Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 8

QUOTE(natasonok @ 2013 02 24, 11:40)
sveiki, speedy gal galit patart, kuri saldytuva geriau rinktis

Samsung RB31FSRNDSS/EF arba,
SIEMENS KG36VVL30E

aciu  4u.gif

Tai gal pokomentosit?
Atsakyti
Kam ta ironija. As ieskau daikto ilgam, ieskau gero ir patikimo. Nesu toks turtingas, kad saldytuva kas 2m keisciau. Dar menuo liko iki pirkimo, tad man bet kokie argumentai idomus, uz ir pries. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
[/quote]

nu,ironija mano antras vardas....bet ar jus pagalvojot rimtai,solidziai ko jus norit...ar jums saldytuvas tai genetikos technologijos,bioreaktoriai uz 1 milijarda doleriu?...ar vis tik plastmase ir kompresorius?...mano nuomone visi saldytuvai yra geri ir patikimi,visi turi kazkoki kieki gedimu....ar samsung,liebher,snaige gamina kazkokia stebuklinga plastmase,ar jie isvis ja gamina?....ar jie gamina kompresorius>?....kas juos gamina...gal noname gamykla kur nors?..........jei saldytuvas patinka-reiskia jis geras....o patikti jis gali del ivairiu ir skirtingu dalyku (tipo vokiskas,tipo kokybe geresne,tipo plastmase geresne,tipo saldo geriau,rusai gamina girti,vokieciai,nes dievo iskiepyta kokybe ir tt) bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 24 vasario 2013 - 19:13
[quote=Kasco E-robot,2013 02 24, 20:12]
Kam ta ironija. As ieskau daikto ilgam, ieskau gero ir patikimo. Nesu toks turtingas, kad saldytuva kas 2m keisciau. Dar menuo liko iki pirkimo, tad man bet kokie argumentai idomus, uz ir pries. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
[/quote]
nu,ironija mano antras vardas....bet ar jus pagalvojot rimtai,solidziai ko jus norit...ar jums saldytuvas tai genetikos technologijos,bioreaktoriai uz 1 milijarda doleriu?...ar vis tik plastmase ir kompresorius?...mano nuomone visi saldytuvai yra geri ir patikimi,visi turi kazkoki kieki gedimu....ar samsung,liebher,snaige gamina kazkokia stebuklinga plastmase,ar jie isvis ja gamina?....ar jie gamina kompresorius>?....kas juos gamina...gal noname gamykla kur nors?..........jei saldytuvas patinka-reiskia jis geras....o patikti jis gali del ivairiu ir skirtingu dalyku (tipo vokiskas,tipo kokybe geresne,tipo plastmase geresne,tipo saldo geriau,rusai gamina girti,vokieciai,nes dievo iskiepyta kokybe ir tt) bigsmile.gif
[/quote]
Apie kompresorius ir nesake niekas, as tikrai cia va nenusimanau kas kur juos gamina ir pas ka jie geresni. As ziurejau savo akimis, ka as matau, kas uzkliuvo, patiko, nepatiko. Todel sakau, kad Samsung man asmeniskai patiko jo vidus, valdymas, malonios apgalvotos detales ir pan. Patiko man Liebherr uz 8500 Lt bet as tiek deja negaliu skirti saldytuvui. Yra tam tikras biudzetas, neieskau brangiausio, ar pigiausio, ieskau uz sakykim 2500 Lt geriausio pasirinkimo. Daugeliu aspektu: plastmases, isvaizda, funkcionalumas, patogumas, ekonomija, ir pan. Uz tokia kaina man pasirode kokybiskas Samsung. Kiti arba man per brangus arba na yra prie ko prikibti uz tokia kaina. doh.gif
Atsakyti
Gan skubiai reikalingas imontuojamas kokybiškas šaldytuvas ~177cm aukščio,kuo tylesnis(nes stovės bendroje zonoje su svetaine),ekonomiškas,pageidautina talpiu šaldikliu,kuo pigiau ,tuo geriau,kol kas mąstau iki 1400 g.gif
AEG SCS PI800SO(~1170 `pradinė)
ENN 2900AJW
Whirlpool ART486 a+/6( ~1200 ,triukšmingumas 37db)
Whirlpool 453 A+/2( patiko šaldiklio talpa 72 l ir triukšmo lygis 35db)
Dar pastebėjau kiek brangesnį elektrolux enn2856aow su no frost šaldiklyje ir ventiliatoriumi(~1700),nežinau,ar vertas jis pridėti daugiau?
Speedy,lauksiu patarimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 02 25, 01:29)
Gan skubiai reikalingas imontuojamas kokybiškas šaldytuvas ~177cm aukščio,kuo tylesnis(nes stovės bendroje zonoje su svetaine),ekonomiškas,pageidautina talpiu  šaldikliu,kuo pigiau ,tuo geriau,kol kas mąstau iki 1400 g.gif
ENN 2900AJW
Dar pastebėjau kiek brangesnį elektrolux enn2856aow su no frost šaldiklyje ir ventiliatoriumi(~1700),nežinau,ar vertas jis pridėti daugiau?

