Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.)

QUOTE(julkanos @ 2013 04 06, 08:07)

Kartą pabandžiau iš to puslapio užsakyti, tai siuntimo išlaidos vos ne trigubai aukštesnės buvo, nei Ebay'juje. Ne, čia ne man tiek permokėti. Yra kitų pardavėjų smile.gif Bet bloge pateikta informacija verta dėmesio.

RadillaCosme anglų kalba
Japoniškos kosmetikos gidas su atsiliepimais apie naujausius grožio produktus iš viso pasaulio.
Visa informacija nurodytai bloge japoniškai kosmetikai (įskaitant ir sudėtį) yra patikrinta, apibendrinta ir išdėstyta, remiantis oficialiais Japonijos pranešimais spaudai ir Radzilla asmenine patirtimi. Yra sąrašas patikimų parduotuvių iš kurių galima įsigyti japonišką kosmetiką ir tų, kurių reikia vengti.

Azijietiškas Cukriukas lenkų kalba
BB kremai, azijietiška kosmetika ir apie tai, kas žavinga, įdomu ir keista Azijos grožio kultūroje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gokusen: 06 balandžio 2013 - 10:26
Miaška,
O tas Elisha kremas maskuotų pigmentines dėmes?
Žiūriu dabar į šitą BB'ką. Renkuosi for oily skin. Butent tai man yra aktualu.
Crystal cover BB cream . Ką manai? Prisipažinsiu, esu išbandžius tik 3 skirtingus BB kremus ir pradėjau nuo pigesnių, kad suprasčiau kaip jie veikia. Manau, atėjo laikas kokybiškesnei prekei ir kad būtų 10 viename mirksiukas.gif Kokį Tu pernai naudojai kremą?
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2013 04 06, 16:18)
Miaška,
O tas Elisha kremas maskuotų pigmentines dėmes?
Žiūriu dabar į šitą BB'ką. Renkuosi for oily skin. Butent tai man yra aktualu.
Crystal cover BB cream .  Ką manai? Prisipažinsiu, esu išbandžius tik 3 skirtingus BB kremus ir pradėjau nuo pigesnių, kad suprasčiau kaip jie veikia. Manau, atėjo laikas kokybiškesnei prekei ir kad būtų 10 viename  mirksiukas.gif  Kokį Tu pernai naudojai kremą?

Man bet koks BB pamaskuoja - aišku, aš matau tas dėmes, na bet aš ir naktį užsimerkusi jas matyčiau biggrin.gif , bet va pernykščios lauke ir saulėtą dieną darytos nuotraukos dėmių visai nerodo, o visas makiažas ir tebuvo BB thumbup.gif . Nesiekiu lėlės veido efekto - gan keistai atrodytų mano amžiuje biggrin.gif , nors kol išmokau užtepti tinkamą kieki BB'ko, esu ir lėle pavaikščiojus.
Pernai pirkau Etude House Precious Mineral All Day Strong Nr. 3 - klausiau tos pačios pardavėjos, kada turės, tai atsakė, kad nebegauna iš gamintojo...

Pradėjau irgi nuo pigiako, Garnier BB kremo, tai po jo Etude House man buvo kaip stebuklas, nenuplaukia, nesimato, kad užtepas, apsaugo nuo saulės, ekonomiškai naudojasi...

Pliusą dedu mineralinei kosmetikai, esu išbandžius Etude House kompaktinę pudrą, bet čia jau gal mano problema, kad nemoku lygiai pudruotis. Tepamas daiktas kur kas lengviau valdomas. Kompaktinę perleidau dukroms, tai ant ir taip dailių veidelių žiauriai gražiai atrodo.

Vakar užsisakiau Missha M Signature, žiūrėsim... Jei nepatiks, jamsiu gal tą Elishą g.gif

Beje, ieškojau ir priemonės nuo pigmentinių dėmių, bet liko toks įspūdis, kad azijietės tos bėdos neturi, nes yra tik balinančios veidą priemonės.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 04 06, 15:31)
Vakar užsisakiau Missha M Signature, žiūrėsim... Jei nepatiks, jamsiu gal tą Elishą g.gif

Beje, ieškojau ir priemonės nuo pigmentinių dėmių, bet liko toks įspūdis, kad azijietės tos bėdos neturi, nes yra tik balinančios veidą priemonės.

