Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.)

QUOTE(Noa @ 2013 04 10, 00:38)
Aliejus (šiuo metu migdolų, bet man galima, mano oda sausa biggrin.gif)

O cia kaip? Ant suslapintos vatos aliejaus ir tada valyt veida? Ar issimaliavot aliejum ir paskui ji nuvalyt? Cia ir makiazui valyt tinka? Ar cia kaip sykis makiazui valyt ir tetinka biggrin.gif Turbut, jei be makiazo - tada miceliarinis, ane?
Atsakyti
Aš tai tiesiog ant vatos aliejų, o po keliolikos sekundžių prausiu. Bet sakau dar kartą - mano oda sausa. Be to, man niekas niekur neužsikemša biggrin.gif
Aš nežinau, kam oficialiai tinka, aš tai daug kam naudoju biggrin.gif Ir veidui kartais, ir plaukams, ir tokį, ir anokį. Bet kosmetikai valyt man irgi labai gerai smile.gif

Nežinau, kaip kitam, save žinau biggrin.gif Norisi man tyo aliejaus - galiu ir be makijažo naudot. O kitą kartą matau, kad nereikia - tada nenaudoju...

Aaa, dar norėjau pasakyt - o velniam saulės filtras atskiras? Gi ir veido kremas, jei dieninis, ir bibikas, ir biri pudra nuo saulės saugo. Ar negana? unsure.gif
Atsakyti
Dekui uz atsakymus merginos 4u.gif

Tai dar patarit koki gera cleansing oil (normaliai/jautriai odai) ir ne superbrangu blush2.gif

Noa-prasom greitai isduoti paakiu priemones as irgi noriu komplimentu bigsmile.gif

Ir dar man cia toks klausimelis jei pirma tepi sunscreen'a(ypac su fiziniais filtrais) o po BB krema, taip kaip i oda patena visos teigiamos BB kremo savybes (tarim drekinimas,balininimas ir tt) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magas: 10 balandžio 2013 - 08:04
QUOTE(Magas @ 2013 04 10, 08:57)
Dekui uz atsakymus merginos  4u.gif

Tai dar patarit koki gera cleansing oil (normaliai odai) ir ne superbrangu  blush2.gif

Ju kainos maždaug panašios, aš kai pirkau shisedo
iš šito pardavejo
meginuku tiesa neideda, bet atsiunčia gan greitai (~2sav)
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2013 04 09, 21:58)
manau kad originalus, siap pati gerai apziurek pakuote, sios firmos pakuotes buna kokybiskos, tvirtos, bet dar pasitikrink pagaminimo data ar dar galioja.
Papildyta:

as kol dar neissirinkau ir del to neuzsisakiau aliejinio prausiklio veidui ( sako kad tokie geriausiai "ima" BBikus) darau taip - suslapinu vatos diskeli  siltame vandenyje ir uzpilu pora lasu aliejaus gero ( abrikosu kauliuku, migdolu, vynuogiu kauliuku) ir nuvalau veida tuo dregnu diskeliu su aliejum. aliejus visko nenuvalo , bet atitirpdo makiaza ir tada jau betkuris kitas prausiklis-valiklis be vargo susitvarko su makiazo valymu.

del eiliskumo tai as naudojau taip - prausikliai, tonikas, serumas drekiklis, saules apsauga, bbikas, pudra. bet man pradejo kimsti poras, bbikas nenaturaliai atrode ir riebalavosi oda. taigi dabar naudoju prausiklius tonika, bbika ir ieskau pudros birios su spf, gal taip bus geriau, o visus extra serumus palikau vakarui ir nakciai.

siaip visumoj kai pradejau pazindintis su azijietiska kosmetika, sluoksniavimo metodu, pradejau labaiu rupintis oda ir ka galiu pasakyti - oda tikrai zymiai grazesne. naudoju skaistinancias, balinancias priemones ( tiesa dar kolkas ne azijietiskas, laukiu savo siuntiniu) ir siandien jau gavau komplimenta kad oda kaip porceliano leles    angel.gif

Ir aš labai noriu porcelianinės odos. Kokias priemones užsisakei? g.gif
Atsakyti
magas, man labai patiko ETUDE HOUSE- Real Art Cleansing Oil šis (gelsvas), jų yra ir miniukų, jei norisi pabandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2013 04 10, 08:57)
Noa-prasom greitai isduoti paakiu priemones as irgi noriu komplimentu  bigsmile.gif

Šiuo metu aš naudoju Clarins Baume Contour des Yeux - Eye Contour Balm, ir jis man jau gal antrus metus nepasibaigia lotuliukas.gif Bliamba, pasakiau ir susinervinau, tai gal jau tuoj pasibaigs? biggrin.gif

Bet ieškau dabar visur ir nerandu. Yra toks, bet su prierašu Special. Tai gal čia ne tas?

