Prisiminimai vyro reakcija po op, jau gal pusantros savaites buvo praėję, atsiguliau, sakau jau gali pažiūrėti kaip mano pilvelis atrodo be pleistru, jis žiuri žiuri, sako o kur bamba, galvojau numirusių iš juoko.

QUOTE(Katrix @ 2013 01 23, 20:31)

Papildyta:
QUOTE(Katrix @ 2013 01 23, 20:14)
Elvita, tos kelnaites labai pazemintos, as nelabai tokias megstu. Maudymkes tokios niekad nepirkciau, nes jauciuosi nuoga. Nemegstu taip, lyg lakstai plika rura
Ziauriai idomu pamatyti, kaip atrodysi po korekcijos. Sveik grieciau

Ziauriai idomu pamatyti, kaip atrodysi po korekcijos. Sveik grieciau

Turiu maudymke, pasimatavau 14cm, tai jei sleptusi randas po ja, butu faina. Jauciu vesiuos ja i op, tegu pagal ja daro

QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 23, 13:52)
Nu del rando, Leila, jau V raides, kaip tau pradzioj padare, tikrai nenoreciau, man geriau jau nuosaikesni islenkimai 
Papildyta:
Ir nepasakokit, kad ne i miskeli reikia ziuret, nu dar nei vienos nemaciau, kur randas eitu per skeltuka
Man ir konsultacijoje rode, kur randas eis, tai siek tiek auksciau cezario, o jei pasiseks, tai kur cezario. Kitaip ir negali buti, man cz dare draugo mama, jau zemiau pjauti nebeina, sake, ir as ja tikiu.

Papildyta:
Ir nepasakokit, kad ne i miskeli reikia ziuret, nu dar nei vienos nemaciau, kur randas eitu per skeltuka

O kokiu atveju nepjauna per cezario randa? Manasis tai labai zemai, galima sakyti pamiskeje, butu idealu jei per ji darytu
Jolxx, ex Tesle, aureja9, Deja vu jums duodu Taip
žinau kaip sunku spręsti apie ką kalba eina kai nematai nuotraukų

žinau kaip sunku spręsti apie ką kalba eina kai nematai nuotraukų

QUOTE(Katrix @ 2013 01 23, 12:19)
O randas tik dabar pakilo? Ne per daug nori, neturi matytis tikrai. Man su pazemintu liemeniu dar lieka rezervas, todel nebaisu. Tures K tau sutvarkyt 

Randas nepakilo , tik vienoje vienoje issikreivazavo. ty toje vietoje pakilo.pas mane zemiau rando nebegalejo padaryti, as pati ne durna, suvokiu sita, nes odos tikrai nebuvo daug laisvos, o ir faktas , kad ji laaabai neelastinga, K iskart po op sake, kad man bus sunkiau atsitiesti, n es tempe labai smarkiai, ir pjove zemiausiai kiek galejo.
QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 23, 13:38)
Agne, imesk tada visai sviezia nuotrauka, negi taip per keleta dienu iskilo randas aukstai? Paskutinej tavo fotkej ziuriu, nei velnio neaukstai randas, gi pagal pat miskelio linija eina, tai kur jis, tavo manymu, galetu eiti zemiau
Paprasciausiai gyja randas, juk zinai, kad keisis jis dar.
Jeigu tu nori uzsimauti virvele ten vietoj triusonu, tai tada gal keli nerealius reikalavimus. Tu pasiziurek i pilva pries op, negi keistumeis atgal?
Pamatysi, kas darysis po 6 men ir spresi, reikia ka keisti, ar ne. O del rando aukstumo tai as nepritariu

Jeigu tu nori uzsimauti virvele ten vietoj triusonu, tai tada gal keli nerealius reikalavimus. Tu pasiziurek i pilva pries op, negi keistumeis atgal?
Pamatysi, kas darysis po 6 men ir spresi, reikia ka keisti, ar ne. O del rando aukstumo tai as nepritariu

man tas pasikreivazojimas tikrai per savaite islindo, bet cia tikrai nekaltas K, niekas nezino ir negali zinoti, kaip kunas susidelios viska, as jokiais budais jo nekaltinu. Tikrai neiciau pas kita gydytoja, ir tikrai daryciausi dar karta

oi cia uzvire :DDD Keliauju matuoti triusikelius ir bambas

ir fotosesija darytis

QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 23, 14:17)
Nu palaukit, mielosios, ka reikia "Agnestar dabar islenda randas"? Taigi kaip organizmas gydys randus, kurioj vietoj bus didesnis tempimas, kaip issikreivalios randas -cia juk ne gydytojo kalte. Paziurekit po op, kaip atrode randas-lygutelis grazutelis. O kai kuriu gydytoju is karto po op baisus randai, nelygus ir kreivalioti. Tai as cia ir matau skirtuma-koks vaizdelis rando is karto po op. O kaip sugis ir kokia kardiograma gausis ar ne, cia nuo musu organizmo prklauso. Jei labai issikreivalioja, tada yra tam korekcija.

QUOTE(Elvita @ 2013 01 23, 21:04)
Katrix, nu viskas, vadinasi zeminsiu ir as randa. Iki 14cm gal nesigaus, tegu bus nors 15cm.
VO IR AS TAIP DARysiu

merginos,kokius Jus naudojate nuskausminamuosius po operacijos,ar negi apseinate be vaistu,negi neskauda...
QUOTE(ex Tešlė @ 2013 01 23, 22:40)
merginos,kokius Jus naudojate nuskausminamuosius po operacijos,ar negi apseinate be vaistu,negi neskauda...
man ketanova israse, bet negeriau. kazkaip nereikejo man.
Tikrai neskauda, tiesiog tempimo jausmas. Skauda nugarą

Dabar kai pagalvoju ir istikruju neskauda visiskai, skauda tik nugara, net keista 
Papildyta:
Kas imetes savo foto ir truksta duodu TAIP

Papildyta:
Kas imetes savo foto ir truksta duodu TAIP
as geriau ketanova ir nimesili, bet ketanova todel. kad man skaudejo nugara o ne pilva

ismatavua visas kelnaites

imetu foto kaip atrodo. beje su sitom kelnaitem fotografavausi pries op, ir man K is karto pasake, kad nedengs jos pjuvio, nes tai tiesiog neimanoma su mano situacija, bet po op pacios matot kokie vaizdai, tad jis tikrai padare maximuma . kita foto su 15cm.