Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai ir įtėviai kalba apie viską

QUOTE(Karusia @ 2013 04 07, 22:39)

Germine - tavo antrokė - iš kokio vadovėlio mokosi anglų k?

apie anglu k. vadovelius si ta ismanau, gal galiu padeti?
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 04 07, 22:39)
asmens, su kuriuo konfliktavote puolimas iš už kampo? atsigriebimas ant vaiko?niekaip nesuvokiu kam reikia puldinėti su tokiom nesąmonėm.

Karusia, suprantu, kad labai, labai nemegstat manes. Nuo pat pirmuju mano pasisakymu sioje temoje. Tik del ko...? Pacituokite prasau mano konflikta, puolima, puldinejima, atsigriebima ir nesamones...ar snekat siaip tik sau? Na, perlenket lazda ir tiek, manau... unsure.gif Panasu, kad Jus tiesiog labai , labai erzina nuomone, kuri bent siek tiek pakerta napalauziama ir vienintele sioje temoje leidziama, jos vedanciosios tiesa...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gliuka: 07 balandžio 2013 - 22:20
QUOTE(julem @ 2013 04 07, 22:03)
apie anglu k. vadovelius si ta ismanau, gal galiu padeti?

iš kurio mokotės?
man pradeda atrodyti, kad ...
einame temas apie kalėdas. Nu?
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 04 07, 23:19)
iš kurio mokotės?
man pradeda atrodyti, kad ...
einame temas apie kalėdas. Nu?

vienas jau seniai nesimoko, kita dar ilgai nesimokys biggrin.gif , as kitaip juos zinau.
Ai del temu neatitikimo sezonui ar pan., nieko baisaus, juk vadoveliai sudaryti uzsienio autoriu, neaisku kiek pamoku per savaite numatyta, o dirbama pagal tempa, galimybes, ugdymo plana
Atsakyti
QUOTE(gliuka @ 2013 04 07, 22:16)
Karusia, suprantu, kad labai, labai nemegstat manes. Nuo pat pirmuju mano pasisaktmu sioje temoje.  Tik del ko...? Pacituokite prasau mano konflikta, puolima, puldinejima, atsigriebima ir nesamones...ar snekat siaip tik sau? Na, perlenket lazda ir tiek, manau... unsure.gif

o jums tai buvo normalus bendravimas? doh.gif nuo pat pradžių? tada aCiprašau.

Net su Šeimos kaklu savo santykį iš pradžių įvertinau kaip konfliktišką. Dabar - ne.

Ai del temu neatitikimo sezonui ar pan., nieko baisaus, juk vadoveliai sudaryti uzsienio autoriu, neaisku kiek pamoku per savaite numatyta, o dirbama pagal tempa, galimybes, ugdymo plana

pas mus mokytoja labai tobulinasi, pamokų tai nėra, tai vėl kaip... Paskui galvoju - bus šuolis, kaip praeitais metais po visų šalčių atostogų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karusia: 07 balandžio 2013 - 22:24
QUOTE(Karusia @ 2013 04 07, 23:21)

pas mus mokytoja labai tobulinasi, pamokų tai nėra, tai  vėl kaip...  Paskui galvoju - bus šuolis, kaip praeitais metais po visų šalčių atostogų...

zinoma ir del pamoku nebuvimo ir panasiu dalyku buna, bet nepergyvenkite, ankstyvasis uzsienio kalbos mokymas labiau tik supazindinimas, ivadas antroje klaseje, visko dar mokysi ir ne karta ir kitais metais
Atsakyti
Nežinau ar čia jau supažindinimas ar kalimas, bet žodžius priepuoliais kala smarkiai. Per savaitę - kartais - po 20.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 04 08, 00:03)
Nežinau ar čia jau supažindinimas ar kalimas, bet žodžius priepuoliais kala smarkiai. Per savaitę  - kartais - po 20.

Kieeeeeeek blink.gif
nu cia mano kolegiskas solidarumas ir baigiasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 04 07, 23:21)
o jums tai buvo normalus bendravimas? doh.gif  nuo pat pradžių? tada aCiprašau.

O ta pradzia kokia?

