Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Suprem @ 2013 01 19, 18:37)

Ar pataikiau ką nors g.gif

man tai visos labai pataikytos ax.gif
Atsakyti
Virš mano galvos.. Virš Tavo galvos.. beribis dangus...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 01 19, 19:49)
Virš mano galvos.. Virš Tavo galvos.. beribis dangus...

jėga foto.

Tik pastabėlę brūkštelsiu. Idėja buvo tiesiog iškelti fotoaparatą virš galvos, be interretacijų. Bet vistiek gerai, kad interpretavai, nes gimė graži foto.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 19, 18:52)
jėga foto.

Tik pastabėlę brūkštelsiu. Idėja buvo tiesiog iškelti fotoaparatą virš galvos, be interretacijų. Bet vistiek gerai, kad interpretavai, nes gimė graži foto.

Ačiū. ax.gif

Negalėjau aš kitaip. biggrin.gif O juk dangus, saulė, debesys visada mums virš galvos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 01 19, 19:56)
Ačiū.  ax.gif

Negalėjau aš kitaip.  biggrin.gif  O juk dangus, saulė, debesys visada mums virš galvos.  smile.gif

matai, šitaip užduotis lengvesnė tampa smile.gif
Bet kitąkart kai bus tokie teminiai pasižaidimai, reikės geriau aprašyti pačią užduotį. Man visada atrodo, kad jei man aišku, tai ir kitiems turi būti aišku lotuliukas.gif
Atsakyti
Koliažų žaidimui prie minus trylikos doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 19, 18:40)
man tai visos labai pataikytos  ax.gif

Kazin g.gif Kuo labiau stengiuosi, tuo maziau gaunasi schmoll.gif
Atsakyti
Edeva, faina abstrakcija gavosi bigsmile.gif

Suprem, trečia iš visų labiausiai patiko. Paskutinė neįdomi, nors ir virš tavo galvos. Pirmoje ir antroje faini pastatai, bet reiktų dar pasisukinėti ten. Gal kai kitąkart eisi pro šalį vėl pakelk galvą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 19, 19:59)
Koliažų žaidimui prie minus trylikos doh.gif

nuotrauka kairėje žiauriai sunki, o toji dešinėje lengvutė. Nerandu ryšio tarp dviejų foto, bet turiu pripažinti, nesugalvočiau kaip pratęsti gavus tiek vieną ar kitą foto...
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 01 19, 16)

Man trecia faina bigsmile.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 01 19, 17:02)
Edeva, faina abstrakcija gavosi 

4u.gif dekui sakau nusausiu du zuikius ir linojom ir visiskai man virs galvos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 19, 19:02)

Suprem, trečia iš visų labiausiai patiko.  Paskutinė neįdomi, nors ir virš tavo galvos. Pirmoje ir antroje faini pastatai, bet reiktų dar pasisukinėti ten. Gal kai kitąkart eisi pro šalį vėl pakelk galvą  smile.gif

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Edeva @ 2013 01 19, 19:06)
Man trecia faina  bigsmile.gif
4u.gif dekui sakau nusausiu du zuikius ir linojom ir visiskai man virs galvos  lotuliukas.gif

Aciu smile.gif
Gerai ta lempa atrodo smile.gif
Atsakyti
jei pavyks, gal ir aš linijas rytoj duosiu. jei juostą išryškins, jei skeneris nekvailios, jei kadrų bus.. jei jei jei smile.gif

smagu temoje matyti tiek nuotraukų. gera mintis tos užduotėlės. net man kilo noras pasijudint..smile.gif

skaičiau vieno pono esė apie rusų poetus, pasaka, kiek minčių, kokia kalba, kokios įžvalgos. net fotkint užsimaniau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 01 19, 14:09)
"Ką matau virš galvos-naują pasaulį"

Man visai patiko. Pritariu išsakytom pastabom. smile.gif Pavydžiu tiek knygų. biggrin.gif

QUOTE(mamagute @ 2013 01 19, 15:53)
"virš mano galvos- lubos, kampai ir šešėliai..."

Gražus pastebėjimas. smile.gif

QUOTE(vienintelė @ 2013 01 19, 16:16)
atnešu  paskutine iš žiemines fs, iškart žinau ne visų skoniui ji bet man labai  norėjosi tokios ale glamur stiliaus

Dailus portretas. smile.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 01 19, 17:49)
Štai manoji foto šeštadieninei temai

Matau drakoną! bigsmile.gif Gražus kadras. smile.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 01 19, 18:58)
matai, šitaip užduotis lengvesnė tampa  smile.gif
Bet kitąkart kai bus tokie teminiai pasižaidimai, reikės geriau aprašyti pačią užduotį. Man visada atrodo, kad jei man aišku, tai ir kitiems turi būti aišku  lotuliukas.gif

Tą prasme kai imi ir tiesiog nufotografuoji kas virš galvos? smile.gif
Na, aš jau kartelę užsikėlusi, tad norisi su mintimi padaryti kadrą. Žemyn palypėti skaudu kažkaip būna. ax.gif
Šiaip kiek man idėjų kilooo.. Tik laiko ir modelio su noru pozuoti reiktų, tiek "virš galvos" galiu prieškoti.. biggrin.gif
Atsakyti