Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai ir įtėviai kalba apie viską

Mano Duksis švenčių proga daug visko prisiminė

- aš prisimenu, kad 20a. pradžioje mokyklos buvo pakankamai senuose pastatuose ir vaikams ten buvo nepatogu. Va kur vaiko atmintis- prisimena biggrin.gif
Šiandien ryte, valgom pusryčius- ir jis šaukia valio valio PRISIMINIAU- klausiu ką- jis atsako- nieko bigsmile.gif . Paskui jau paaiškino, kad nieko svarbaus.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2013 04 02, 09:51)
Mano Duksis švenčių proga daug visko prisiminė

- aš prisimenu, kad 20a. pradžioje mokyklos buvo pakankamai senuose pastatuose ir vaikams ten buvo nepatogu. Va kur vaiko atmintis- prisimena biggrin.gif
Šiandien ryte, valgom pusryčius- ir jis šaukia valio valio PRISIMINIAU- klausiu ką- jis atsako- nieko bigsmile.gif . Paskui jau paaiškino, kad nieko svarbaus.

Sudėtingas dalykas tie prisiminimai smile.gif

Maniškiai žaidžia vakar – girdžiu kalba tarpusavy: mirė mama, mirė tėtis, reikia laidoti ...(laidotuvėse nėra buvę, apie mirtį abu turi pakankamai miglotą supratimą).
Neiškenčiau, įsikišau, paklausdama patikslinimo, ar čia aš su tėčiu mirėme? Dičkis pakomentuoja: "nea, čia mes tuos anuos tėvus laidojame, gi reikia juos palaidoti...."

Kiek daug pasakė...
Atsakyti
Įdomiai Jūs čia... Ir su prisiminimais ir su laidotuvėm. Man tas anų tėvų laidojimas toks kaip paleidimas prisiminimų ir susitaikymas. O pačią laidotuvių ceremoniją gal kokiam filme matė?
Atsakyti
Šiandien mano Džiugas pirmam pasimatyme buvo biggrin.gif bet jau panelės grožis, kad jūs žinotumėt wub.gif . Jau vien tas ugningas žvilgsnis ką reiškia. Ech, mergiščia...man ji labai patinka wub.gif , bet šiuo atveju svarbiau kad Džiugui irgi ji labių labiausia patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2013 04 02, 21:18)
Šiandien mano Džiugas pirmam pasimatyme buvo biggrin.gif bet jau panelės grožis, kad jūs žinotumėt wub.gif . Jau vien tas ugningas žvilgsnis ką reiškia. Ech, mergiščia...man ji labai patinka wub.gif , bet šiuo atveju svarbiau kad Džiugui irgi ji labių labiausia patinka thumbup.gif

Pavasaris... biggrin.gif Gražiam vaikinui ir mergina turi būt gražiausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arna @ 2013 04 02, 20:39)
Pavasaris...  biggrin.gif Gražiam vaikinui ir  mergina turi būt gražiausia  smile.gif

Arna, jei pas tave dabar pavasaris, tai aš tuoj pat atsikraustau gyventi, iki to laiko kol ir pas mus bus.
Tai tavo panelė irgi gražuolė, ale gi ji kol kas kito manojo sužadėtinė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2013 04 02, 22:03)
Arna, jei pas tave dabar pavasaris, tai aš tuoj pat atsikraustau gyventi, iki to laiko kol ir pas mus bus.

Širdyje pavasaris wub.gif , nesvarbu, kad gamta pokštus krečia biggrin.gif O bet tačiau gal nors dabar mano mažius turės laiko sniegu pasidžiaugt lotuliukas.gif Šiandien toks laimingas po pusnis braidė.

QUOTE(alfija @ 2013 04 02, 22:03)
Tai tavo panelė irgi gražuolė, ale gi ji kol kas kito manojo sužadėtinė biggrin.gif

Tai man jau ruoštis vasaros pasimatymams? lotuliukas.gif

Beje, pas mane šįvakar koncertas ant kėdės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2013 04 02, 19:18)

wub.gif oi kaip miela wub.gif O kiek vyrukui metų?

Na, mums jau nepilna savaitėlė liko iki kursų pradžios blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2013 04 03, 09:49)
wub.gif  oi kaip miela  wub.gif  O kiek vyrukui metų?

Na, mums jau nepilna savaitėlė liko iki kursų pradžios  blush2.gif

trylikti prasidėjo biggrin.gif
Atsakyti
Mokinu savo zuikį eilėraščio ir tai atrodo maždaug taip: Mano batai /batai mano/ buvo du, vienas dingo /nedingo nedingo va/ (rodo į batus) ... dvi akytės /akytės du/ ir t.t. viskas atvirkščiai. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2013 04 02, 20:18)

Ech, Alfija, kaip smagu skaityti;). Šilčiausi linkėjimai Duksiui. Apkabink jį nuo mūsų.
Atsakyti
Koks Duksis ankstyvas wub.gif Mano Augustui irgi pirmos meilės, vėjai galvoj per jas biggrin.gif
Atsakyti