QUOTE(Gokusen @ 2013 04 06, 16:18)
Miaška,
O tas Elisha kremas maskuotų pigmentines dėmes?
Žiūriu dabar į šitą BB'ką. Renkuosi for oily skin. Butent tai man yra aktualu.
Crystal cover BB cream . Ką manai? Prisipažinsiu, esu išbandžius tik 3 skirtingus BB kremus ir pradėjau nuo pigesnių, kad suprasčiau kaip jie veikia. Manau, atėjo laikas kokybiškesnei prekei ir kad būtų 10 viename

Kokį Tu pernai naudojai kremą?
Man bet koks BB pamaskuoja - aišku, aš matau tas dėmes, na bet aš ir naktį užsimerkusi jas matyčiau

, bet va pernykščios lauke ir saulėtą dieną darytos nuotraukos dėmių visai nerodo, o visas makiažas ir tebuvo BB

. Nesiekiu lėlės veido efekto - gan keistai atrodytų mano amžiuje

, nors kol išmokau užtepti tinkamą kieki BB'ko, esu ir lėle pavaikščiojus.
Pernai pirkau Etude House Precious Mineral All Day Strong Nr. 3 - klausiau tos pačios pardavėjos, kada turės, tai atsakė, kad nebegauna iš gamintojo...
Pradėjau irgi nuo pigiako, Garnier BB kremo, tai po jo Etude House man buvo kaip stebuklas, nenuplaukia, nesimato, kad užtepas, apsaugo nuo saulės, ekonomiškai naudojasi...
Pliusą dedu mineralinei kosmetikai, esu išbandžius Etude House kompaktinę pudrą, bet čia jau gal mano problema, kad nemoku lygiai pudruotis. Tepamas daiktas kur kas lengviau valdomas. Kompaktinę perleidau dukroms, tai ant ir taip dailių veidelių žiauriai gražiai atrodo.
Vakar užsisakiau
Missha M Signature, žiūrėsim... Jei nepatiks, jamsiu gal tą Elishą
Beje, ieškojau ir priemonės nuo pigmentinių dėmių, bet liko toks įspūdis, kad azijietės tos bėdos neturi, nes yra tik balinančios veidą priemonės.