Man dar klausimelis iskilo (nepykit, jei jau isdiskutuota simta kartu apie tai, neturiu galimybes visu temu perskaityti), ar negali siuti su tirpstanciais siulais, nes man toooks baisus reikalas atrodo tas siulu traukimas

QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 17, 21:45)
Pritariu del mafifos reklamos. Nu jei jau reklamuoti, tai irgi reikia moketi, neskaniai kazkaip gavosi visai...
Dynute, ar skaudejo siulus traukiant? Tai ne sistema deda, o pavienis traukimas, ane, jei vienoj vietoj dar paliko
Dija, patikek, mane kai "atvers", tai jis ir kameros, ne tik fotiko griebsis, nes apie tinkleli jau kaip ir nuteikinejo, stebuklas, jei jo nereikes man...
Dynute, ar skaudejo siulus traukiant? Tai ne sistema deda, o pavienis traukimas, ane, jei vienoj vietoj dar paliko

Dija, patikek, mane kai "atvers", tai jis ir kameros, ne tik fotiko griebsis, nes apie tinkleli jau kaip ir nuteikinejo, stebuklas, jei jo nereikes man...
Visiskai neskaudejo, juokemes su k, kad laukiau skausmo, kaip drenu traukimo

Oi mergaites... puse dienos nagrinejau albumeli...
Vaizdeliu prisiziurejau, pasidare silpna, bloga, galva skaudejo... Atrodo tik dabar supratau, kas manes is tikruju laukia
Issigandau
... Gal rando bijau, gal pacios operacijos, kad mane pjaustys... Ir is vis man atrodo, kad albume as pati baisiausia

Vaizdeliu prisiziurejau, pasidare silpna, bloga, galva skaudejo... Atrodo tik dabar supratau, kas manes is tikruju laukia

QUOTE(liomi @ 2013 01 17, 21:49)
komplimentai Katrix ir Neri29 - fantastiski kunai !
ir Dynute (jei gerai parasiau) grazu
randas labai zemai 

Aciu, siandien jau ir as pastebejau, kad randas tikrai zemai, bet del smalsumo uzklausiau K ar galejo buti dar zemiau, tai jis is manes juokesi, sako kad jau neber kur

Papildyta:
QUOTE(Bajoraite @ 2013 01 17, 21:57)
Oi mergaites... puse dienos nagrinejau albumeli...
Issigandau
... Gal rando bijau, gal pacios operacijos, kad mane pjaustys... Ir is vis man atrodo, kad albume as pati baisiausia 

Patikek, as pries gera menesi pasiprasiau i albuma, tai gavau soka, man randas atrode baisiau nei mano pilvas, bet kuo dazniau albuma ziurejau, tuo labiau norejau op, o dabar drasiai galiu pasakyti, kad geriau randas nei pilvas, visiskai nesigailiu, ir dabar kai ziuriu albuma man tie randeliai tokie grazus

QUOTE(Katrix @ 2013 01 17, 20:45)
Is pradziu buvo vienas dievas- B, po to visi tabunu vare pas M
O dabar svente atejo ir i K kiema
Is tiesu, truputi juokinga, atrodo yra chirurgu mados 

Papildyta:
QUOTE(mafifa @ 2013 01 17, 19:52)
siai dienai ir joms pavydas bamba grauzia,nes mano randas siauriausias ir graziausias...
Atsiuskite foto, labai idomu pamatyti

QUOTE(Deja Vu @ 2013 01 17, 21:27)
Reklama ir dalinimasis savo patirtimi yra skirtingi dalykai. Mafifa pasisakymai man labiau i reklama panasus, nei asmenine patirti
Bet cia tik mano nuomone

O tai tame poste mergina ne savo patirtim pasidalino?

QUOTE(liomi @ 2013 01 17, 21:49)
komplimentai Katrix ir Neri29 - fantastiski kunai !
randas labai zemai 

Pastebėjai, kad Neri29 B operavo?

QUOTE(Deja Vu @ 2013 01 17, 21:50)
Man dar klausimelis iskilo (nepykit, jei jau isdiskutuota simta kartu apie tai, neturiu galimybes visu temu perskaityti), ar negali siuti su tirpstanciais siulais, nes man toooks baisus reikalas atrodo tas siulu traukimas 

B siuva tik su tirpstančiais

QUOTE(**Leila** @ 2013 01 17, 21:16)
Pastebėjai, kad Neri29 B operavo?

As tai pastebejau, vienetinis atvejis musu albume

Papildyta:
QUOTE(**Leila** @ 2013 01 17, 21:16)
O tai tame poste mergina ne savo patirtim pasidalino?

Labai abejoju

QUOTE(Elvita @ 2013 01 17, 22:19)
As tai pastebejau, vienetinis atvejis musu albume
B galetu kaip reklamini pilva per konsultacijas rodyti.
Papildyta:
Labai abejoju

Papildyta:
Labai abejoju

O mano kuo blogas po korekcijos? Kad randas vos vos vienoje pusėje pakilęs? Tai kiek supratau čia ir K klientei pakiles truputi. Ir dar...Neri29 op darė be viršsvorio arba jis buvo minimalus, pas mane buvo +10 kg. Bet randas žemai, bamba graži, nesuprantu, ko jums neįtinka

QUOTE(**Leila** @ 2013 01 17, 21:24)
O mano kuo blogas po korekcijos? Kad randas vos vos vienoje pusėje pakilęs? Tai kiek supratau čia ir K klientei pakiles truputi. Ir dar...Neri29 op darė be viršsvorio arba jis buvo minimalus, pas mane buvo +10 kg. Bet randas žemai, bamba graži, nesuprantu, ko jums neįtinka 

Leila, viskas gerai

Aga, jau tikrai atsibodo tas pats per tą patį
Neišsemiami aiškinimaisi ir kas svarbiausia nieko naujo per juos nepaaiškėja

QUOTE(dynute @ 2013 01 17, 21:06)
Aciu, siandien jau ir as pastebejau, kad randas tikrai zemai, bet del smalsumo uzklausiau K ar galejo buti dar zemiau, tai jis is manes juokesi, sako kad jau neber kur 
Papildyta:
Patikek, as pries gera menesi pasiprasiau i albuma, tai gavau soka, man randas atrode baisiau nei mano pilvas, bet kuo dazniau albuma ziurejau, tuo labiau norejau op, o dabar drasiai galiu pasakyti, kad geriau randas nei pilvas, visiskai nesigailiu, ir dabar kai ziuriu albuma man tie randeliai tokie grazus

Papildyta:

jusu albumelio galimybes neturiu pamatyti, bet kai pasiziuriu seip internete foto ir man tas randas atrodo labai jau didelis ir baisus