Įkraunama...
Įkraunama...

Estee Lauder

Esu turejus keleta kremuku is Estee Lauder,tai labai patiko thumbup.gif Tik kad brangi yra,niu bet uz gera kokybe "geros" ir kainos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2006 06 09, 19:29)
sitas man ,tai super..... good.gif
user posted image

o jis yra priskiriamas kokiai nors amziaus kategorijai, ar tinka bet kurio amziaus moterims ax.gif
Atsakyti
user posted image
Kasdeininis mano kremas 4u.gif
Dar naudoju ta seruma smile.gif man patinka kad ji uztepus oda lieka kaip barhatine
user posted image
Va ko ko o dekoratyvines nesu bandziusi, kazkaip, pas mus tokia konsultante stovi kad koktu darosi doh.gif Pamatai ir noras praeina su ja bendrauti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2007 05 01, 06:15)
user posted image
Dar naudoju  ta seruma smile.gif  man patinka kad ji uztepus oda lieka kaip barhatine
user posted image
Va ko ko o dekoratyvines nesu bandziusi, kazkaip, pas mus tokia konsultante  stovi kad koktu darosi doh.gif  Pamatai ir noras praeina su ja bendrauti unsure.gif

as sita seruma irgi naudoju bigsmile.gif nieko geresnio dar nesu bandziusi, oda po to pasaka tiesiog wub.gif .......
Atsakyti
na ka as galiu pasakyti apie sia firma norejau pirkti bronzara ambre bronze tai pasitepliojau kristianoje is pat pradziu gal ir nieko toks bet poto veliau vakarop pastebejau kad tokiosm demem veidas isryskino visus trukumus verysad.gif fe doh.gif man dauk geriau ez saules pudryte smile.gif taip pat esu bandziusi pas drauge lupu blizgesi spalvyte nieko bet poto pajauciau kad issausino lupas, istikruju manau kiekvienam sava kosmetika cia skaiciau dauk kam patinka ir bronzatas ir blizgesiukas taigi kas tinka ir patinka 1 tas gali visai netikti kt
Atsakyti
QUOTE(Ariella @ 2007 02 14, 16:18)
Vilniuje yra Europos ir Akropolio Sarmose,
ir lygtai Gedimino pr. Sarmoj maciau  g.gif

yra ir Kristianose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 03 23, 21:12)
o jis yra priskiriamas kokiai nors amziaus kategorijai, ar tinka bet kurio amziaus moterims  ax.gif

g.gif Man atrodo jis vyresniems, nes ten juk nuo rauksliu rolleyes.gif
Atsakyti
Turiu šios firmos šešėlius, tai man labai patinka, gražiai tepasi ir išsilaiko iki vakaro, nei subėga nei nusitrina thumbup.gif
Atsakyti
geresnes krempudros dar neturejau uz sios firmos, atrodo dar kazkoks zodelis futurist prisideda.labai gera, tik nera pigi thumbup.gif
Atsakyti
sarmoj pirkau krema veidui bigsmile.gif ir dave dovanu meginuka ESTEE LAUDER tonika veidui thumbup.gif patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2007 05 01, 14:15)
user posted image
Dar naudoju  ta seruma smile.gif  man patinka kad ji uztepus oda lieka kaip barhatine
user posted image
Va ko ko o dekoratyvines nesu bandziusi, kazkaip, pas mus tokia konsultante  stovi kad koktu darosi doh.gif  Pamatai ir noras praeina su ja bendrauti unsure.gif

nusipirkau prausikli, seruma ir krema, kurie virsuj.
user posted image

prausiklis siaubingas, visai man netinka, oda po jo lieka tarsi muilu nuprausta, tokia sausa, traukia ja, kvepia grynu muilu doh.gif serumas tikrai fainas, oda barchatine, kaip kazkas jau sake, kremas siaip sau, po visu ju panaudojimo jauciu, kad labai mazai drekinimo. reikes pabandyti paderinti su kita turima kosmetika unsure.gif pirmas mano ispudis nelabai koks
Atsakyti
Idealist vienas is geriausiu Estee Lauder serumu!! turejau ir Seruma,ir Micro-D pilinga,ir Advanced Night Repair seruma ir Advanced night repair paakiu naktini kremuka,dar pora kremuku is Estee Lauder,labiausia patiko Idealiste serumas smile.gifsmile.gifsmile.gif
Atsakyti