Kalėdų senis matyt užsikrėtė mano "esteelaudermanija" ir nieko geriau nesugalvojęs, padovanojo va tokį rinkinį:
Ką gero ar blogo turite apie šias priemones, nes kolkas nesu naudojusi. Kaip suprantu ši serija "Re-Nutriv" vyresnėms moterims . Bet profilaktiškai, prieš senėjimą, gal ir sutepliosiu. Kai pabaigsiu kitas jau pradėtas priemones.
Kalėdų senis matyt užsikrėtė mano "esteelaudermanija" ir nieko geriau nesugalvojęs, padovanojo va tokį rinkinį:
Ką gero ar blogo turite apie šias priemones, nes kolkas nesu naudojusi. Kaip suprantu ši serija "Re-Nutriv" vyresnėms moterims . Bet profilaktiškai, prieš senėjimą, gal ir sutepliosiu. Kai pabaigsiu kitas jau pradėtas priemones.
maskuoti tai tikrai nemaskuoja, jo ir paskirtis ne tokia, jis tik spalvą suvienodina odos. Man tai nesiriebaluoja oda kažkaip. Aišku dienos bėgyje ima kažkiek blizgėti, bet su sugeriama servetėle nusausini ir viskas. Vasarą šitas kremukas man nepakeičiamas.
Jei oda riebi DayWear Plus siek tiek "pablizgins" oda, bet graziai sulygina veido odos spalva. Mano nuomone vasarai idealus, ziemai gal ieskociau kazko kito. Mano oda misri, todel kalbu is savo "boksto"
Labuka, perskaiciau visa temele. Labai giriate Idealist'ą, noreciau as irgi ji isbandyti. Tik iskilo pora dar klausimuku Ar jo paskirtis mazinti tik veido poras? Kada ji naudojate? Ar pasitepus Idealist'ą tepate dar krema ? Is anksto aciu uz atsakymus