Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai ir įtėviai kalba apie viską

user posted image

kalbame toliau.
Atsakyti
Dekui Karusia uz nauja tema mirksiukas.gif
O jau temos pavadinimas thumbup.gif Dekui, kad isileidziat i savo tema ir itevius. Temos pavadinimas labai maloniai nustebino thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena777 @ 2013 01 17, 12:46)
Temos pavadinimas labai maloniai nustebino  thumbup.gif


jis atitinka realybę tongue.gif
vaikui ir jo būklei nerūpi, jis įvaikintas ar globojamas. Problemoms irgi tongue.gif
Atsakyti
Tikra tiesa smile.gif
Atsakyti
aš net tokio komplekso neturėjau. Negi dabar įvaikini ir negloboji smile.gif
Man tas "įvaikinti" bjaurokokas. daug prasmingiau "įsūnyti" ar "įdukrinti". Nėr termino "įsimaminti", gaila smile.gif. Emociniame plane neįžvelgiu skirtumų.
Atsakyti
Mano supračiu vistiek, labiausia mes juos globojam- globiam, saugom, apglėbiam, padedam . Įsivaikinam, neįsivaikinam- neesmė.
Atsakyti
Surinkau mokyklai visas pažymas, kokių jau ten jos norėjo. Teisingiau visos yra tokios kokių jos nenorėjo. Visos nerekomenduoja vaikui mokymo namuose, o atvirkščiai. PPT priminė mokyklai, tuo pačiu, kad jie neįvykdė nė vienos rekomendacijos, nesugebėjo priimti ir jų siūlomos nemokamos pagalbos, kaip kad siūlomos VRC ir Paramos Vaikams ir paaugliams centro. Tai dabar gali ir iš vis nieko nenorėti.
Na o jų išsigalvotos globėjų ir įtėvių vertinimo komisijos posėdžio protokolo kopijos, kad esu Žiogo globėja būtent aš- tegu kreipiasi pačios į M.Kinčienę, ir pačios jai pabando paaiškinti ko jos nori. Aš nesuprantu ko, ir gilintis neketinu.
Atsakyti
Vos radau ax.gif Ačiū,Karusėle 4u.gif Įvedei tvarką mirksiukas.gif Juk tikrai mūsų temose daug įtėvių.
Atsakyti
Tylu naujuose namučiuose. Sergat ar šiaip žiema džiaugiatės? Alfija, kaip mažulė?
Mano mažasis vėl pasigavo virusiuką. Turėjom laimės ligoniuko gimtadieny sudalyvaut doh.gif (nieks iš anksto neįspėjo apie tokius privalumus). Trečią dieną verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(arna @ 2013 01 21, 21:07)
Tylu naujuose namučiuose. Sergat ar šiaip žiema džiaugiatės? Alfija, kaip mažulė?
Mano mažasis vėl pasigavo virusiuką. Turėjom laimės ligoniuko gimtadieny sudalyvaut  doh.gif  (nieks iš anksto neįspėjo apie tokius privalumus). Trečią dieną  verysad.gif


Mažulė jaučiasi gerai, visų mylima ir labai laiminga. Broliai labai patenkinti, na tas , kuris buvo mažiausiu pradėjo pajusti ir savo pasikeitusią padėtį. Vat nei mažiausias, nei dėmesio centre. Žiauru, ką ir bekalbėti. Bet sesytę myli.
O sesytė mūsų, kaip visą gyvenimą čia ir gyvenus, taip nė karto ir nesupyko jog nepažįsta. Gerai valgo, geria, daug kalba, nori ropoti- labai gerai keturiom atsistoja. Labai nori žaisti visokius žaidimus- gydu gydu, virė košę, kius kius ir panašius. Sveikutė.
Šiandien vienas toks siuntinys apsukęs pusę Lietuvos grįžo pas mane. Net Kupiškyje buvo bigsmile.gif
Žodžiu siųsiu iš naujo.

Džiugas šeštadienį važiuoja į Šiaulius į varžybas. Maždaug po poros mėnesių važiuos į užsienį į varžybas. Treneris juo labai patenkintas. Aš irgi. Va kaip vaikas pats save atrado.
Mažiui galų gale esu radus jam tinkamą specialistę, tai reik tikėtis jog jos padedamas irgi pradės save surasti.
Labai sunkiai lipam iš to- jog jis niekada nebegrįš į tuos namus iš kurių jį grąžino. Kad čia niekas nepasikeis. Neišsemiami pykčio klodai, noras takeršyti, padaryti jiems kažką- pvz. parduoti jos mašinas, kad ji žinotų.Vakar kažkaip supratau, kad seniai ta tema kalbėjom ir reik pakraustyti tą vidų, kol tokios svajonės neįsibujotų ir kad vaikas gyventų čia ir dabar.
Atsakyti
Kaip smagu dėl Džiugo! Čia jam, kad sektųsi 4u.gif Ir mažiui 4u.gif už tai, kad jis tapo vyresnėliu broliu smile.gif, nugi tai šitoks rimtas dalykas. Sunku jam, ką ir kalbėt.
Sesytė apsupta tokio būrio mylinčių žmonių greit pasivys ir dar pralenks bendraamžius. Labai norėčiau ją pamyluot smile.gif

QUOTE(alfija @ 2013 01 21, 22:28)
Šiandien vienas toks siuntinys apsukęs pusę Lietuvos grįžo pas mane. Net Kupiškyje buvo bigsmile.gif

Varlė keliauninkė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arna @ 2013 01 21, 22:17)
s. Labai norėčiau ją pamyluot  smile.gif
Varlė keliauninkė  lotuliukas.gif


Pamyluosi. Bendroj sumoj ji niekuo neatsilieka, jei taip iš tiesų. Kaip visi. Kažką jau daro, kažko dar ne, kažko moka daugiau. Smulkioji motorika vystosi labai gerai. Moka labai gerai nykšuką su rodomuoju pirštu suvesti ir taip rankioti smulkius daiktus. Draugė vakar su rankenom davė buteliuką - apasirodo labai gerai moka laikyti ir gerti pati. Iš karto, be jokių pabandymų tai daryti. Labai nemėgsta rengtis ir praustis biggrin.gif . Tai ją labai jau įžeidžia visokios ten procedūros ir dabinimasis.

aha. Varlė keliauninė. ale koks mano buvo nustebimas, kai aš tą siuntinį gavau, sugebėjau net apsidžiaugti, nes aš jo jau tiesiog nebeatpažinau. Perpakuotas buvo biggrin.gif . Suplyšo, žinote. Nelabai jau ir susigaudžiau nuo ko čia dabar- paskui atidarius supratau, kad čia nuo manęs pačios ir nevisai man, visai ne man teisingiau- o čia aš siunčiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfija: 21 sausio 2013 - 21:35