Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Ka @ 2013 01 19, 20:30)
Na, aš jau kartelę užsikėlusi, tad norisi su mintimi padaryti kadrą. Žemyn palypėti skaudu kažkaip būna.  ax.gif

o kodėl negalima geram fotografui pakvailioti. Jei ką nepiktu tonu rašau, tiesiog noriu padiskutuoti.
Tarkim mano foto, na ji niekinė. Nei aš jos kur panaudosiu, nei ji vertę turi kokią, prisiminimų jokių nesukels.... Tiesiog tai yra užduoties išpildymas.
Ir aš tikrai nebijau vat taip pakvailioti. Jei pasiekei kažkokį lygį, nereiškia, kad negali sau leisti mažiau. Iš vienos pusės tai yra gerai, kad nori ir sieki gerų rezultatų. Iš kitos pusės, kartais sveika atsipalaiduoti ir sh... nufotografuoti smile.gif
Na bet čia tik mano nuomonė. Kai mane pradeda spausti įsipareigojimai, užkeltos kartelės, nesugebėjimas dėl to atsipalaiduoti.... dingsta fotografavimo malonumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 19 sausio 2013 - 19:42
Virš mano galvos - pavasario laukimas.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 19 sausio 2013 - 20:05
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 19, 20:46)
Virš mano galvos - pavasario laukimas.

duokš nuorodą į foto. parodysiu kaip patvarkyti ir įkelsi pataisytą variantą
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 19, 20:06)
nuotrauka kairėje žiauriai sunki, o toji dešinėje lengvutė. Nerandu ryšio tarp dviejų foto, bet turiu pripažinti, nesugalvočiau kaip pratęsti gavus tiek vieną ar kitą foto...

na, gavus pirmąją foto man irgi tokia mintis kilo. Bet kadangi moteris toje pirmojoje tarsi flirtuoja, sumąsčiau, kad reiktų istorijos - viliokė, gavo rožę, bet jos atsisakė. Nžn, aš išpildymas geras.
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2013 01 19, 20:47)
duokš nuorodą į foto. parodysiu kaip patvarkyti ir įkelsi pataisytą variantą

My Webpage
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 19, 20:20)

skaičiau vieno pono esė apie rusų poetus, pasaka, kiek minčių, kokia kalba, kokios įžvalgos. net fotkint užsimaniau smile.gif

gal neto platybėse? Būt įdomu paskaityt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 19, 17:16)

Fainiai saulutė plaukuose bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(voveraite1302 @ 2013 01 19, 18:16)

originalu biggrin.gif patinka smile.gif malonu susipažinti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rittule @ 2013 01 19, 18:35)

Įdomiai smile.gif nukirpčiau apačios.
Atsakyti
R.I.R pasižiūrėk flickr, pabandyk pakeisti ir vėl įkelk smile.gif

Sausio mėn. (kiek čia jo liko) užduotis juostininkams
Vasario 1d. įkeliam bent vieną (galima ir daugiau) juostinę foto, darytą sausio mėn.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 19 sausio 2013 - 20:01
QUOTE(Yvette @ 2013 01 19, 20:58)
R.I.R pasižiūrėk flickr, pabandyk pakeisti ir vėl įkelk  smile.gif
Vasario 1d. įkeliam bent vieną (galima ir daugiau) juostinę foto, darytą sausio mėn.

Ačiū, padariau ax.gif tikrai geriau, nebeblaško taip, nuteikia svajingai smile.gif pačiai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 19, 19:39)
Na bet čia tik mano nuomonė. Kai mane pradeda spausti įsipareigojimai, užkeltos kartelės, nesugebėjimas dėl to atsipalaiduoti.... dingsta fotografavimo malonumas.

