Įkraunama...
Įkraunama...

Estee Lauder

Pabaigiau kremą EL Time Zone ir vėl naujai grįžau prie "DayWear Plus Multi Protection Anti-Oxidant Creme SPF 15"

user posted image

Jazau, net susilydžiau nuo malonumo ir sentimentų biggrin.gif Toks mielas, toks gaivus. Gėrių gėris, pats tas pavasariui, gal dar vasaros daliai užteks.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 03 29, 09:41)
Pabaigiau kremą EL Time Zone ir vėl naujai grįžau prie  "DayWear Plus Multi Protection Anti-Oxidant Creme SPF 15"

user posted image

Jazau, net susilydžiau nuo malonumo ir sentimentų biggrin.gif Toks mielas, toks gaivus. Gėrių gėris, pats tas pavasariui, gal dar vasaros daliai užteks.

o kuom jis jums taip patiko?koks jusu odos tipas?ir kokius odos pasikeitimus pastebejot? 4u.gif
Atsakyti
Jau teplioju bene trečią dėžutę. Mano mišri oda. Visų pirma - puiki tekstūra, greitai susigeria, nepalieka kremo jausmo. Gaivus malonus lengvai agurkinis kvapas. Odai labai tinka, jokio "priekaišto" iš jos pusės. Jei nepasitikit savo oda, išmėginkit mėginukus.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 03 29, 10:13)
Jau teplioju bene trečią dėžutę. Mano mišri oda. Visų pirma - puiki tekstūra, greitai susigeria, nepalieka kremo jausmo. Gaivus malonus lengvai agurkinis kvapas. Odai labai tinka, jokio "priekaišto" iš jos pusės. Jei nepasitikit savo oda, išmėginkit mėginukus.

mano misri normali, Tzona labai blizga, kazin tiktu man, neriebina, nepalieka riebumo jausmo? 4u.gif
Atsakyti
Tai gi rašiau, kad NE. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 03 29, 10:28)
Tai gi rašiau, kad NE. wink.gif

o jusu oda misri daugiau i riebuma ar i sausuma?nes jai i sausuma gal del to ir nepalieka jums jokio riebumo jausmo, nes skaiciau, kad sis kremas skirtas daugiau sausai odai. o meginuku nevisad duoda, nu reiks paprasyt, maciau yra is suios serijos losjona skirta riebesniai odai, bet jis dabar out of stock, tai jo nebera kuris laikas jo.
Atsakyti
Ne, į riebumą, taip pat turiu T zoną wink.gif Mėlyna EL produkcijos spalva skirta normaliai/mišriai odai, t.y. su T zona. O ne sausesnei odai wink.gif
Atsakyti
Na va, kad nebereiktu sukti galvos del to, kuria EL pudra pasirinkti, nubegau siandien i parde ir issikaulyjau abieju pudru (Double Wear Stay in Place ir Light) meginukus, tiksliau graziai paprasiau, kad nupiltu i indukus blush2.gif . Tai dabar testuosiu kelias dienas, lyginsiu jas ir aprasysiu ispudzius biggrin.gif
Ir dar - man EL double wear maskuoklis visai netiko verysad.gif , paakiai atrodo oranziniai, net ir dengiant labai plonu sluoksniu ir tepant pudra ant virsaus. O blogiausia, kad subega ir rauksleles ir atrodo kaip kauke doh.gif (nors tepu ir gera drekinanti krema ir primeri). Konsultante paaiskino, kad kai kurioms tas korektorius netinka butent paakiams maskuoti, bet puikiai tinka demelems ant veido. Dar kaip viena is priezasciu paminejo tai, kad oda gali buti labai issausejusi g.gif Taip kad teks ieskotis kito paakiu maskuoklio.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 03 29, 01:41)
Pabaigiau kremą EL Time Zone ir vėl naujai grįžau prie  "DayWear Plus Multi Protection Anti-Oxidant Creme SPF 15"

user posted image

taip "day wear plus" kremai labai geri....as pirkau ne atsukamoj bonkutei o paspaudziamoj bonkutei..ne krema o losjona.......nes atsukamoj bonkutei kremai praranda gerasiais medziagas.....sitie kremai yra praturtinti antiantidioksantais ir atsukamoj bonkutei jie gave oro dingsta.....nesuprantu kaip rimtos kompanijos dar gamina kremus atsukamosiose bonkutese...wink.gif

Papildyta:
subjektivi....jei patinka day wear plus..isbandyk "hydrationist"......irgi liksi patenkinta....
Atsakyti
Ačiū. smile.gif Bet losjonas ir kremas - tai du šiek tiek skirtingi dalykai. Šiaip visos rimtos kompanijos gamina kremus dėžutėse, bet turi ir losjonų dozatoriuose. Man patinka kitos firmos losjonas, dozatoriuje, bet jis kiek per lengvas. Gal karštą vasarą ir neblogas, bet dabar jis lyg lengvas skystas jogurtas.
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2010 04 01, 00:55)
taip "day wear plus" kremai labai geri....as pirkau ne atsukamoj bonkutei o paspaudziamoj bonkutei..ne krema o losjona.......nes atsukamoj bonkutei kremai praranda gerasiais medziagas.....sitie kremai yra praturtinti antiantidioksantais ir atsukamoj bonkutei jie gave oro dingsta.....nesuprantu kaip rimtos kompanijos dar gamina kremus atsukamosiose bonkutese...wink.gif

kaip lums patiko losjonas day wear plus? ar nesausina? as kaip tik galvoju apie si losjona g.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 04 01, 09:12)
kaip lums patiko losjonas day wear plus? ar nesausina? as kaip tik galvoju apie si losjona  g.gif

mano reiboka oda ....tai tikrai nesausina....ir seip nemanau kad sausintu...oil free nereiskia kad sausins oda.......nera sudety nieko kad sausintu oda...gali buti nepakankamai dregmes jei oda super sausa...nes tas losjonas lengvas toks.....bet pats losjonas tikrai nesausins odos.....

vienas minusas...kad daugumai odai netinka spf (apsauga nuo saules).....labai daug kam apsauga nuo saules sukelia odos paberimus ar spuogus....avobenzone(spf sudetis) jo yra sitam losjone daznai sukelia spuogus....

jautriai odos kremus deda svelnesnius spf sudeti (zinc dioxide ir titanium dioxide).....stengiuosi ziureti kad turetu butent tuos spf sudeti.......bet kolkas mano veidas toleruoja ir avobenzone ar oxybenzone ar octisalate ir kitu..

Atsakyti