Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus krašto statybos

Paskelbta 2013 05 27, 21:21
gal esate bande abcnamas.lt ? labai jau patrauklus pasiulymas, o mes vis dar paieskose doh.gif norim kuo greiciau is buto begti ax.gif

Brangu, mes radome geresnį variantą smile.gif, bet per vėlai sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepsnele111: 04 birželio 2013 - 20:46
Gal kas turit kontaktu meistru, kurie suka gipskartoni? Mums reikia lubas padaryti ir kelias sienas... O jei dar jie darytu ir kitus apdailos darbus, tai isvis butu super biggrin.gif
Atsakyti
o as dar pasidomesiu kanalizacijom, vistiek jau yra pazengusiu siame forume, ne tik pamatai su muru...

Pasimete esam kokiam gylyje geriausia kloti kanalizacija, yra pasisakanciu juos tiesti 60-max 80 cm gylyje viduje, su 2-3 cm nuolydziu kas metra (su tuo nesiginciju), o yra kas durnina ir sako, tik ne sekliau pradziai nei 1,2 m, prie isores vis gilejnat del to paties nuolydzio.... gautusi kokie 1,5 galutiniam tikrai gal net daugiau...
Tipo, tikrai neuzsals ir visa kita g.gif
Bet ar tikrai tiek daug reikia? g.gif juolab kad ir su kastuvu padirbeti teks paciai schmoll.gif
Ir dar - jungti prie "centrinio" mazesnius vamzdelius 45 kampu, t.y.tik pati sujungima ar visa vamzdi iki centrinio guldyti 45 laipsniu kampu? tai irgi zenkliai kasima pasunkintu. Svarstau ar tikrai taip reikia? Blogai kai to visai neismanai, bet gerai, kai zinai, kur ismananciu galima surasti blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(slyva @ 2013 06 11, 14:24)
Gal kas turit kontaktu meistru, kurie suka gipskartoni? Mums reikia lubas padaryti ir kelias sienas... O jei dar jie darytu ir kitus apdailos darbus, tai isvis butu super biggrin.gif

Sveiki,
kontaktai az
Atsakyti
Sveiki,

statomes nama Vilniaus raj. Pagiriuose. Siuo metu ieskome kas pakaltu pastoges. Taip pat gal galite rekomenduoti murininka (vidinems pertvarom), tinkuotojus, elektrika, kas padarytu stezke ar kaip ji ten vadinasi smile.gif

aciu
Atsakyti
Pasidalinkite patikimų stogininku kontaktais, nes musu išlėkė i Norvegiją, o dar liko keletas darbeliu skubių...

Beje, Justina121, įmeskite, jei nesunku, ir man kontaktus meistrų gipso sukimui ar/ir vidaus apdailai 4u.gif

Dėkinga visiems, kurie pasidalins kontaktais gerų meistrų smile.gif

Atsakyti
sveiki kolegos,
kas ten minejo kad laiptininkus gerus turi? gal galima kontaktu? 4u.gif
Atsakyti
Mes užsisakėm sveicariskilaiptai.lt
Kelis kartus atvažiavo i Vilniu, išmatavo, paprojektavo, maloniai bendrauja labai.
Laiptu temutėje kažkada girė jų darbą.
Papildyta:
Slyva, tai kokią grindų dangą išsirinkote????
Nes jau dega užsisakyti, o mes vis dar mėtomės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2013 06 13, 14:55)
Kelis kartus atvažiavo i Vilniu, išmatavo, paprojektavo, maloniai bendrauja labai.
Papildyta:
Nes jau dega užsisakyti, o mes vis dar mėtomės  doh.gif

Sveika,
mes likom prie ekologisko laminato. Nezinau kaip bus kai reikes jau uzsakineti smile.gif O is ko jus renkates? Tai jau vidu isirenginejat? Pas mus tik sienas dar kita savaite prades tinkuoti... doh.gif

Kiek pati ieskojau laiptininku, tokiu nebuvau uzmacius. Neblogai atrodo ju puslapyje info. Reikes ir man jiems uzklausima nusiusti smile.gif Kokius laiptus gaminate? Mums panasu liks tik mediniai, nes kur remsis laiptai irgi paklotas putplastis ir vamzdeliai...
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2013 06 13, 14:55)
Papildyta:
Nes jau dega užsisakyti, o mes vis dar mėtomės  doh.gif

aciu 4u.gif reiks pabandyti pasiskambiti
Atsakyti
gal kartais kas nors didinotes kilovatus? sklype yra tik 2kw, maziausiai reikia kokiu 8 turbut? kiek uz 1kw primoketi reikia?
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 06 13, 15:35)
Sveika,
mes likom prie ekologisko laminato. Nezinau kaip bus kai reikes jau uzsakineti smile.gif O is ko jus renkates? Tai jau vidu isirenginejat? Pas mus tik sienas dar kita savaite prades tinkuoti... doh.gif

Kiek pati ieskojau laiptininku, tokiu nebuvau uzmacius. Neblogai atrodo ju puslapyje info. Reikes ir man jiems uzklausima nusiusti smile.gif Kokius laiptus gaminate? Mums panasu liks tik mediniai, nes kur remsis laiptai irgi paklotas putplastis ir vamzdeliai...

