Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus krašto statybos

Kuris man patinka, rekomenduotas praso 7, bet manau rimtai susede - nusideresim. 120m2. Laiko turiu iki pavasario

QUOTE(nuomuotojas @ 2013 08 22, 19:10)
Nežinau ar čia tinkama tema tokiam klausimui, bet domintų kiek Vilniuje mokėjote architektui už projektą su statybos leidimu? Ir per kiek laiko gavote statybos leidimą?

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2013 08 22, 20:14)
Kuris man patinka, rekomenduotas praso 7, bet manau rimtai susede - nusideresim. 120m2. Laiko turiu iki pavasario

o kažin atlyginimas architektui priklauso nuo namo kvadratūros? Nes man kažkaip atrodo daugokai, jei namelis visai paprastas.
Atsakyti
Ir man atrodo daugoka, tuo labiau kad reikia tik pakoreguoti jo autorini darba. 1a namuka
Na bet kiek domejaus, tai primityvi moterele be 6 nedaro (kartotiniai pigiausi 4.5 su eidimu), o yra gudrociu, kur 11.5 nesigedija paprasyt... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2013 08 22, 21:26)
Ir man atrodo daugoka, tuo labiau kad reikia tik pakoreguoti jo autorini darba. 1a namuka
Na bet kiek domejaus, tai primityvi moterele be 6 nedaro (kartotiniai pigiausi 4.5 su eidimu), o yra gudrociu, kur 11.5 nesigedija paprasyt... doh.gif

Kainos kiek zinau nuo 7000 iki13000, vilniaus raj. Leidima per 2 men. Gavom
Atsakyti
o gal Kaune pigiau projektuotis? kreipkites pas kauniecius del projektavimo vilniuje.
mes kada rinkomes tai vilniete architekte atmetem del to, kad ji retai buna kaune. bet dabar manom kad nereikejo atmesti smile.gif mums padare per 3 men nuo idejos iki statybu leidimo uz 5000 lt. bet jo nerekomenduosiu, nes "amatininkas" be idejos ir geru minciu.
Atsakyti
Gal kas nori uz 3000 lt padaryti projekta biggrin.gif
Atsakyti
Arba uz 4T biggrin.gif Skelbiamas atviras konkursas smile.gif

QUOTE(Iden @ 2013 08 23, 06:20)
Gal kas nori uz 3000 lt padaryti projekta biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Loreciukaz @ 2013 08 23, 06:20)
o gal Kaune pigiau projektuotis? kreipkites pas kauniecius del projektavimo vilniuje.
mes kada rinkomes tai vilniete architekte atmetem del to, kad ji retai buna kaune. bet dabar manom kad nereikejo atmesti smile.gif mums padare per 3 men nuo idejos iki statybu leidimo uz 5000 lt. bet jo nerekomenduosiu, nes "amatininkas" be idejos ir geru minciu.

mes irgi buvom susigundę "amatininku" už 4000 Lt, bet supratę, kad amatininkas pasirinkom architektą ir viso projektui išleidom apie 11k (maždaug pusė sumos architektui), bet užtai džiaugiamės rezultatu...
Atsakyti
Sveiki, gal kas galite rekomenduoti gerus statybininkus.
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas galite rekomenduoti/pasūlyti pagalbinį darbininką statyboms? Statom Balsiuose smile.gif
Atsakyti
Gal kas gali rekomenduoti statybininkus. Blokeliai - duju silikatas, perdangos g/b. Vieta Vilniaus raj. Kairenai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andrejus: 26 rugpjūčio 2013 - 18:17
Sveiki. :-) jei nepaslaptis is kokiu blokeliu statot,firma? Kur pirkot,ar gera kaina? :-) Aciu.
QUOTE(Andrejus @ 2013 08 26, 16:17)
Gal kas gali rekomenduoti statybininkus. Blokeliai - duju silikatas, perdangos g/b. Vieta Vilniaus raj. Kairenai.

Atsakyti