Bandziau needusia vestis i treniruote, bet veiksmingumo nekazin ka. Po treniruotes, kai jau einame link masinos ji uz skaniuka viska gali padaryti. I zaisliukus nereaguoja is pradziu. Jai idomiau kiti sunys, zmones. Kai jau pavargsta, treniruotes pabaigoje pradeda kreipti demesi i juos. Dabar dirbam su kontakto stiprinimu, nes cia musu problema. Keisciausia, kad ji i mane nereaguoja tik treniruoteje. Siaip ji socializuotas, geras suo.
QUOTE(Tifa @ 2013 03 02, 15:45)
Bandziau needusia vestis i treniruote, bet veiksmingumo nekazin ka. Po treniruotes, kai jau einame link masinos ji uz skaniuka viska gali padaryti. I zaisliukus nereaguoja is pradziu. Jai idomiau kiti sunys, zmones. Kai jau pavargsta, treniruotes pabaigoje pradeda kreipti demesi i juos. Dabar dirbam su kontakto stiprinimu, nes cia musu problema. Keisciausia, kad ji i mane nereaguoja tik treniruoteje. Siaip ji socializuotas, geras suo.
Nešerta tai kiek? Nepaduota vakarienė? Nešerkit porą dienų ir ėsti duokit tik po treniruotės. Jei jas lankot, konsultuokitės ir su dresuotojais.
Agnnyte, antrasis sakinys teisingas
Tiksliau ryte duodavau puse ryto normos, treniruote 20 val.
Dresuotoja patare kreveciu pabandyti. Ir liepe namie, lauke kartoti toki pratima: mano istartas kazkoks garsas, svilpimas (bet jokiu budu ne suns vardas). Kartoti tol kol suo pasiziures. Tada pagirti ir duoti skaniuka. Negalima timptelt uz pavadelio, suo turi pats atsisukti ir paziureti.

Dresuotoja patare kreveciu pabandyti. Ir liepe namie, lauke kartoti toki pratima: mano istartas kazkoks garsas, svilpimas (bet jokiu budu ne suns vardas). Kartoti tol kol suo pasiziures. Tada pagirti ir duoti skaniuka. Negalima timptelt uz pavadelio, suo turi pats atsisukti ir paziureti.
QUOTE(Tifa @ 2013 03 02, 15:55)
Agnnyte, antrasis sakinys teisingas

Aš neduočiau pirmadienį vakarienės, antradienį pusryčių ir antradienį vakarienės, jei antradienį vakare treniruotė. Ir visą maistą gautų tik iš mano rankų už darbą ir kontaktą.
Aciu, bandysim. O siaip ji maista gauna is mano dukrytes ranku. Nezinau ar taip yra gerai, bet joms abiems tai labai patinka

QUOTE(Tifa @ 2013 03 02, 14:38)
Sveiki, turiu klausimeli. Suo treniruotese visiskai nesidomi skaniukais. Bandziau ivairiausiu pirktiniu skanestu, troskinau vistiena, dandziau suri, desreles, zalios mesos. Jai visiskai ne motais. Gal galite pasidalinti savo patirtimi kaip sudominti suni? Namuose, lauke, parkuose viskas tvarkoje. Tinka visas maistas, bet treniruoteje jai dzin... Nori tik dukti su kitais sunimis, yra issiblaskiusi, niekaip nepavyksta sudominti. Trenere rekomendavo bandyti krevetes, bet as ju negaliu paimti i rankas. Dekui.
tai banykite juoda ikra ir Omarus,gal pades...shiaip shuo dirba ir uz duona,o savo trenere... na kaip cia pasakius siuskite ten... na ne mano reikalas aishku...

Tuo paciu dar paklausiu ar gerai darau, kad pusantru metu vaikui leidziu maitinti suni (suns sausu maistu). Ji visa norma sumaitina is savo rankyciu?
QUOTE(mondioring @ 2013 03 02, 17:05)
tai banykite juoda ikra ir Omarus,gal pades...shiaip shuo dirba ir uz duona,o savo trenere... na kaip cia pasakius siuskite ten... na ne mano reikalas aishku...

QUOTE(Tifa @ 2013 03 02, 16:01)
Aciu, bandysim. O siaip ji maista gauna is mano dukrytes ranku. Nezinau ar taip yra gerai, bet joms abiems tai labai patinka 

Dėl maisto Agnnytė labai gerai pasakė. Man teko net 3 paras nešerti, bet pas mane neėmė maisto aikštelėje dėl kt.priežasčių. Manau, kad dar labai truksta kontakto. Man labai padėjo slepynių žaidimas, tai verčia šunį visada stebėti šeimininką, "gliadelki"( http://djilda.ru/dre...-gljadelki.html ), su šunimis dukti leidžiu labai retai, visada žaidžiu su jo pati, ir užėjimas pro duris, maisto ėdimas, lakstymas atsegus pavadį ir t.t. tik su mano leidimu ir tik į mane pažiūrėjus. Ir MAISTĄ TURI ŠUO GAUTI TIK IŠ JŪSŲ RANKŲ ir tik už darbą, tada manau ir aikštelėje turėtu viskas susitvarkyti. Daug kas praktikuoja visą maisto davynį duoti tik darbo metu, pati nebandžiau, nes su mėsgaliais nepatogu, bet šeriant sausiaku manau idealiausias variantas

QUOTE(Tifa @ 2013 03 02, 16:15)
Tuo paciu dar paklausiu ar gerai darau, kad pusantru metu vaikui leidziu maitinti suni (suns sausu maistu). Ji visa norma sumaitina is savo rankyciu?
PUIKU,kad vaikas sumaitina sausa ish rankyciu-BEEEET tegul tas shuo kazka padaro ir Uzsidirba ta sausa ish to vaiko,o ne na chaliavu!!!! va ir nereikes juodos ikros,triufeliu ir Omaru