Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika (abdominoplastika)

QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 23, 17:51)
O gal galima nuoroda i koki nors potvarki ar pan, kuo remiantis ji privalo tai daryti. Operacija tai nekompensuojama, grozio, vadinamoji, tai ir tyrimai kazin ar priklauso g.gif

Šito tai nezinau g.gif bet kai apgamus salino irgi ne poliklinikoj ir nekartą, tai nieko net neklausė.
Atsakyti
Katrix, tai tavo pacios lygiai toks pat randas biggrin.gif Bet jau buvo,8 fotke, tai dar tiesesnis nei Agnes smile.gif Ai, matyt, as nieko nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2013 01 23, 17:48)
Leila,  nu reik siurbt zandus, leskas ir nugara. Jau po to nebus kur augt bigsmile.gif lotuliukas.gif

biggrin.gif Katrix, bijau kad augtų ant ausų, pėdų ir pirštų biggrin.gif Vaizdelis geras būtų thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 23, 17:57)
Katrix, tai tavo pacios lygiai toks pat randas biggrin.gif Bet jau buvo,8 fotke, tai dar tiesesnis nei Agnes smile.gif Ai, matyt, as nieko nesuprantu.

drinks_cheers.gif Bet ar matai kaip jis žemai? Jo nebuvo įmanoma net išlenkt. Va čia ir yra esmė, kad randas pas Agne per aukštai.
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 23, 17:57)

Agne skundziasi, kad jos randas nepasislepia po kelnaitem. Mano neislenda nei is vienu, visada yra rezervas. Ar nematai esminio skirtumo? Tada jau nezinau kaip aiskinti biggrin.gif
Leila lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katrix: 23 sausio 2013 - 17:04
QUOTE(**Leila** @ 2013 01 23, 18:02)
biggrin.gif Katrix, bijau kad augtų ant ausų, pėdų ir pirštų biggrin.gif Vaizdelis geras būtų thumbup.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif Bet ar matai kaip jis žemai? Jo nebuvo įmanoma net išlenkt. Va čia ir yra esmė, kad randas pas Agne per aukštai.

Cia dar klausimas, kurios zemiau. Reiketu atstumo nuo bambos iki rando gal palyginimui g.gif
Papildyta:
QUOTE(Katrix @ 2013 01 23, 18:02)
Agne skundziasi, kad jos randas nepasislepia po kelnaitem. Mano neislenda nei is vienu, visada yra rezervas. Ar nematai esminio skirtumo? Tada jau nezinau kaip aiskinti biggrin.gif
Leila lotuliukas.gif

Siap jau mes ir kalbejom apie tai, kuri kokias kelnaites nesioja, ponia miela smile.gif Gal tamsta mociutes trauzus nesioji ir dziaugiesi, o Agne, matosi, megeja zemu kelnaiciu. Tai va ir klausiam, kokias kelnaites nesiojat cm. Ar aisku?
Atsakyti
ale ziuriu i ,,drake" kiek chebros prisirinko smile.gif
Atsakyti
Extraa, tona pakeisk ir atvesk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katrix: 23 sausio 2013 - 17:21
QUOTE(Katrix @ 2013 01 23, 18:20)

Gerai, tik varau kaitintis, salta ir taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2013 01 23, 18:20)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
drakes gal nereikia, bet kam gincytis, kolkas man atrodo mes tik su Elvita issimatavom. Siulau maziau gincytis o ISSIMATUOTI thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2013 01 23, 17:37)
Dar Deja vu, irgi TAIP.

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dynute @ 2013 01 23, 19:45)
drakes gal nereikia, bet kam gincytis, kolkas man atrodo mes tik su Elvita issimatavom. Siulau maziau gincytis o ISSIMATUOTI  thumbup.gif

14cm 4u.gif As esu pirkusi daug komplektu po op, juk pasikeite dydziai kardinaliai. Visokiausiu gamintoju. Ir niekad neturejau problemu del rando. Todel man pikta, kai bando itikinti, kad aukstas randas yra norma 4u.gif

QUOTE(Deja Vu @ 2013 01 23, 19:51)

Prasau 4u.gif
Linkiu teisingai apsisprest 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katrix: 23 sausio 2013 - 19:19