Šitą:
http://www.ebay.co.u...vectorid=229508

Tik čia kaina kažkokia keista, gal jie valiutą supainiojo unsure.gif Aš tiek tikrai nemokėjau, už tiek jie turėtų aplamai paakius peroperuot į naujus biggrin.gif

O čia kaina jau normalesnė, bet dizainas kitas. Gal naujas? unsure.gif
http://www.sephora.c...our-balm-P94818
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 04 10, 00:57)
Aaa, dar norėjau pasakyt - o velniam saulės filtras atskiras? Gi ir veido kremas, jei dieninis, ir bibikas, ir biri pudra nuo saulės saugo. Ar negana? unsure.gif

Man reik, aš dėmėta. Tepu saulės filtrą ne kasdien, tik tada, kai saulėta diena, nes į darbą einu pėstute arba važiuoju dviračiu.
Apniukusiomis dienomis užtenka dieninio kremo ir BBko.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 04 10, 10:59)
Man reik, aš dėmėta. Tepu saulės filtrą ne kasdien, tik tada, kai saulėta diena, nes į darbą einu pėstute arba važiuoju dviračiu.
Apniukusiomis dienomis užtenka dieninio kremo ir BBko.

Ir aš biškį dėmėta. Tai gal ir man reik? mastau.gif
Bet man atrodė, kad užtenka biggrin.gif

Kita vertus, azijietiškų nuo saulės kremų nepirksiu. Kiek mačiau sudėčių, tiek nepatiko, o ant kitų nieko neparašyta, tik hieroglifai ir labai geras, pirk biggrin.gif Dūdki!

Turiu dar nuo pernai kažkokį graikišką Graikijoj pirktą, baltas, bet sudėtis gera. Tiks biggrin.gif
Atsakyti
Aš parsisiunčiau iš iherbo Kiss my Face kremą nuo saulės, SPF50, susigeria staigiai, vos spėju, į delną pripurškus, veidą patepliot bigsmile.gif
Užmuša tik kokosų kvapas, vaikai kitame kambaryje pajunta, na bet išsigaruoja greit. Kas patinka - visai neriebina veido, nes visi, lig tol turėti, riebino.
Atsakyti
Julkanos, Craizygirlfriend, Noa-dekui

as taip pat turiu Kiss my Face spf 30- tikrai labai malonus kremukas, atrodo,kad butu paprastas drekinamas remukas.

mane neramina,kad "vakarietiskuose" kremuose nuo saules nezymima kokio stiprumo apsauga nuo UVA spinduliu (man jie atrodo baisiausi, nes butent nuo ju atsiranda pigmentines demes ir photo aging ir tt) o va azijos sunscreen'ai turi PA zymejima,

dar skaiciau bloge kuris cia buvo idetas,kad yra naujausi kremai su PA++++ skamba ypatingai viliojanciai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2013 04 10, 14:17)
mane neramina,kad "vakarietiskuose" kremuose nuo saules nezymima kokio stiprumo apsauga nuo UVA spinduliu (man jie atrodo baisiausi, nes butent nuo ju atsiranda pigmentines demes ir photo aging ir tt) o va azijos sunscreen'ai turi PA zymejima,

dar skaiciau bloge kuris cia buvo idetas,kad yra naujausi kremai su PA++++ skamba ypatingai viliojanciai  g.gif

Kodėl sakai, kad nerašo? Rašo gi, tik vadina ne PA, o SPF. Matau va, ant kažkokio pigaus Lumene kremo parašyta - SPF 6. O ant Estee Lauder krempudros - SPF 10. O jei neparašyta, tai tada gal ir nėra netgi? g.gif

Aš va kaip tik tais PA susidomėjau. Kas tie pliusai? Aš suvokiu, kad kaip viešbučio žvaigždutės, kuo daugiau, tuo geriau. Bet kiek PA pliusų atitinka, tarkim, SPF 30 ar SPF 50?

Atsakyti