Aš neskaitau piktu tonu. biggrin.gif
Be abejo galima pakvailioti. smile.gif Ir reikia. Tiesą sakai, kad dėl per rimto požiūrio galima visai prarasti fotografavimo malonumą. Bet kiekvienas savaip ir kvailiojam, darom nerimtas nuotraukas apie viską ir nieką. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 19, 18:50)
Rittule idomiai- kas cia?

paveikslas smile.gif

Yvette, Edeva, Ka, RiR, patiko jūsiškės 'virš galvos' 4u.gif
Suprem, linijos fainos 4u.gif

QUOTE(Alabama @ 2013 01 19, 18:53)

dėkui, ypač fainų kadrų su karpiniais nužiūrėjau, norėsiu išbandyti

QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 19, 19:59)
Koliažų žaidimui

man visai patiko wink.gif pačiai būtų sunku pratęsti pirmąją foto..
Atsakyti
Yvette dėkui už pastabas, man dažnai būna kad kai iškart idedu foto koki lepsusa palieku smile.gif)), patvarkysiu. Dėl rankovių gal ir gera mintis, turiu jas, bet fotografavau vertikalia ir apkerpant jau nebesutalpinau jų, bet dėkui už mintį reiks dar pasižvalgyti

Alabama, Rittule

QUOTE(Yvette @ 2013 01 19, 17:49)
Štai manoji foto šeštadieninei temai

faina, kad padarei foto

Sea Girl dėkui, jei dar trūksta užskaitymu užskaitau

Suprem šaunuolė kad tiek suradai nuotrauku linijos

Ka dėkui, nors ne virš galvos bet pati nuotrauka įtraukia

R.i.Rdėkui,
sunki nuotrauka atiteko, nežinau ka sugalvočiau pati, bet dabar man jos tarpusavy nelabai rišasi

QUOTE(sayonara @ 2013 01 19, 19:20)
skaičiau vieno pono esė apie rusų poetus, pasaka, kiek minčių, kokia kalba, kokios įžvalgos. net fotkint užsimaniau smile.gif

fotkink fotkink ir rodykis

QUOTE(Yvette @ 2013 01 19, 19:58)
R.I.R pasižiūrėk flickr, pabandyk pakeisti ir vėl įkelk  smile.gif

o gal ir man reikia juostinuka išsitraukt smile.gif

Aš foto virš galvos neturėsiu
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 01 18, 15:37)
imetu keleta gruodzio juostiniu kadru

Mano mėgstamiausia - mėlynakiai. Patiko ir toji su tutu sijonu smile.gif Gal kiek kadravimas man kliūna, nes mergaitė beveik centre. 4u.gif

QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 19, 07:05)
Parodziau as jums keleta savo senienu biggrin.gif , keliu sviezia portreta...

Kokios akys bigsmile.gif, ND - taip.

QUOTE(Alabama @ 2013 01 19, 14:09)
"Ką matau virš galvos-naują pasaulį"
Manę nervina tas margumas.

Kiek daug knygų ir visos taip gražiai sudėliotos ax.gif, mano pirmoji mintis pamačius nuotrauką - ojej mažoji mano kai prasisuktų, tai....
Patinka, gražią vietą nuo mūsų slėpei. Manau reikėtų paderinti aprangą berniuko, kad jis labiau išryškėtų. Galbūt šviesesni rūbeliai padėtų? g.gif

QUOTE(mamagute @ 2013 01 19, 15:53)
"virš mano galvos- lubos, kampai ir šešėliai..."

xixi ir aš panašią padariau. Šaunuolė 4u.gif - jei kadravimas kitoks būtų, visai kitaip nuotrauka žiūrėtųsi. Bet vis tiek pliusas tau.

QUOTE(vienintelė @ 2013 01 19, 16:16)
atnešu  paskutine iš žiemines fs, iškart žinau ne visų skoniui ji bet man labai  norėjosi tokios ale

Man patinka toks apdirbimas - puiki nuotrauka. Mačiau Yvette jau pakomentavo dėl plaukų sruogos.

QUOTE(voveraite1302 @ 2013 01 19, 17:16)
Tai ta proga tik autoportretėlį:

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Šaunuolė tu, vis ką naujo sugalvoji.

QUOTE(Ka @ 2013 01 19, 18:49)
Virš mano galvos.. Virš Tavo galvos.. beribis dangus...

WOW! smile.gif Mano stiliaus ir šiandieninės nuotaikos foto. Tik dėl horizonto linijos esu neapsisprendusi, nežinau ar maišo man ji ar ne. Norėtųsi šiek tiek žemiau, kad per galvą neitų. g.gif

Na, o aš ir bandžiau virš galvos žiūrėt. Nelabai ką gero radau, tikėjausi daugiau... Tikriausiai blogą vietą pasirinkau, na bet gal kada dar pakartosim... lotuliukas.gif
user posted image
nosys...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilnis: 19 sausio 2013 - 20:53