O No.1 netinka? Panašus kremas yra Amazon.com čia . Tik dėl shippingo reikia išsiaiškinti, pati tai daryti tingiu blush2.gif
O dėl pigmentinių dėmiu. Jei nori, paieškosiu pavadinimą baltarusiško kremo, kuris tikrai padeda. Ne, ne man. Mano draugei. Ji viską yra išbandžiusi, bet geriausiai jai tinka būtent tasai kremas. Pati matau, kad per vienerius metus akivaizdžiai 30% ..sumažėjo?..ne..kažkaip kitaip..išbluko?..tos dėmės.
O aš vis dėlto užsakiau Hada Labo kremą , kad tik atsiustų per 4 savaites g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gokusen: 06 balandžio 2013 - 18:05
QUOTE(Gokusen @ 2013 04 06, 18:59)
Tavo kremas yra Amazon.com. Tik dėl shippingo reikia issiaiškinti, pati tai daryti tingiu  blush2.gif
O dėl pigmentinių dėmiu. Jei nori, paieškosiu pavadinimą baltarusiško kremo, kuris tikrai padeda. Ne, ne man. Mano draugei. Ji viską yra išbandžiusi, bet geriausiai jai tinka būtent tasai kremas. Pati matau, kad per vienerius metus akivaizdžiai 30% ..sumažėjo?..ne..kažkaip kitaip..išbluko?..tos dėmės.
O aš vis dėlto užsakiau  Hada Labo kremą , kad tik atsiustų per 4 savaites  g.gif

Bala nematė, jau laukiu to Missha, gal patiks dar labiau smile.gif

Paklausk, jei nesunku. Esu bandžius ir baltarusišką, už nesveikai pigiai, nes pirkau pati Minske visą seriją - prausiklį, kaukę ir baliklį, tai efektyviai išbalino visą veidą, bet man tas nepatiko, nes kontrastas tarp dėmių ir nedėmėtos odos liko tas pats, tik nušviesėjo viskas.

Mažokai man būtų SPF tame Hada Labo g.gif
Atsakyti
[quote=Miaška,2013 04 06, 18:07]
Nesunku. Skaityk čia

Mažokai man būtų SPF tame Hada Labo g.gif

O man daug ir nereikia. Niekad nenaudojau jokių apsauginių kremų vaidui, net prie jūros būdama ir tai man nereikėjo blush2.gif Mat, labai patinka ir tinka įdegis.
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2013 04 06, 19:29)
Nesunku. Skaityk čia

O man daug ir nereikia. Niekad nenaudojau jokių apsauginių kremų vaidui, net prie jūros būdama ir tai man nereikėjo  blush2.gif  Mat, labai patinka ir tinka įdegis.

Dėkui 4u.gif , tas pats, tik pakuotė atnaujinta. Pritariu, efektyvus, išbalau tąkart kaip snieguolė, bet dėmės niekur neprapuolė, visas veidas šviesėjo tolygiai.

Pavydžiu, nes pati tą patį sakiau prieš keletą metų... Įdegu gražiai rudai, ir viskas būtų super, jei ne tos dėmės, dėl jų privalau labai saugoti veidą. Po atostogų pietuose iš vis kraupus vaizdas liko, nes tik SPF30 kremą turėjau... Na bet čia jau off topic'as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 04 06, 18:37)
Dėkui 4u.gif , tas pats, tik pakuotė atnaujinta.

