Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus krašto statybos

As dariau tas juodgrindes, plevele dejom apacioje, siaip pagal kazkokias rekomendacijas siulina deti dar viena plevele ant juodgrindziu o po to puta ir atitinkamai ant putos plevele, taciau, kad siulytu, net mida deti, tai cia jau doh.gif, aisku tas tech. priziuretojas viena prikalbis taip padaryti, po to dar viena, ir jau bus, kad visi taip daro.
Papildyta:
QUOTE(D'Arbuzas @ 2013 08 03, 11:15)
reikalų kaip per bulviakasį... gal galit apšviesti dėl elektros. Planuojam pirmą elektros instalacijos etapą t.y. išsivedžioti laidus ir pasistatyti dėžutę. Visų pirma kokios kainos tokiems darbams? Net neįsivaizduojam kuo matuojama ... metrais? taškais? Taip pat gal galit rekomenduoti kokį elektriką?

Matuoja taskais, pustaskiais ir t.t. sunku suprasti, gerai isigilinus suprasi. Pvz. jeigu yra vienoje vietoje keturios rozetes, tai uz pirma ima pvz. 15 lt., o sekancios eina po 5 lt. Visokie dar prisideda kryzminiai jungikliai dar kitoks skaiciavimas, plius dar automatu dezes surinkimas dar viena taksa. Dezuciu pastatymas cia yra antras etapas, yas kastuoja , kaip mano atveju eme 5 lt.
Atsakyti
QUOTE(Noriukas5 @ 2013 08 03, 12:21)
As dariau tas juodgrindes, plevele dejom apacioje, siaip pagal kazkokias rekomendacijas siulina deti dar viena plevele ant juodgrindziu o po to puta ir atitinkamai ant putos plevele, taciau, kad siulytu, net mida deti, tai cia jau doh.gif, aisku tas tech. priziuretojas viena prikalbis taip padaryti, po to dar viena, ir jau bus, kad visi taip daro.
Papildyta:

Matuoja taskais, pustaskiais ir t.t. sunku suprasti, gerai isigilinus suprasi. Pvz. jeigu yra vienoje vietoje keturios rozetes, tai uz pirma ima pvz. 15 lt., o sekancios eina po 5 lt. Visokie dar prisideda kryzminiai jungikliai dar kitoks skaiciavimas, plius dar automatu dezes surinkimas dar viena taksa. Dezuciu pastatymas cia yra antras etapas, yas kastuoja , kaip mano atveju eme 5 lt.

O tai kiek pačiam viso namo elektros pirmas etapas (laidų išvedžiojimas ir automatai) kainavo? Aš kažkaip vis galvoju pats bent iki automatų pats pasidarysiu...

Dėl juodgrindžių ir midos, jo idėja tą midą sujungti su pamato hidroizoliacija (ant pamato dėjom plačiau) ir taip hidroizoliuoti visą perimetrą... Tik man čia kiek paranojoškai atrodo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D'Arbuzas: 03 rugpjūčio 2013 - 13:16
QUOTE(D'Arbuzas @ 2013 08 03, 12:15)
O tai kiek pačiam viso namo elektros pirmas etapas (laidų išvedžiojimas ir automatai) kainavo? Aš kažkaip vis galvoju pats bent iki automatų pats pasidarysiu...

Dėl juodgrindžių ir midos, jo idėja tą midą sujungti su pamato hidroizoliacija (ant pamato dėjom plačiau) ir taip hidroizoliuoti visą perimetrą... Tik man čia kiek paranojoškai atrodo...

Dabar paziurejau, kiek uz darba sumokejau, tai atsiejo man apie 4500 lt. cia su visais rozeciu pastatymais, be sviestuvu pajungimo, tik halogenus pajunge.
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2013 07 30, 17:24)
Mums šiuo metu deda laukodangos.lt, po kaimynų juos gavom-liuks. Skambinkit nurodytu kontaktu, sakykit, kad nuo Dainos mirksiukas.gif

QUOTE(ilta @ 2013 08 01, 11:07)
mums dėjo šitie, irgi iš kaimynų perėmėm  smile.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(~Beauty~ @ 2013 07 30, 15:59)
Vilniečiai namus stato, o ne forumuose plepa thumbup.gif  lotuliukas.gif

Pastebejau biggrin.gif
Atsakyti
Labas, statybininkes ir statybininkai smile.gif
Gal kas gali rekomenduoti savo santechnikus nebrangininkus smulkiems santechnikos darbams, kaip maisytuvu, keramikos pastatymas ir pan.
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 08 08, 15:44)
Labas, statybininkes ir statybininkai smile.gif
Gal kas gali rekomenduoti savo santechnikus nebrangininkus smulkiems santechnikos darbams, kaip maisytuvu, keramikos pastatymas ir pan.

ir mums tokiu reikia.... ir dar tinkuotoju kontaktais gal kas pasidalins? blush2.gif
Atsakyti
Gal yra čia kas nors iš stačiusių Pragiedrulių/Mileišiškių/Viršupio sodų rajone? Grunto tyrimus darėtės? Ką po augaliniu sluoksniu radote? smile.gif
Atsakyti
Daremes, po piltu gruntu priesmelis plastingas, veliau smelis dulkingas, tankus bei vidutinio tankumo ir tankus smulkus smelis.
Atsakyti
QUOTE(saule15 @ 2013 08 10, 10:42)
Daremes, po piltu gruntu priesmelis plastingas, veliau smelis dulkingas, tankus bei vidutinio tankumo ir tankus smulkus smelis.

Kiek giliai normalus gruntas? T.y. giliai pamatus daryt reikėjo? Dėkui smile.gif
Atsakyti
Gal zinot, kur arti Skaidiskiu-Nemezio nebrangiai grunto gauti sklypo pakelimui? Reikia kokiu 150-200 kubu, ziurint kokia kaina.
Atsakyti
QUOTE(*Silver* @ 2013 07 23, 20:58)
gal kas galit pasidalinti muro kainomis ir stogo dengimo ?
kiek ima uz kuba Arko 18 ir Arko 24 (ar kitu blokeliu).
Stogo dengimo kaina?

doh.gif  pasiulymus. Kaikurie darbai sokiravo...
Arko 18 -  25 lt. uz kv/m. iseina 138 uz kuba  g.gif ...
Arko 28 - 105 uz kuba....

pertvariniu sienu murijimas is M12 - 3o lt....
NZN,  4u.gif  kokie jusu komentarai:)

As tik pradedu dometis kainomes, bet irgi statysim is Arko 18. Gal pavyko kur pigiau rast? Ar visur dabar tokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2013 08 14, 10:21)
As tik pradedu dometis kainomes, bet irgi statysim is Arko 18. Gal pavyko kur pigiau rast? Ar visur dabar tokia kaina?

murijom pagal sias kainas doh.gif daugoka.

LABAI PRASAU REKOMENDUOKIT STOGDENGIUS!
Atsakyti