Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika (abdominoplastika)

QUOTE(Elvita @ 2013 01 27, 23:04)
Svarbiausia, kad gerai tau  mirksiukas.gif As tik issakiau savo nuomone  smile.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif , nors Katrix silikoniniai naturaliau atrodo  4u.gif

o kur tu matei jos papulius be liemenuko? fotki nėra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolantukas Z @ 2013 01 27, 23:05)
Jie man dar patinę  biggrin.gif  atrodys daug naturaliau po keleto mėn  mirksiukas.gif  K mane net perspėjo dėl to, sakė kai kurios po to kai naturalus vaizdas pasidaro, užsimano implantų  tongue.gif

vat man irgi atrodo, kad po kazkiek laiko jie daug geriau atrodys smile.gif na merginos tiesa sako, akd kaip netikri :0 bet cia naturalu kolkas, manau smile.gif grozekis savim wink.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 01 27, 23:07)
tada liux labai. vat noreciau pamatyti po poros men smile.gif kadangi galvoje kirba mintis, tai idomu bus kaip gyja tavo papuliai, kaip randukas... smile.gif

kaip bebūtų tikras vaizdas bet kurios op matosi tik po metų smile.gif Aš pasistengsiu būtinai įmest tada fotkes drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolantukas Z @ 2013 01 27, 22:07)
o kur tu matei jos papulius be liemenuko? fotki nėra  schmoll.gif

Nemaciau be liemeneles, o su liemenele man labai grazus jos papuliai. Gal ir tavo bus grazus, bet kol kas man nepatinka. Svarbiausia patinka tau smile.gif
Atsakyti
nu dzin tie papai, cia ne papu tema, bet pilvukas tai grazus smile.gif o odele kaip kudikelio lygi smile.gif
Atsakyti
Jolantukai, bet kokiu atveju tavo papuliai turi pranasuma pries silikoninius, jie bus minkstesni uz silikoninius ir tikri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 01 27, 22:13)
nu dzin tie papai, cia ne papu tema, bet pilvukas tai grazus smile.gif o odele kaip kudikelio lygi smile.gif

Nu rimtai, uzsivedem cia apie papus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 27, 22:13)
Jolantukai, bet kokiu atveju tavo papuliai turi pranasuma pries silikoninius, jie bus minkstesni uz silikoninius ir tikri biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 01 27, 23:13)

Labai labai pilvukas. Tik laikyt kumscius ar spygas belieka, kad graziai viskas taip ir gytu.
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2013 01 27, 22:42)
Jolankuk, labai graziai atrodo, ypač krūtinės nerealus pasikeitimas, net nėr ko lygint su buvusiu vaizdu. Tik vat aš niekaip nesuprantu kaip kažkuri minėjo, nepamenu tik tiksliai kas, kad galima pakėlimą daryt tik per spenelį, nepjaunat apačioj, nu tai man mistika kaip ji tuomet pasikelia, nes gi ten irgi dalį odos reik išpjaut, kad pasikeltų g.gif

Man dare, tai nera tikrasis pakelimas. As jau minejau, kad del randu man jis nepriimtinas blush2.gif

Jolantukas, thumbup.gif atrodai. Pilvo oda kokia grazi, laibas liemuo. Super thumbup.gif
Papukai aisku ziauriai patine, juk sviezia dar. Po poros menesiu bus geriau 4u.gif
Atsakyti
Ačiū merginos, labai tikiuosi, kad viskas gerai bus, ypač prisiminus kiek man tai kainavo sveikatos... drinks_cheers.gif Aš tikrai džiaugiuosi ir lakiu kada nukris visi tinimai, taip jau noriu naujų liemenėlių ir maudimukų bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Katrix @ 2013 01 27, 23:24)
Man dare, tai nera tikrasis pakelimas. As jau minejau, kad del randu man jis nepriimtinas blush2.gif

Jolantukas,  thumbup.gif atrodai. Pilvo oda kokia grazi, laibas liemuo. Super thumbup.gif
Papukai aisku ziauriai patine, juk sviezia dar. Po poros menesiu bus geriau 4u.gif

Ačiū 4u.gif
bet man jau geriau randai kurių po apatiniais nesimato, nei spanielio ausys su kuriomis per dešimt parduotuvių reikėdavo praeit, kad išsirinkt tinkantį liemenuką lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolantukas Z: 27 sausio 2013 - 22:30
Jolantuk, pamirsau paklaust, ar matai apciuopiama rezultata po koju siurbimo? Gal matavaisi pries ir po?
Cia ir kitoms, kas daresi butu panasus klausimas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolantukas Z @ 2013 01 27, 23:29)

Ačiū  4u.gif
bet man jau geriau randai kurių po apatiniais nesimato, nei spanielio ausys su kuriomis per dešimt parduotuvių reikėdavo praeit, kad išsirinkt tinkantį liemenuką  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Tavo atveju be kalbu 4u.gif
Atrodai kaip niolikine thumbup.gif
Dabar tik pilnai atsigauti ir megautis 4u.gif
Jau gal dirbi, ne per sunku?
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2013 01 27, 23:30)
Jolantuk, pamirsau paklaust, ar matai apciuopiama rezultata po koju siurbimo? Gal matavaisi pries ir po?
Cia ir kitoms, kas daresi butu panasus klausimas 4u.gif

šiaip kažkiek matau, bet man dar viskas patino kai pradėjau dirbt, tai kol nepraeis tinimai nieko tiksliai negaliu garantuot. Man atrodo, kad nukrito g.gif
Papildyta:
QUOTE(Katrix @ 2013 01 27, 23:32)

drinks_cheers.gif Tavo atveju be kalbu 4u.gif
Atrodai kaip niolikine thumbup.gif
Dabar tik pilnai atsigauti ir megautis 4u.gif
Jau gal dirbi, ne per sunku?

Aha ir vyras sakė, kad jam dabar keistai atrodau- kaip paauglė lotuliukas.gif
jau dirbu verysad.gif , sunku, stengiuosi kas antrą dieną daryt masažą, kad palengvėtų, bet dėl darbo ir patinau truputuką 4u.gif
Atsakyti