Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika (abdominoplastika)

Man dar klausimelis iskilo (nepykit, jei jau isdiskutuota simta kartu apie tai, neturiu galimybes visu temu perskaityti), ar negali siuti su tirpstanciais siulais, nes man toooks baisus reikalas atrodo tas siulu traukimas fear.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 17, 21:45)
Pritariu del mafifos reklamos. Nu jei jau reklamuoti, tai irgi reikia moketi, neskaniai kazkaip gavosi visai...

Dynute, ar skaudejo siulus traukiant? Tai ne sistema deda, o pavienis traukimas, ane, jei vienoj vietoj dar paliko g.gif

Dija, patikek, mane kai "atvers", tai jis ir kameros, ne tik fotiko griebsis, nes apie tinkleli jau kaip ir nuteikinejo, stebuklas, jei jo nereikes man...

Visiskai neskaudejo, juokemes su k, kad laukiau skausmo, kaip drenu traukimo lotuliukas.gif bet kaip juos ten trauke tai neziurejau, stebejau lubas doh.gif seip labai greitai penkios minutes ir baigta. thumbup.gif
Atsakyti
Oi mergaites... puse dienos nagrinejau albumeli... doh.gif
Vaizdeliu prisiziurejau, pasidare silpna, bloga, galva skaudejo... Atrodo tik dabar supratau, kas manes is tikruju laukia doh.gif Issigandau unsure.gif ... Gal rando bijau, gal pacios operacijos, kad mane pjaustys... Ir is vis man atrodo, kad albume as pati baisiausia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2013 01 17, 21:49)
komplimentai Katrix ir Neri29 - fantastiski kunai !

ir Dynute (jei gerai parasiau) grazu  wub.gif  randas labai zemai  wub.gif

Aciu, siandien jau ir as pastebejau, kad randas tikrai zemai, bet del smalsumo uzklausiau K ar galejo buti dar zemiau, tai jis is manes juokesi, sako kad jau neber kur g.gif
Papildyta:
QUOTE(Bajoraite @ 2013 01 17, 21:57)
Oi mergaites... puse dienos nagrinejau albumeli...  doh.gif
Vaizdeliu prisiziurejau, pasidare silpna, bloga, galva skaudejo... Atrodo tik dabar supratau, kas manes is tikruju laukia  doh.gif  Issigandau  unsure.gif ... Gal rando bijau, gal pacios operacijos, kad mane pjaustys... Ir is vis man atrodo, kad albume as pati baisiausia  verysad.gif

Patikek, as pries gera menesi pasiprasiau i albuma, tai gavau soka, man randas atrode baisiau nei mano pilvas, bet kuo dazniau albuma ziurejau, tuo labiau norejau op, o dabar drasiai galiu pasakyti, kad geriau randas nei pilvas, visiskai nesigailiu, ir dabar kai ziuriu albuma man tie randeliai tokie grazus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2013 01 17, 20:45)
Is pradziu buvo vienas dievas- B, po to visi tabunu vare pas M biggrin.gif O dabar svente atejo ir i K kiema biggrin.gif Is tiesu, truputi juokinga, atrodo yra chirurgu mados biggrin.gif

hihihi.gif gerai tu cia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mafifa @ 2013 01 17, 19:52)
siai dienai ir joms pavydas bamba grauzia,nes mano randas siauriausias ir graziausias...

Atsiuskite foto, labai idomu pamatyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Deja Vu @ 2013 01 17, 21:27)
Reklama ir dalinimasis savo patirtimi yra skirtingi dalykai. Mafifa pasisakymai man labiau i reklama panasus, nei asmenine patirti smile.gif Bet cia tik mano nuomone  ax.gif

O tai tame poste mergina ne savo patirtim pasidalino? blink.gif

QUOTE(liomi @ 2013 01 17, 21:49)
komplimentai Katrix ir Neri29 - fantastiski kunai !

ir Dynute (jei gerai parasiau) grazu  wub.gif  randas labai zemai  wub.gif

Pastebėjai, kad Neri29 B operavo? biggrin.gif
QUOTE(Deja Vu @ 2013 01 17, 21:50)
Man dar klausimelis iskilo (nepykit, jei jau isdiskutuota simta kartu apie tai, neturiu galimybes visu temu perskaityti), ar negali siuti su tirpstanciais siulais, nes man toooks baisus reikalas atrodo tas siulu traukimas  fear.gif

B siuva tik su tirpstančiais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2013 01 17, 21:16)

Pastebėjai, kad Neri29 B operavo? biggrin.gif 

As tai pastebejau, vienetinis atvejis musu albume smile.gif B galetu kaip reklamini pilva per konsultacijas rodyti.
Papildyta:
QUOTE(**Leila** @ 2013 01 17, 21:16)
O tai tame poste mergina ne savo patirtim pasidalino? blink.gif

Labai abejoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 01 17, 22:19)
As tai pastebejau, vienetinis atvejis musu albume  smile.gif B galetu kaip reklamini pilva per konsultacijas rodyti.
Papildyta:
Labai abejoju  g.gif

O mano kuo blogas po korekcijos? Kad randas vos vos vienoje pusėje pakilęs? Tai kiek supratau čia ir K klientei pakiles truputi. Ir dar...Neri29 op darė be viršsvorio arba jis buvo minimalus, pas mane buvo +10 kg. Bet randas žemai, bamba graži, nesuprantu, ko jums neįtinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2013 01 17, 21:24)
O mano kuo blogas po korekcijos? Kad randas vos vos vienoje pusėje pakilęs? Tai kiek supratau čia ir K klientei pakiles truputi. Ir dar...Neri29 op darė be viršsvorio arba jis buvo minimalus, pas mane buvo +10 kg. Bet randas žemai, bamba graži, nesuprantu, ko jums neįtinka g.gif

Leila, viskas gerai 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
ale ziuriu neissemiama diskusija smile.gif
Atsakyti
Aga, jau tikrai atsibodo tas pats per tą patį doh.gif Neišsemiami aiškinimaisi ir kas svarbiausia nieko naujo per juos nepaaiškėja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dynute @ 2013 01 17, 21:06)
Aciu, siandien jau ir as pastebejau, kad randas tikrai zemai, bet del smalsumo uzklausiau K ar galejo buti dar zemiau, tai jis is manes juokesi, sako kad jau neber kur  g.gif
Papildyta:

Patikek, as pries gera menesi pasiprasiau i albuma, tai gavau soka, man randas atrode baisiau nei mano pilvas, bet kuo dazniau albuma ziurejau, tuo labiau norejau op, o dabar drasiai galiu pasakyti, kad geriau randas nei pilvas, visiskai nesigailiu, ir dabar kai ziuriu albuma man tie randeliai tokie grazus lotuliukas.gif

jusu albumelio galimybes neturiu pamatyti, bet kai pasiziuriu seip internete foto ir man tas randas atrodo labai jau didelis ir baisus verysad.gif , kiek ar jum tie randai tokie ilgi, turiu omenyje, nuo klubo iki klubo mazdaug? Labai noriu atsikratyti to pilvo.
Atsakyti