Na matai..jai tinka, o tu išbalai.
Pernai pastebėjau keletą dėmių ir aš, bet po Simengdi kažkur pranyko lyg ir. Tikrai toje vietoje nėra. Ir pritariu, kad visi azijietiški kremai balina, nors nesu grynai baltaodė, neišbalau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 04 06, 16:31)

O aš kaip tik nutariau, kad pas jas viskas nuo pigmentinių dėmių, nes viskas balinimui biggrin.gif Nutariau - logiška, ten saulė arši, turbūt ir jos prisidirba... Na taigi ką su tom dėmėm daryt reikia? Balint ir reikia biggrin.gif

Šiaip jau turėjau ir aš tokį džiaugsmą - buvau prisidirbus su soliariumu. tai galiu pasakyt, kad taip, tokiu atveju balinimas rekomenduojamas, bet asmeniškai man jokios namie naudojamos priemonės nepadėjo. O tik kosmetologė ir tokios procedūros, kokių namie nepasidarysi. Tada tas plėmas išnyko, po saulės vėl atsiranda, bet ne toj pat vietoj ir ne tokie ryškūs. Bet tik tada, kai prieš atostogas pas kosmetologę pasidarau irgi kažkokias ten specialias procedūras melaninui tolygiau dėliotis...

Tai va, po tokių procedūrų balinimo visai užtenka. Nors po tų bibikų nieko aš nebalu biggrin.gif Gal dar trumpai naudoju biggrin.gif Visos giriasi, kad geišom vadina, kodėl manęs nevadina? biggrin.gif Noriu, kad vadintų!

Apie Misha - man tas prabangusis signature nepatinka. Pleiskanojimai su juo matosi geriau, negu su paprastu. Ilgai galvojus, taip nutariau biggrin.gif

Turiu mėginuką Sebo Calm bb kremuko. Izraelio gamybos. Irgi azijietiškas, išeina?

http://www.israelcos...---bb-cream.cfm

Vieną kartą jau mėginau, man visai patiko, bet bandžiau dar prieš visas Misha, negalėjau palygint smile.gif Bet mano turimas atspalvis (Beige 02) man per daug "įdegęs". Laukiu vasaros.

Tik čia jau, aišku, nelabai pigu mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 04 06, 20:31)
Pleiskanojimai su juo matosi geriau, negu su paprastu. Ilgai galvojus, taip nutariau biggrin.gif
Turiu mėginuką Sebo Calm bb kremuko. Izraelio gamybos. Irgi azijietiškas, išeina?

O aš jau renkuos BB kremą pagal odos tipą ir kad kreme būtų water pirmuoju numeriu (arba pirmautų iš bėdos). kadangi pleiskanojimas atsirado dėl odos dehidratacijos. Ot turiu problemą! Riebi oda ir pleiskanojimas wub.gif Ir kaip prisiversti gerti tą vandenį? Na nenoriu aš gert verysad.gif
Nori atrodyti kaip nabašnukas? Nusipirk šitą kremuką ir padenk kuo storiau lotuliukas.gif
Klausykit, PayPal'as litą konvertuoja į dolerius skirtingu kursu 2 kart dienon. Ryte vienas kursas, pavakary jau, žiūrėk, pabrango. Nepastebėjote? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 04 06, 23:39)
Čia katėms lotuliukas.gif Parašyta biggrin.gif

Tik orientalams, ar konteinerinėms irgi tinka? mastau.gif

Dukrai užsakiau kažkokį stebuklingą tiesinimo kremą plaukams, korėjietiškas. Bando rasti priemonių, padėsiančių išgyventi drėgno klimato šalyje. Gerai man, bent jau ant savo banguotų plaukų visai nepykstu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 04 07, 12:16)
Man užteko palikti net ne negative, o tik neutral feedback, bet ten kita istorija - daiktas neveikė, netiko pagal aprašymą, tai iš karto gavau prašymą, jog man išsiųs pakaitalą, kad tik pakeisčiau feedbacką. Pakaitalo atsisakiau, tada grąžino pinigus. Keli dolcai, bet vis tiek wink.gif

Ačiū už patarimą. taip pat pasielgsiu drinks_cheers.gif
Prisiskaičiau apie lux'ovą Amorepacific kosmetiką Sulwhasoo ir kiti. Nusivyliau. Ji skirta sausai ir normaliai odai. O man ką daryti su savąja oily skin? Toliau ieškau azijiečius riebiais veidais lotuliukas.gif
Atsakyti