Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(grafkė. @ 2013 01 19, 12:44)
Toks techninis klausimas: kaip dažniausiai JŪS išgaunate j/b nuotraukas, verčiate iš spalvotų ar iškart nusistatote?
blush2.gif

atskiras menas kad jb būtu gražu, aš tik iš spalvotos verčiu

Teka tamsu ir pats objektas man nepatinka, ko nors gražesnio paieškok

Alabama margumas man netrugdo, dievinu tokias knygų lentynas

QUOTE(zirziliux @ 2013 01 19, 14:48)
Merginos, kaip su ps juoda fona islyginti, sulieti ir pns.? Medziaga pvz. susiglamziusi... g.gif

yra nemažai įrankų (patch tool, healing brush tool, spot healing brush tool..) bet jeu daug gramžuota tai kažink kaip pavyks neturint įgūdžių

mamagute patiko tavo lubos, tik kadruot kitaip norėtsui kad linijos labaiu susižaistu

Tynka tavo kysa nerealus, o jei dar užklotukas būtu kitos būtu pasaka

atnešu paskutine iš žiemines fs, iškart žinau ne visų skoniui ji bet man labai norėjosi tokios ale glamur stiliaus
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 19, 17:16)
atnešu  paskutine iš žiemines fs, iškart žinau ne visų skoniui ji bet man labai  norėjosi tokios ale glamur stiliaus

Akių norisi kiek dešiniau, bet šiaip, netrukdo ir taip.Gražiai rankos sudėtos. Kas dar pagerintų foto, jei rankovių galiukai matytųsi.
Kaklo dešinė pusė keistai atrodo, ir sruoga dešinėje.
O šiaip šaunuolė. Gražus apdirbimas.

Drambliukų ND paskutį taip duodu.

Šiandien mieste vaikštinėjau galvą iškėlusi, vyras juokėsi. Žinokit kažko wow neradau. Tokia pilka pilkutėlė diena. Padariau kelias paprastas foto, pastatų. Vakare įkelsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 19 sausio 2013 - 17:04
Savaitgalis namie...
Nėra kada žiūrėt, kas virš mano galvos...
Reikia žiūrėt, kas man po kojomis, - jei nenoriu dar vieno piršto susilaužyt biggrin.gif
Tai ta proga tik autoportretėlį:

user posted image

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveraite1302: 19 sausio 2013 - 17:17
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 19, 16:16)

Jau flikre parašiau.Labai miela ši:)
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 19, 04:31)
35mm
user posted image

70mm (o tiksliau, paziurejau, efixas raso 67cm)
user posted image

105mm
user posted image
Papildyta:

Mano 3-cias ND. Ne vieno TAIP, ne vieno NE... g.gif bigsmile.gif

QUOTE(juratike13 @ 2013 01 19, 09:27)
Laba, negaliu nepasidžiaugti sea girl darbais, kokie visi jie puikus...o ir paskutinis mergytes portretukas-nuostabus, tos akytės užburia. Klausimas-čia pagautas momentas, taip?

Dekui 4u.gif Jam tik 2 metai, tai ne vieno pozuoto kadro neturim, visi pagauti momentai mirksiukas.gif 4u.gif

Aciu ir kitoms komentavusioms portreta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 19, 17:22)
Mano 3-cias ND. Ne vieno TAIP, ne vieno NE... g.gif  bigsmile.gif 
Dekui 4u.gif  Jam tik 2 metai, tai ne vieno pozuoto kadro neturim, visi pagauti momentai mirksiukas.gif  4u.gif

Aciu ir kitoms komentavusioms portreta 4u.gif

TAIP.Taip.ja.yes.da.
Tavo kūdikiai visi nežemiško grožio. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 19, 17:16)
atnešu  paskutine iš žiemines fs, iškart žinau ne visų skoniui ji bet man labai  norėjosi tokios ale glamur stiliaus

labai labai! tik kaip ir Yvettei užkliuvo sruoga retušuota ar kažkas..

QUOTE(voveraite1302 @ 2013 01 19, 18:16)
Savaitgalis namie...
Nėra kada žiūrėt, kas virš mano galvos...

tai čia kaip ir virš galvos, malonu susipažinti biggrin.gif

QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 19, 18:22)

taip taip biggrin.gif

Virš galvos .. kaupiasi debesys spalvoti smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 19 sausio 2013 - 17:38
alabama, diagonalė ar ne, bet tada gal reiktų, kad tos linijos labiau kiltų. na man noris arba visai tiesių, arba tada smarkiau įstrižų 4u.gif

QUOTE(vienintelė @ 2013 01 19, 16:16)
Teka tamsu ir pats objektas man nepatinka, ko nors gražesnio paieškok

supratau, ieškosiu. o objektai būtinai turi būti vienas už kito? nu taip nurodyta, bet... o jei yra krūva daiktų, o aš išrenku tris ir paeiliui fokusuoju. taip, negalima? biggrin.gif

kadangi negalima sakyt "gražu/negražu", tai aš nieko nesakysiu biggrin.gif man patinka, tik rankų apačia ne, gal reikėtų, kaip yvette rašė, rankogalių ar ko

QUOTE(voveraite1302 @ 2013 01 19, 17:16)
Tai ta proga tik autoportretėlį:

biggrin.gif

o čia norėčiau kirpt viršaus

Papildyta:
QUOTE(Rittule @ 2013 01 19, 17:35)
Virš galvos .. kaupiasi debesys spalvoti smile.gif

kas čia? bigsmile.gif
Atsakyti
Štai manoji foto šeštadieninei temai

user posted image

Seagirl, užskaitau.

Rittule, faina foto, spalviškai.
Papildyta:
Voveraite, visai fainas autoportretas. Viršaus ir man perdaug. Kirpčiau. Nekirpčiau tik tuomet, jei foto būtų horizontali, bei pečių linija idealiai tiesi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 19 sausio 2013 - 17:47
Jei galima, įkelsiu ir aš linijas. Noriu kuo daugiau išgirst, ką blogai darau, todėl noriu kelt ir kelt biggrin.gif na aišku, kol jūs man čia galutinai fantazijos dar neatmušėt su savo komentarais biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 01 19, 17:25)
TAIP.Taip.ja.yes.da.

QUOTE(Rittule @ 2013 01 19, 17:35)

QUOTE(Yvette @ 2013 01 19, 17:45)
Seagirl, užskaitau.

Aciu 4u.gif

Yvette "Virs galvos" puikus. Rittule idomiai- kas cia?

Vienintele, patiko portretukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 19 sausio 2013 - 17:53
Mamagute, tavo foto tiek šeštadienio, tiek linijų temai tinka. Man jėginės tokios.

Alabama, čia namuose tiek knygų? Jei taip, tai užsisakau tavo autoportretą, knygų fone. Tokį aristokratišką autoportretą. Pasirašai?
Foto su vaiku gal kitaip daryčiau. Gal pritūpti reiktų daugiau, sustiprintum kontrastus. Galingesnė lentyną prieš mažą berniuką būtų. Bet, foto vistiek magi.
Atsakyti