QUOTE(liomi @ 2013 01 18, 01:53)
jo,labai gerai prisimenu ta zaizda, virs bambos-tragedija,kas jis ten buvo padares? ir nepasake ,va cia tai geriausia dalis! nes ji nezinojo iskart kas ten.. ojojoj...figura merginos ledas, nuostabi .randas nera lygus,bet jis isnyksta.na, Neri metus tepe tepalu nuo randu.bijau net galvot kiek kainavo ...bet as suprantu, kad
virs bambos tas randas isgascio pridare
Oi liomi liomi, sėdi temoje jau porą metų ir ar dėl to, kad esi pikta moteris, ar dėl to, kad neįsiskaitai ką rašo kiti, skleidi tikrovės neatitinkančią info

Viską jai pasakė, dėl ko taip yra, sakė,kad viskas bus gerai ir t.t. Jos foto prieš op matosi, kad jai tos op praktiškai nereikėjo, kad odos perteklius buvo mažas ir padaryti taip žemai randą yra superinis darbas

Kur matai randą virš bambos? Stebiuosi, kad jo nėra, nes oda buvo pertempta, siekiant žemo rando.
O dėl nelygaus rando, tai pas reta jis lygus, va net pas dija jis nėra lygus (nebent foto tik taip atrodo).
QUOTE(Elvita @ 2013 01 18, 09:31)
Man darys, man

Tik vat Leila
besidziaugdama tuo, pamirsta, kad darys todel, kad as to NORIU, o ne del to, kad REIKIA, kaip ne kai kurioms
Randas mano lygus, zemas is po pazemintos maudymkes nesimato, jau nekalbu apie kelnaites, tad neaisku, kai dabar nuvyksiu ar is viso man ji zemins. Vienintelis ko noriu, tai to, kad daugiau pasiurbtu sonus, gal rando net ir nelies, tai tokia cia ir korekcija
Visų pirma, aš visiškai nesidžiaugiu, kad tau reikia/nori korekcijos. Tu nori pasakyti, kad K kiekvienai užsinorėjus daro korekciją? liomi prašė, bet nedarė...Saikai tau tik pasiurbt, o žinai kiek toks siurbimas kainuoja? Tikrai ne 300 LT. Ir tu ne kartą rašiai, kad K sakė, jog galėjo pasiurbt daugiau, pjaut žemiau ir t.t. Taigi, jei nebūtų jo klaidų, už jokius 300 lt jis tau siurbimo nedarytų, tuo labiau rando nežemintų...Tai gal vistik jis mato, kad korekcija reikalinga, ar jis tik tavo užgaidas pildo ir pinigų neima?
QUOTE(bumbulas @ 2013 01 18, 09:57)
*Na, ką, varčiau porą dienų albumą, negalėjau atsigauti, kol kas šokas. Kai kurioms merginoms operacija buvo būtinybė. Tai džiaugiuosi, kad ryžotės ir esat patenkintos.
**Kas dėl manęs: man siūlė dalinę pilvo plastiką. Bet aš negaliu prisiminti ( dėl jaudulio pas gydytoją, pusės neprisimenu, nes mačiau tik didelius randus ekrane) ar bamba išliks vietoje ar tempsis žemyn ir formuos naują? Gydytojas minėjo, kad susiūs išilginius raumenis? Jaučiu, reikia važiuot papildomos info.
*Pažiūrėk Raimutos foto, ji ten daugiau nei po 2 m. Tikrai nėra šokiruojančio vaizdo. Merginos sudėjusios savo foto iškart po op, tai viskas šviežia dar...
** Jei neklystu per dalinę bamba neliečiama, o raumenys susiuvami tik nuo bambos apačioje. Pažiūrėjau foto, tai su bamba ne kas pas tave...Aš turbūt galvočiau vistik apie pilną plastiką

Kita vertus, kai aš pamačiau pirmą kartą foto po op visiškai neišsiganadau, nes man mano pilvas buvo baisiau už tą randą. Jei tau taip nėra, tai gal tau nereikia tos op?