Įkraunama...
Įkraunama...

Estee Lauder

QUOTE(serija74 @ 2010 05 05, 19:31)
Naudoju jį apie porą savaičių, tai labai švelni oda pasidarė, juoko raukšlelės mažesnės smile.gif , labai malonus tepant 4u.gif

aš turiu bet niekaip neprisiverčiu naudot, jo kvapas man nelabai.. doh.gif
Atsakyti
Tai kad to kvapo beveik nėra smile.gif
Atsakyti
Gal kas bandet? Ar patiko?
Perfectly Clean Light Lotion Cleanser
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 05 07, 11:44)
Tai kad to kvapo beveik nėra smile.gif

man yra biggrin.gif matyt uosle laabai jautri, labai daug kosmetikos nenaudoju, nes nepiimtinas kvapas blush2.gif
Atsakyti
Paakių kremas toks geras, jau pabaigiau, kad nesusilaikiau... Kaip tik duty free buvo įdomus pasiūlymas 2 in 1, tad griebiau: 15 ml kremą ir 50 ml serumą Advanced Night Repair.

user posted image

Abu labu "ledas". smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 05 27, 10:57)
Paakių kremas toks geras, jau pabaigiau, kad nesusilaikiau... Kaip tik duty free buvo įdomus pasiūlymas 2 in 1, tad griebiau: 15 ml kremą ir 50 ml serumą  Advanced Night Repair.

user posted image

taip,sitas tikrai vertas demesio,tikrai matosi rezultatas po neilgo naudojimo,veiksmingas
Papildyta:
QUOTE(cavalli @ 2010 05 10, 18:58)
Gal kas bandet? Ar patiko?
Perfectly Clean Light Lotion Cleanser
user posted image

niekuo per daug neissiskiriantis,drekinantis ir tiek,rekomenduociau,jei naudojat krema sios kompanijos
Atsakyti
Pražiūrėjau šį paklausimą dėl losjono. Dabar kaip tik naudoju jau berods trečią vnt. Jokių trūkumų nepastebėjau, lengvai nusiplauna, neturi intensyvaus riebumo, malonaus kvapo.
Atsakyti
Estee Lauder & Tom Pecheux – Blue Dahlia and Surreal Violet – Makeup Collections for Summer – Fall 2010

There is no secret anymore that Tom Pecheux created a new makeup collection since he started working for Estee Lauder. His new colors from Pure Color collection will be available in August 2010.
user posted image

The collection contains really beautiful colors in 48 new shades with different textures so it will definitely worth to check them out.
user posted image

Estee Lauder upgrades its makeup collection for fall adding new eyeshadow palettes and the Pure Color Gloss collection, a mini-collection of lip glosses.

Keep reading for more details and photos!

As you are already used by now, Estee Lauder has prepared two mini collections Blue Dahlia and Surreal Violet, each one containing makeup products in different colors.
user posted image
user posted image

Which one do you like more?

Pure Color Gloss collection contains 6 colors with 3 different textures and a wonderful scent.
user posted image
Atsakyti
http://www.parfum24....-Moisture-Creme

as dabar isigijau si, kadangi oda sausa po kelioniu ir visu sauletu krastu tai nezinau pora potepiu ir odyte lyg aksomas esu patenkinta atradimu, reikejo sudrekinti sudrekinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 05 27, 10:57)
Paakių kremas toks geras, jau pabaigiau, kad nesusilaikiau... Kaip tik duty free buvo įdomus pasiūlymas 2 in 1, tad griebiau: 15 ml kremą ir 50 ml serumą  Advanced Night Repair.

user posted image

Nuo kokio amziaus sis?smile.gif
Atsakyti
Kažkaip galvoju, kad vyresnėm tas rinkinukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 06 21, 21:36)
Kažkaip galvoju, kad vyresnėm tas rinkinukas  g.gif

Pacituosiu sena vienos nares zinute, kur ji atsake i sita klausima.
Sekmes bandant mirksiukas.gif

QUOTE(gaudyk @ 2007 12 12, 19:56)
Sveikos,
Advanced night repair galima naudoti nuo 25m. Jei oda riebi/misri tai nakciai Advanced Night Repair serumas ir paakiu kremas, o diena Idealist serumas. Jei oda sausoka, tada ir dienai ir nakciai Advanced Night Repair seruma tepti, o ant jo krema - tik sustiprina kremo poveiki. Darbovietieje yra iskures Estee Lauder centras, tai man taip patare - kol kas esu labai patenkinta.  thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 21 birželio 2010 - 22:55