Įkraunama...
Įkraunama...

Estee Lauder

http://us.strawberry.......41&goChar=E

Ar LT yra tokio pirkti? kiek kainuoja kaži? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 11 10, 14:50)
papasakok koks jos atspalvis? ar labai tamsi spalva?

normalus tas atspalvis, spalva prisitaiko prie veido ir naturaliai atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kucci_kucci: 16 lapkričio 2007 - 14:14
QUOTE(kucci_kucci @ 2007 09 16, 14:07)
prisijungsiu ir as prie estee lauder vartotoju  4u.gif
siandien nusipirkau user posted image kremukas veidui su atspalviu. dar nebandziau, bet ant rankos patepliojus atspalvis tikrai grazus ax.gif
gal yra mergaiciu jau bandziusiu???

o kiek kainuoja? kur pirkai? kaži pabandymui mėginuką duoda g.gif kokia tavo oda? kokiai jis tinka labiau kaži- sausai, riebiai, mišriai? g.gif
Atsakyti
http://www.esteelaud...UCT_ID=PROD6671
gal kas meginot si krema kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2007 09 20, 13:20)
na kadangi bandziusiuju neatsirado, tai pasakysiu, jog kremas puikus thumbup.gif  veidas neblizga, o matinis visa diena islieka, nesausina odos ir dienos eigoje nesubega i rauksleles, kartais net pudors nesitepu o bunu tik su isuo kremuku mirksiukas.gif

o koks tavo odos tipas? kaip tiksliai sis kremukas vadinasi? 4u.gif
Atsakyti
As tai siandien isigyjau blizgesiuka ESTEE LAUDER pure color lip vinyl BLUE FANTASY wub.gif Prisitepliojau ir patenkinta sedziu namie 4u.gif
Atsakyti
Estee Lauder Idealist thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurk @ 2007 11 26, 11:48)
Estee Lauder Idealist  thumbup.gif

O jis riebiai odai ar ir sausai tinka?
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2006 06 09, 19:29)
sitas man ,tai super..... good.gif
user posted image

nuo kelių metų jis rekomenduojamas naudoti? g.gif
Atsakyti
Sveikos,
Advanced night repair galima naudoti nuo 25m. Jei oda riebi/misri tai nakciai Advanced Night Repair serumas ir paakiu kremas, o diena Idealist serumas. Jei oda sausoka, tada ir dienai ir nakciai Advanced Night Repair seruma tepti, o ant jo krema - tik sustiprina kremo poveiki. Darbovietieje yra iskures Estee Lauder centras, tai man taip patare - kol kas esu labai patenkinta. thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi mano oda sausa ir jautri,nusipirkau krema "Verite"Moisture Relief.Cia is estee lauder linijos jautriai odai.Ir ka gi,visiskai netinka,tempia oda,atsirado sausu raudonu plemu,baisu vienu zodziu.Clinique kremai visgi man labiau tinka:)
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2007 11 26, 13:23)
O jis riebiai odai ar ir sausai tinka?

visu tipu odai
Atsakyti