[quote=Kasco E-robot,2013 02 24, 20:12]
Kam ta ironija. As ieskau daikto ilgam, ieskau gero ir patikimo. Nesu toks turtingas, kad saldytuva kas 2m keisciau. Dar menuo liko iki pirkimo, tad man bet kokie argumentai idomus, uz ir pries.
[/quote]
nu,ironija mano antras vardas....bet ar jus pagalvojot rimtai,solidziai ko jus norit...ar jums saldytuvas tai genetikos technologijos,bioreaktoriai uz 1 milijarda doleriu?...ar vis tik plastmase ir kompresorius?...mano nuomone visi saldytuvai yra geri ir patikimi,visi turi kazkoki kieki gedimu....ar samsung,liebher,snaige gamina kazkokia stebuklinga plastmase,ar jie isvis ja gamina?....ar jie gamina kompresorius>?....kas juos gamina...gal noname gamykla kur nors?..........jei saldytuvas patinka-reiskia jis geras....o patikti jis gali del ivairiu ir skirtingu dalyku (tipo vokiskas,tipo kokybe geresne,tipo plastmase geresne,tipo saldo geriau,rusai gamina girti,vokieciai,nes dievo iskiepyta kokybe ir tt)
[/quote]
Apie kompresorius ir nesake niekas, as tikrai cia va nenusimanau kas kur juos gamina ir pas ka jie geresni. As ziurejau savo akimis, ka as matau, kas uzkliuvo, patiko, nepatiko. Todel sakau, kad Samsung man asmeniskai patiko jo vidus, valdymas, malonios apgalvotos detales ir pan. Patiko man Liebherr uz 8500 Lt bet as tiek deja negaliu skirti saldytuvui. Yra tam tikras biudzetas, neieskau brangiausio, ar pigiausio, ieskau uz sakykim 2500 Lt geriausio pasirinkimo. Daugeliu aspektu: plastmases, isvaizda, funkcionalumas, patogumas, ekonomija, ir pan. Uz tokia kaina man pasirode kokybiskas Samsung. Kiti arba man per brangus arba na yra prie ko prikibti uz tokia kaina.