Speedy, matau esi supermamu saldytuvu profas

Klausimas tau, perziurejau daug temu, ir paciam reikia saldytuvo naujo.
Su kolegomis vokieciais pradejom kazkada snekas apie ju vokiska kokybe. Tai jie patys pasake, kad tik Liebherr liko vokiska kokybe ir surinkimas. Deja Bosch-Siemens (vienas ir tas pats gamintojas) surenkami tik Rusijoje, cia apie saldytuvus. Na kai negeria, surenka saldytuvus.

Mane tai ir atbaide, kaip ir zenklas vokiskas, bet nuejo pigumo keliu - gamina Rusijoje.
Siandien buvau pats parduotuveje, ir kalbejau su konsultantu. Tikrai man skeptikui patiko Samsung RL55 serija, rinkta Korejoje, o ne ta kur Lenkijoje, skirtumas surinkimo akivaizdus. Lenkijoje rinkti mano akimis kosmaras..
Su tuo paciu Samsung konsultantu geranoriskai pats pasisiule apziureti visus saldytuvus, aplenkem tik turkiskus ir sloveniskus. Isskyrus AEG, ir Siemens viena modeliuka, man kiti pasirode surinkimo ir funkciju prasme tikrai prasti. Kaip nekeista Elektroliux ir whirpool kokybe nesuzavejo.

As priekabus plastmasems, surinkimui, tai na nesinoretu girti Samsung, bet na kaip ir kitiems maciau cia rasiusiems / patiko nauji ju gaminiai.
Beje kur renkami AEG? irgi Brandas vokiskas, o kilme kokia?