Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika (abdominoplastika)

labai graziai pilvo oda nusipjove, turbut ne vienos strijeles nebeliko smile.gif o tai kokio cia dydzio krutine skaitysis? ar man cia tik taip atrodo, kad nemaza tokia smile.gif kazkaip nefiksavai ka tu ten su krutine darei. pakelima ir implantus dejai?
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 27, 22:48)
Jolantukai, man viskas grazu  thumbup.gif Spartaus gijimo 4u.gif

Leilai pjuvis turbut nepatiks, mazai lenktas.

Bet idomu, nuo ko priklauso, nes ir K. vienoms daugiau islenkia, kitoms maziau. Nuo odos tempimosi gal? Nors jis ir pats gal atsiklausia. Man kai papiese preliminariai, tai krastukai buvo labiau uzaukstinti, as sakiau, o zemiau negalima, tai sake, be problemu, nori zemiau, bus zemiau. Kazin, kaip geriau? As cia apie krastukus pacius.

Ačiū 4u.gif
K manęs klausė kaip aš nešioju kelnaites, tai manau jis daugmaž ir į tai atsižvelgia, manau nelabai gražu kai iš apačios kelnaičių lenda randas. ax.gif
šiaip aš domėjausi dėl lazeriu, sako tikrai padeda sumažinti randus, kad pigiau būtų galima juos apdirbti tik ten kur išlenda ( aš taip ir darysiu ) 4u.gif
Atsakyti
Jolantuk, pilvukas grazus, papuliai man nea schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 01 27, 22:49)
as issiziojaaaaaaaaaaaau  4u.gif  4u.gif  4u.gif  vau....eik tu sau kaip nerealiai  wub.gif vajazau, as isivaizduoju kokia tu laimnga, nes man ziurint sypsena iki ausu, suuuper smile.gif

aš tikrai labai laiminga bigsmile.gif
QUOTE(ex Tešlė @ 2013 01 27, 22:51)
WOW WOW WOW  bigsmile.gif  4u.gif  super atrodot !!! Tikrai geras rezultatas !!!

Ačiū 4u.gif
QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 27, 22:52)
Jolantukai, dar bamba tavo labai graziai atrodo thumbup.gif

Ačiū 4u.gif
QUOTE(dija @ 2013 01 27, 22:52)
labai graziai pilvo oda nusipjove, turbut ne vienos strijeles nebeliko smile.gif o tai kokio cia dydzio krutine skaitysis? ar man cia tik taip atrodo, kad nemaza tokia smile.gif kazkaip nefiksavai ka tu ten su krutine darei. pakelima ir implantus dejai?

tik pakelimą, nešiojau 70c-75b, bet panašiai ir liko, gal truputį sumažėjo, bet dar nežinau kiek, nupjovė nuo vienos 44g, o nuo kitos 70g odos
Atsakyti
as tai net neziurejau patinka nepatinka, bet bendras vaizdas kas buvo pries ir kas yra dabar, tai vau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 01 27, 22:56)
Jolantuk, pilvukas grazus, papuliai man nea  schmoll.gif  blush2.gif

o man gerai, jis juos darė pagal mano naturalia fiziologiją plius dar truputuką patinę jie smile.gif ir nereiks susilankstyti jų kaip anksčiau tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolantukas Z: 27 sausio 2013 - 22:02
QUOTE(Agnestar @ 2013 01 27, 21:59)
as tai net neziurejau patinka nepatinka, bet bendras vaizdas kas buvo pries ir kas yra dabar, tai vau smile.gif

As niekada neziuriu ir nelyginu kas buvo pries, mane domina dabartinis vaizdas smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 01 27, 22:59)

drinks_cheers.gif As irgi lyginu pries ir po, tai kaip bevartysi, po tikrai daaaaaaaaaaug graziau. Va tik nesu maciusi randuko per pati papuli, bet jei taip daro, tai isbluks, ane?
Atsakyti
QUOTE(Jolantukas Z @ 2013 01 27, 22:58)
tik pakelimą, nešiojau 70c-75b, bet panašiai ir liko, gal truputį sumažėjo, bet dar nežinau kiek, nupjovė nuo vienos 44g, o nuo kitos 70g odos

nu sakes, mes su m kai kalbejome apie pakelima, jis man daug fotkiu rode, tai visai kita forma. tokia naturalesne. kazkoki matyt kita tipaza as buvau pasirinkusi, kur apacia putlesne, o virsus pabliuskes biski. tu tik nepyk, bet cia grynai kaip ,,silikoniniai papai" gavosi. kazkaip man truksta naturalumo. ale cia grynai skonio reikalas smile.gif ne darbas kad negerai padarytas, tik vat man kitokie papuliai patinka smile.gif siaip sveikinu labai labai su rezultatu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dija: 27 sausio 2013 - 22:04
QUOTE(Jolantukas Z @ 2013 01 27, 22:00)
o man gerai, jis juos darė pagal mano naturalia fiziologiją plius dar truputuką patinę jie  smile.gif ir nereiks susilankstyti jų kaip anksčiau  tongue.gif  biggrin.gif

Svarbiausia, kad gerai tau mirksiukas.gif As tik issakiau savo nuomone smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dija @ 2013 01 27, 22:02)
tu tik nepyk, bet cia grynai kaip ,,silikoniniai papai" gavosi. kazkaip man truksta naturalumo.

drinks_cheers.gif , nors Katrix silikoniniai naturaliau atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 01 27, 23:02)
nu sakes, mes su m kai kalbejome apie pakelima, jis man daug fotkiu rode, tai visai kita forma. tokia naturalesne. kazkoki matyt kita tipaza as buvau pasirinkusi, kus apacia putlesne, o virsus pabliuskes biski. tu tik nepyk, bet cia grynai kaip ,,silikoniniai papai" gavosi. kazkaip man truksta naturalumo. ale cia grynai skonio reikalas smile.gif ne darbas kad negerai padarytas, tik vat man kitokie papuliai patinka smile.gif siaip sveikinu labai labai su rezultatu smile.gif

Jie man dar patinę biggrin.gif atrodys daug naturaliau po keleto mėn mirksiukas.gif K mane net perspėjo dėl to, sakė kai kurios po to kai naturalus vaizdas pasidaro, užsimano implantų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolantukas Z @ 2013 01 27, 23:05)
Jie man dar patinę  biggrin.gif  atrodys daug naturaliau po keleto mėn  mirksiukas.gif  K mane net perspėjo dėl to, sakė kai kurios po to kai naturalus vaizdas pasidaro, užsimano implantų  tongue.gif

tada liux labai. vat noreciau pamatyti po poros men smile.gif kadangi galvoje kirba mintis, tai idomu bus kaip gyja tavo papuliai, kaip randukas... smile.gif
Atsakyti