QUOTE(kristal @ 2013 06 13, 16:27)
Man labai patiko tos Moduleo ar kaip ten PVC lentos, gundo jų tinkamumas sildomoms grindims (ypač dėl storio) ir garso slopinimas.
O kitas variantas laminatas geras, bet jis ir storesnis ir kaukši labiau, o jei dėti paklotą ar imti jau su juo, tada labai storas sluoksnis gaunasi ant šildomų grindų.
O antra aukštą susigundžiau ir jaučiu klosiu gera kilimine danga.
Dar niekas neužsakyta, tai dvejonių yra begalė...
O kodėl jus pasilikot prie laminato?
Taip, sienos mūsų jau ištinkuotos ir išdžiuvusios (kelios vietos liko drėgnesnės tik)
Dėl laiptų, tai išsiunčiau užklausą dėl pasiūlymo ir sulyginusi ka gavau, atsirinkau šiuos laiptininkus. Plius labai malonus aptarnavimas jų, gal dar neišpaikinti, kaip nekurie sostinės ar Kauno gamintojai... Ir darbai man jų gražūs
Turėjome darytis betoninuis, bet po visų dvejonių ir informacijos rinkimo likome prie uosinių beicuotų mediniu laiptų varianto.
Aš tai dar ankstyvą pavasarį buvau suorganizavusi susitikimą su laiptininkais, kai turėjau galimybę rinktis dar, bet likau prie mediniu uždaromis pakopomis laiptų.
Na, mes tos PVC atsisakem is dalies del kainos. O kai paziurejom kokia laminatu ivairove, ir dar kaina nepalyginsi su ta PVC danga. Tas ekologiskas laminatas, kuri issirinkom, jau su kazkokia papildoma garso izoliacija, ir siaip labai malonus, ir spalva patiko. Nors mano vyras iki tol maste tik apie parketlentes, bet sita pamates irgi liko patenkintas. Tikiu, kad ta PVC gal atsparesne, bet kazkuo kitu ar geresne, kazin, bet zinai, kai neturi milijonu, tai..

O mes laminata desim per abudu aukstus visur vienodai.
Kada jau turit grindis uzsakyti?
As tai dabar su vonios plytelem "vargstu". Su dizainere deliojames planus, bet kazkaip sunkokai sekasi..
Idomu dar del laiptu, kodel atsisaket betoniniu? Nes ir as vienu metu buvau del ju susvaigusi, bet paaiskino zmones, kad betoniniai turejo buti is anksto ir suplanuoti, kad nepaimsi ir neikisi ju dabar, tai tiek to.. O tiems sveicariskiems irgi sian skambinau, pasnekejau su tuo vyruku, sake atvaziuos kai noresim. Pagal ju pavyzdzius tai netgi maciau tokius laiptus kuriuos nusiziurejus esu, tai kaina tikrai viliojanti

Jus pirmi turbut pasistatysit sau laiptus, tai lauksiu atsiliepimu

Tiesa, o jus kaip derinat laiptus - grindis - vidaus duris? As tai noreciau, kad viskas butu vienodi, bet tada gausis durys tamsokos jei pagal grindis. Tai galvoju, gal reikes duris ir laiptus tada bent suderinti tarpusavy. Dar nezinau tu medzio subtilybiu, ar gali pagaminti vienodos spalvos uosio laiptus ir uosio duris skirtingi meistrai? Nes tie sveicariski laiptai, tai tik laiptus gamina... Kiti buna ir duris ir laiptus daro... Net nezinau kaip reikes daryt.