Man labai patiko tos Moduleo ar kaip ten PVC lentos, gundo jų tinkamumas sildomoms grindims (ypač dėl storio) ir garso slopinimas.
O kitas variantas laminatas geras, bet jis ir storesnis ir kaukši labiau, o jei dėti paklotą ar imti jau su juo, tada labai storas sluoksnis gaunasi ant šildomų grindų.

O antra aukštą susigundžiau ir jaučiu klosiu gera kilimine danga.

Dar niekas neužsakyta, tai dvejonių yra begalė...

O kodėl jus pasilikot prie laminato?

Taip, sienos mūsų jau ištinkuotos ir išdžiuvusios (kelios vietos liko drėgnesnės tik)
Dėl laiptų, tai išsiunčiau užklausą dėl pasiūlymo ir sulyginusi ka gavau, atsirinkau šiuos laiptininkus. Plius labai malonus aptarnavimas jų, gal dar neišpaikinti, kaip nekurie sostinės ar Kauno gamintojai... Ir darbai man jų gražūs wub.gif
Turėjome darytis betoninuis, bet po visų dvejonių ir informacijos rinkimo likome prie uosinių beicuotų mediniu laiptų varianto.
Aš tai dar ankstyvą pavasarį buvau suorganizavusi susitikimą su laiptininkais, kai turėjau galimybę rinktis dar, bet likau prie mediniu uždaromis pakopomis laiptų.
Papildyta:
QUOTE(*magnifique* @ 2013 06 13, 16:06)
gal kartais kas nors didinotes kilovatus? sklype yra tik 2kw, maziausiai reikia kokiu 8 turbut? kiek uz 1kw primoketi reikia?

Jei neklystų tai mums pasididinti 10 Kw, kainavo apie 420 Lt. Bet reikia žiūrėti į pastotės galingumus ir sąlygas, manau.
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2013 06 13, 16:27)
Man labai patiko tos Moduleo ar kaip ten PVC lentos, gundo jų tinkamumas sildomoms grindims (ypač dėl storio) ir garso slopinimas.
O kitas variantas laminatas geras, bet jis ir storesnis ir kaukši labiau, o jei dėti paklotą ar imti jau su juo, tada labai storas sluoksnis gaunasi ant šildomų grindų.

O antra aukštą susigundžiau ir jaučiu klosiu gera kilimine danga.

Dar niekas neužsakyta, tai dvejonių yra begalė...

O kodėl jus pasilikot prie laminato?

Taip, sienos mūsų jau ištinkuotos ir išdžiuvusios (kelios vietos liko drėgnesnės tik)
Dėl laiptų, tai išsiunčiau užklausą dėl pasiūlymo ir sulyginusi ka gavau, atsirinkau šiuos laiptininkus. Plius labai malonus aptarnavimas jų, gal dar neišpaikinti, kaip nekurie sostinės ar Kauno gamintojai... Ir darbai man jų gražūs  wub.gif
Turėjome darytis betoninuis, bet po visų dvejonių ir informacijos rinkimo  likome prie uosinių beicuotų mediniu laiptų varianto.
Aš tai dar ankstyvą pavasarį buvau suorganizavusi susitikimą su laiptininkais, kai turėjau galimybę rinktis dar, bet likau prie mediniu uždaromis pakopomis laiptų.

Na, mes tos PVC atsisakem is dalies del kainos. O kai paziurejom kokia laminatu ivairove, ir dar kaina nepalyginsi su ta PVC danga. Tas ekologiskas laminatas, kuri issirinkom, jau su kazkokia papildoma garso izoliacija, ir siaip labai malonus, ir spalva patiko. Nors mano vyras iki tol maste tik apie parketlentes, bet sita pamates irgi liko patenkintas. Tikiu, kad ta PVC gal atsparesne, bet kazkuo kitu ar geresne, kazin, bet zinai, kai neturi milijonu, tai.. smile.gif O mes laminata desim per abudu aukstus visur vienodai.
Kada jau turit grindis uzsakyti?
As tai dabar su vonios plytelem "vargstu". Su dizainere deliojames planus, bet kazkaip sunkokai sekasi..

Idomu dar del laiptu, kodel atsisaket betoniniu? Nes ir as vienu metu buvau del ju susvaigusi, bet paaiskino zmones, kad betoniniai turejo buti is anksto ir suplanuoti, kad nepaimsi ir neikisi ju dabar, tai tiek to.. O tiems sveicariskiems irgi sian skambinau, pasnekejau su tuo vyruku, sake atvaziuos kai noresim. Pagal ju pavyzdzius tai netgi maciau tokius laiptus kuriuos nusiziurejus esu, tai kaina tikrai viliojanti smile.gif Jus pirmi turbut pasistatysit sau laiptus, tai lauksiu atsiliepimu smile.gif Tiesa, o jus kaip derinat laiptus - grindis - vidaus duris? As tai noreciau, kad viskas butu vienodi, bet tada gausis durys tamsokos jei pagal grindis. Tai galvoju, gal reikes duris ir laiptus tada bent suderinti tarpusavy. Dar nezinau tu medzio subtilybiu, ar gali pagaminti vienodos spalvos uosio laiptus ir uosio duris skirtingi meistrai? Nes tie sveicariski laiptai, tai tik laiptus gamina... Kiti buna ir duris ir laiptus daro... Net nezinau kaip reikes daryt.
Atsakyti