va kur zmones uzduoda konkrecius klausimus...jokiu beprasmisku klausimu kur gaminama,vokietijoje ar bulgarijoje,pazadetoje zemeje ar negyvenamoje saloje rolleyes.gif
Atsakyti
Laba, matau Speedy labai daug ismano apie buitine technika.
Issirinkome saldytuva Sharp SJ-GC700VBK. Ka gero/blogo galite pasakyti?
Labai dekoju uz patarimus
Atsakyti
QUOTE(Nioliux @ 2013 02 25, 10:47)
Laba, matau Speedy labai daug ismano apie buitine technika.
Issirinkome saldytuva Sharp SJ-GC700VBK. Ka gero/blogo galite pasakyti?
Labai dekoju uz patarimus

Tai kad nelabai variantų yra tokio tipo.
Jei dėl patikimumo, tai neteko girdėti, kad būtų blogesni.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 02 25, 01:29)
Gan skubiai reikalingas imontuojamas kokybiškas šaldytuvas ~177cm aukščio,kuo tylesnis(nes stovės bendroje zonoje su svetaine),ekonomiškas,pageidautina talpiu  šaldikliu,kuo pigiau ,tuo geriau,kol kas mąstau iki 1400 g.gif
ENN 2900AJW

Mes ieskom irgi LAAABAI skubiai panasaus varianto 4u.gif Noriu kuo talpesnio pacio saldytuvo (saldiklio uztektu net 2 stalciu, nes vistiek saldiklis planuose...).
Kaina noretusi iki 2500Lt tilpti.
Atsakyti
QUOTE(Dami @ 2013 02 28, 17:11)
Mes ieskom irgi LAAABAI skubiai panasaus varianto  4u.gif Noriu kuo talpesnio pacio saldytuvo (saldiklio uztektu net 2 stalciu, nes vistiek saldiklis planuose...).
Kaina noretusi iki 2500Lt tilpti.

KIS87AF30 bosch'as - bene geriausia ką galima nupirkti su Jūsų reikalavimais šaldytuvui thumbup.gif
Atsakyti
Išpakavau įmontuojamą AEG iš nuimamų pakuočių,pačiame viršuje ir galinė sienelė -storas kartonas su užrašu PENTAN ,šonai dar stipriai paklijuoti lipnia juosta.Visa tai reikalinga jau įmontuojant ,ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 01 kovo 2013 - 15:45
QUOTE(speedy @ 2013 02 28, 16:49)
KIS87AF30 bosch'as - bene geriausia ką galima nupirkti su Jūsų reikalavimais šaldytuvui  thumbup.gif

Mums dar pasiule Miele KF882ID-1 (kaina 2600Lt), bet niekaip nerandu info apie ji g.gif
Tai Bosch'as ar sita Miele geriau?
Atsakyti
QUOTE(Dami @ 2013 03 04, 16:10)
Mums dar pasiule Miele KF882ID-1 (kaina 2600Lt), bet niekaip nerandu info apie ji  g.gif
Tai Bosch'as ar sita Miele geriau?

Čia koks pokštas blink.gif tas miele modelis 8 metų senumo doh.gif
Tik nesakykite, kad jis naujas ir pakuotėje schmoll.gif
Atsakyti