishing Treatment

user posted image

Gal kas nors esat bande? Labai domintu atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 05 16, 17:56)
Siuo metu testuoju irgi pirma numeri,nera jis labai sviesus,mano odai kaip tik,o antras jau smarkiai tamsesnis,butu tikrai per tamsus.

Ar galėtum palyginti su kitų firmų krempudromis, kuo ši geresnė ar blogesnė? vis galvoju ar verta užsisakyti g.gif
Šiuo metu naudoju Isadora, ir esu tikrai patenkinta, bet kaip ir dauguma merginų, ieškau kažko dar ir dar geresnio, bet nežinau ko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 18 gegužės 2009 - 08:50
QUOTE(mimoza:) @ 2009 05 15, 18:21)
gal kuri naudojat tokį EL maskuoklį? ar nesausina paakių?

user posted image

turiu biggrin.gif ne nesausina,tik deja subega i raukslytes ir dar jas paryskina
bet va pajuodavusius paakius labai gerai maskuoja thumbup.gif
Ir atsargiai su juo,pries darant nuotraukas,nes paakiai svyti nuotraukos,kaip
su baltais fanarais atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2009 05 18, 16:44)
turiu  biggrin.gif ne nesausina,tik deja subega i raukslytes ir dar jas paryskina
bet va pajuodavusius paakius labai gerai maskuoja  thumbup.gif
Ir atsargiai su juo,pries darant nuotraukas,nes paakiai svyti nuotraukos,kaip
su baltais fanarais atrodo  biggrin.gif

šitą kažkur teko skaityti, kad nuotraukose šviečia biggrin.gif
Atsakyti