QUOTE(arna @ 2012 12 02, 19:41)
Gliuka, kiek kartų buvote vaikų namuose (ne per šventes)?

QUOTE(alfija @ 2012 12 02, 19:56)
  Kiek kartų esat susidūrus su globa ir globotiniais?

QUOTE(Karusia @ 2012 12 02, 23:06)
Gliuka - gali svarstyti apie savo galimybes, ne svetimas wink.gif

QUOTE(alfija @ 2012 12 04, 13:09)
galvojau jog apsirikau, bet ne neklydau- jūs tikrai kvaila. Jūs esate tiek kvaila, kad nesugebate paskaityti kiek atgal ir sužinoti nuo ko prasidėjo.
O jūsų niekingas kerštingumas parodo, kad tokiems kaip jūs- nuo vaikų kuo toliau.

QUOTE(Karusia @ 2012 12 04, 14:12)
bet visumoje - gal neikite dirbti nei su vaiais, nei socialinio darbo.

QUOTE(Karusia @ 2012 12 04, 22:21)
1. jums jūsų vaikų per daug.
2. Esate biurokratė.
3. Vertinate kitų, o ne savo galimybes
4. Norite, kad kiti elgtųsi pagal jūsų norus.
p.s. čia jūs skambinote ir prisistatėte Alfija? blink.gif

QUOTE(alfija @ 2012 12 05, 01:31)
Klausykit, ir aš taip iš šalies pažiūrėjus? Kaip ta gliuka? Siaubas tada kažkoks doh.gif nu bet būkit atviros, ką mirksiukas.gif

QUOTE(jurgaite @ 2012 12 06, 09:43)
Žmogus negali suprasti, kad tai mūsų gyvenimas ,o ne jo pletkų šaltinis. Ne eteriui ir ne kiekvieno nosiai. Paskui atsiranda visokių gliukų ir joms atrodo,  kad jos turi teisę reikšti savo
nuomonę, kištis, patarinėti. Turbūt turi didesnę patirtį neivvisos mes čia kartu sudėjus.
Jos jaučiasi įžeistos, kaip vaikas,su kuriuo smėlio dėžėj niekas nežaidžia.

Na, kiek jis gali buti normalus kai sulauki stai tokiu komentaru vien todel, kad bandai padiskutuoti, ar tikrai nebus sunku auginti vienam - du paaugliukus ir tris kudikius.
Dabar akivaizdu, kad dar ir tu dvieju maziuku nera, ir jau dabar nera taip paprasta...o reakcijos i ta suabejojima ...
Na, normalus bendravimas sulaukus tokiu komentaru, imanomas ko gero, tik ne visiems...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gliuka: 07 balandžio 2013 - 23:23
BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAIKIT!!!!!! Isteriskai maldauju, smelio deze cia Jums???
Atsakyti
QUOTE(julem @ 2013 04 07, 23:05)
Kieeeeeeek blink.gif
nu cia mano kolegiskas solidarumas ir baigiasi biggrin.gif

iš pradžių būdavo - 5 - vieną pamoką tarimas, kitą - rašyba, paskui daugėliau, vieną tarimas, kitą rašyba. tarkime - apie 10.
po karantino - viskas eina šuoliais..... Lietuvių kalbą - spėjam, matematiką - ir normaliu tempu - ne, bet naujas striokas - anglų k. nebespėjam,,,,

Gliuka - galiu pakartoti tą pattį - rūpinkis savo vaikais, jų saugumu, savo galimybėmis - ne svetimomis.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 04 08, 00:22)
iš pradžių būdavo - 5 - vieną pamoką tarimas, kitą - rašyba, paskui daugėliau, vieną tarimas, kitą rašyba. tarkime - apie 10.
po karantino - viskas eina šuoliais..... Lietuvių kalbą - spėjam, matematiką - ir normaliu tempu - ne, bet naujas striokas - anglų k. nebespėjam,,,,

Sunku kazka pasakyti, mes viena pamoka uzsirasom, kita skaitom kazka su tais zodeliais, dar kita piesiam ar panasiai. Taip per kokias dvi savaites desimt zodeliu. Bet nebutinai taip ir turi buti.
Atsakyti